Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Iraans restaurant”
Beoordeling van Caspian

Caspian
Geclassificeerd als nr. 161 van 3.887 Restaurants in Brussel
Certificaat van uitmuntendheid
Keukens: Iraans
Dineropties: Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Reserveringen
28 augustus 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Is de vierde keer dat ik er naartoe ging. Ik kom er niet zoveel omdat ik niet graag naar het centrum ga ´s avonds. Een echte aanrader, je moet wel graag rijst lusten want dit wordt bijna bij alle schotels geserveerd. Verrukkelijke keuken en bereidt zoals het hoort. Ik heb Iraanse vrienden die goed koken, dus ik kan vergelijken. Vriendelijke dame die serveert. Men kan de maaltijden ook meenemen

Datum van bezoek: augustus 2019
1  Bedank Christina P
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (275)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 275 beoordelingen

11 juni 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Al veel Iraanse restaurants bezocht in Brussel maar deze is zeker weten de allerbeste! Lekkere rijst, heerlijk vlees en vriendelijke bediening! Zeker een aanrader!

Datum van bezoek: juni 2019
1  Bedank 5advisor5
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
16 augustus 2017 beoordeeld

lekker eten, nieuwe bereidingen, moeder en dochter spreken Nederlands, lekkere en zeer betaalbare fles wijn gedronken

Datum van bezoek: augustus 2017
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Yvon V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
2 juni 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijk gegeten. Meer talig. Wisten van het glutenvrij eten Alles keurig verzorgd en mooi van smaak

Datum van bezoek: juni 2017
Bedank cor m
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
14 januari 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

We zijn op vrijdagavond met een grote groep gaan eten. Als voorgerecht hebben we een mix van gerechtjes genomen voornamelijk op basis van yoghurt. Qua smaak was het matig. Nadien hebben we echter verschillende vleesgerechten gedeeld (kip, lam, rund etc) en het was echt de moeite. De aanwezigheid van veel Iraniërs toont aan dat het een gewaardeerd restaurant is, al moet je misschien soms wat geluk hebben met de keuzes

Datum van bezoek: januari 2017
Bedank Alexvammma
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Caspian bekeken, bekeken ook

 

In Caspian geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
US$USD
België
© 2021 TripAdvisor LLC Alle rechten voorbehouden.

Deze versie van onze website is gericht aan mensen die Nederlands spreken in België. Als je een inwoner bent van een ander land of andere regio, selecteer de juiste versie van Tripadvisor voor jouw land of regio in het vervolgkeuzemenu.