vincent o
Heerhugowaard, Nederland

Goed op hotel op mooie locatie

5,0 van 5 bollen14 jun 2022 beoordeeld
Na een teleurstellende week in Centerparcs wilden wij onze vakantie toch nog wat luxe geven en daarom hebben we nog een weekendje in dit hotel geboekt. We hadden een family room geboekt met 2 kamers aansluitend aan elkaar, zodat we lekker veel ruimte hadden.

Beide kamers waren van prima kwaliteit, wat je van een marriot mag verwachten. De eerste avond hebben wij in het steakhouse in het hotel gegeten en dat was voortreffelijk. Het ontbijt was vanwege de corona omstandigheden (wij waren hier in de zomer van 2021) wat beperkt, maar nog steeds prima.

Volgende keer in Brussel zal dit hotel zeker weer op ons lijstje staan.
Datum van verblijf: augustus 2021
Karen V, General Manager van Brussels Marriott Hotel Grand Place, reageerde op deze beoordeling
Gereageerd 18 jul 2022
Wat fijn te lezen dat u een heerlijk verblijf gehad heeft bij ons.
Mijn team en ikzelf bedanken u voor deze positieve feed back.
Met gastvrije groeten en hopelijk tot een volgende keer.

0.1 km van Brussels Marriott Hotel Grand Place
0.5 km van Brussels Marriott Hotel Grand Place
2.0 km van Brussels Marriott Hotel Grand Place
Meer hotels in Brussel bekijken
Beoordeeld op 7 juni 2022 via mobiele applicatie

Prima hotel in de buurt van het beursgebouw en midden in het centrum van Brussel. De deur wordt dichtgehouden in de avond en je hebt pas nodig om binnen te gaan. Erg veilig idee, wel zwevers voor de deur slapend. Triest contrast. Kamer was prima echter niet helemaal schoon, het en der wat stof. Prettige ontvangst bij receptie, extra inspanning om kamer eerder vrij te krijgen werd door ons gewaardeerd. Het restaurant qua ontbijt prima. Ruime keuze en verse gerechten ter plaatste gemaakt. Dineren is echter erg aan de prijs €20 voor een Caesar salade waarvan de croutons gefrituurd waren en erg vet is echt veel teveel geld. €90 afrekenen voor een salade en een hamburgers en drank is wel heel erg pittig.

Datum van verblijf: juni 2022
Beoordeeld op 3 februari 2022 via mobiele applicatie

Ongekend goede locatie met een waanzinnig goede service.

Van check-in, via de gezellige bar, naar de comfortabele kamer en het zeer complete ontbijt.

Aanrader voor leisure en business. Goed bereikbare centrumlocatie (auto en OV). Wat een prachtige ervaring.

Kamertip: Met auto komend: onder het hotel parkeren.
Datum van verblijf: februari 2022
Beoordeeld op 5 januari 2022 via mobiele applicatie

Restaurant midtown grill beoordeling is niet van het hotel
3 x tenderloin besteld € 36 pp. Op kaart stond bij de bijgerechten 4 pet set. Dus hadden we 4 bijgerechten besteld. Waaronder een salade, die standaard bij het gerecht geserveerd werd ?!? Toen we de rekening kregen bleek dat we 4x €4,- = € 16,- pp extra moesten betalen! Totaal per gerecht € 52,—! Dat is 30% op de basis prijs van € 36,—!! Bij navraag zei de serveerster dat de gasten wel vaker deze opmerkingen maakten ?!?
De bediening vond het schijnbaar niet nodig om hierop te attenderen.
Conclusie heel dure avond, volgende keer beter naar een * sterren restaurant gaan.

Nog iets positiefs te melden biefstuk was prima.

Datum van verblijf: januari 2022
Beoordeeld op 18 februari 2021

Valentijnsweekend : mooie lichte verzorgde kamer, vriendelijke bediening, permanent koffie en thee, ideale uitvalsbasis voor uitstappen. GM zeer competent om oplossingsgericht te denken. De moeite waard om terug te gaan.

Datum van verblijf: februari 2021
Beoordeeld op 20 april 2019 via mobiele applicatie

Verjaardag gevierd van mijn zus en zijn een nachtje blijven slapen.
Aangename aankomst , kamer was direct beschikbaar. Toegang tot The executive lounge en was zeer verrassend. We hebben in het restaurant gegeten en was top. Heerlijk vlees op aanraden van Aileen.
Pierre heeft ons goed verzorgd in de EL.

Datum van verblijf: april 2019