Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Uitstekende bistro”
Beoordeling van Gou

Gou
Reserveer een tafel
2
vr 27/5
20:00
Geclassificeerd als nr. 479 van 4.074 Restaurants in Brussel
Prijsklasse: US$ 20 - US$ 30
Keukens: Café
Dineropties: Na sluitingstijd, Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Na sluitingstijd, Reserveringen
16 november 2016 beoordeeld

Bediening zeer attent en snel. Ludieke sfeer, een adres voor jong en oud. Jassen worden aangenomen en bij weggaan zijn daarin geen vergissingen.

Datum van bezoek: november 2016
Bedank Annemarie E
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (317)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

5 - 9 van 317 beoordelingen

14 oktober 2016 beoordeeld

Sfeervol restaurant met uiterst vriendelijke bediening. Heel vlotte bediening en ik kreeg
de zalm perfect rosé zoals ik gevraagd had.Heb zelden zo een vriendelijke en professionele bediening gehad.

Datum van bezoek: oktober 2016
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank 589ragnav
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
25 september 2016 beoordeeld

Vlot restaurant, aardige bediening, gezellig druk, wel reserveren vrijdag/zaterdag.
Heerlijk fruit de mer gegeten, voor een acceptabele prijs.

Datum van bezoek: september 2016
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank geertf138
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
18 september 2016 beoordeeld

Met familie gegeten in dit restaurant. Goede wijnen en smakelijke gerechten. Aan de hoge kant qua prijs. Zeer attente bediening

Datum van bezoek: september 2016
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank kienewien
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
27 juni 2016 beoordeeld

In de late middag zochten we nog gauw een restaurant om met ons gezinnetje te eten. We hadden duidelijk een "daluur" te pakken. Het was rustig in restaurant, maar het eten was prima. Gou verdient een tweede bezoek.

Datum van bezoek: oktober 2015
Bedank JoPeHeMa
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Gou bekeken, bekeken ook

Woluwe-St-Pierre, Brussel
 

In Gou geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
© 2022 TripAdvisor LLC Alle rechten voorbehouden.

Deze versie van onze website is gericht aan mensen die Nederlands spreken in België. Als je een inwoner bent van een ander land of andere regio, selecteer de juiste versie van Tripadvisor voor jouw land of regio in het vervolgkeuzemenu.