rpo0
Haarlem

Heerlijk hotel

Beoordeling van The Hoxton Brussels
5,0 van 5 bollen1 nov 2024 beoordeeldvia mobiele applicatie
We hebben een heel goed verblijf gehad. Vriendelijke medewerkers, een leuk hotel concept, heerlijk ontbijt. De kamers lijken wel geluidsdicht, je merkt niets van andere gasten en het stadsgeluid. Heerlijk bed ook. Het hotel ligt op prima loopafstand van het centrum en winkels. Ook een metro station is in de buurt, net als huur stepjes en - fietsen.
Datum van verblijf: oktober 2024
Kamertip:Ā Parkeren kan in de garage direct naast het hotel voor ā‚¬ 18 per dag.
Laurence Umulisa, Autre van The Hoxton Brussels, reageerde op deze beoordeling
Gereageerd 1 nov 2024
Wat een genot om jullie leuke feedback te lezen!
Het is geweldig om te weten dat je onze plek en locatie leuk vond
Het is een waar genoegen voor onze medewerkers om u een goede service te bieden :)

Wij hopen u snel weer te mogen verwelkomen

Tot ziens!

ā‚¬Ā 152
1.2 km van The Hoxton Brussels
Meer hotels in Brussel bekijken
Beoordeeld op 29 oktober 2024

Het was liefde op het eerste gezicht! De geur, de stofjes, de kleuren, de materialen, de muziek, de details en het gevoel waren perfect. de rooftopbar was fantastisch en het uitzicht vanaf de 21ste verdieping vanuit het bad met zonsopkomst adembenemend. Alleen maar geluksmomentjes

Datum van verblijf: oktober 2024
Laurence Umulisa, Autre van The Hoxton Brussels, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 30 oktober 2024

Hallo Mandy,
Wat een prachtige woorden, dankjewel! Het klinkt alsof alles precies op zā€™n plek viel en dat maakt me zo blij om te horen. Van de geur en kleuren tot de rooftopbar en die adembenemende zonsopkomstā€”het is geweldig dat jullie zulke bijzondere geluksmomentjes hebben beleefd. Dank dat je dit met ons hebt gedeeld. Ware liefde, inderdaad!
Met vriendelijke groeten, Redouane

Beoordeeld op 30 september 2024

Wij hebben enorm genoten van ons verblijf en komen graag terug, we zouden heel graag ook eens de kamer met het bas proberen

Datum van verblijf: september 2024
Laurence Umulisa, Autre van The Hoxton Brussels, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 1 oktober 2024

Hello there,
What a lovely feedback, thank you so much for taking the time to share your impressions with us!
We are so happy to learn that you had a lovely stay with us and we sincerely hope to see you around very soon and maybe to try our Roomy bath :)
Take care
Laurence

Beoordeeld op 15 september 2024

Mooi hotel, vriendelijk personeel, prachtig uitzicht (21e verdieping)wel wat ver gelegen van een aantal wijken.
Een Nespresso machine in de kamer zou fijn zijn, de bar is prijzig een koffie, thee en Ć©Ć©n flesje bier ( de veelbelovende tappen werkten niet) kosten ruim 16 Euro ..

Datum van verblijf: september 2024
Laurence Umulisa, Autre van The Hoxton Brussels, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 16 september 2024

Hello John,
Thanks for sharing your feedback with us :)
We're glad you likedour place and the service from the staff.
Our guests' reviews are always good to take to improve taht's why we'll inform our head of departments and Management about it, thank you.
We hope you had a good time in Brussels
Yassine
The Hox Team

Beoordeeld op 25 augustus 2024

Fantastisch hotel. Vriendelijke staf en mooie en nette kamers. Het interieur is fris, stijlvol en verzorgd. Ontbijt was ook erg lekker. De parkeergelegenheid is goed en je kunt het centrum bereiken met een kwartiertje lopen. Als we weer naar Brussel gaan, zullen we dit hotel zeker opnieuw overwegen.

Datum van verblijf: mei 2024
Laurence Umulisa, Autre van The Hoxton Brussels, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 25 augustus 2024

Hallo Stephanie,

Heel erg bedankt voor je geweldige review! We zijn echt blij om te horen dat je genoten hebt van je verblijf bij ons. Fijn om te weten dat je ons personeel vriendelijk vond, de kamers bevielen en dat je van het ontbijt hebt genoten. Ook goed om te horen dat de parkeergelegenheid en locatie goed voor je werkten.

We zien je graag terug de volgende keer dat je in Brussel bent. Als er iets is dat we kunnen doen om je volgende verblijf nog beter te maken, laat het ons gerust weten.

AmƩlie

Beoordeeld op 5 mei 2024

Wij komen heel graag terug! Mooi hotel, goede service, lekker gegeten, fijne sfeer. Het hotel is ook goed gelegen.

Datum van verblijf: mei 2024
Laurence Umulisa, Autre van The Hoxton Brussels, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 6 mei 2024

Hey Ellen,
Your satisfaction is our greatest reward! We're counting down the days until your next visit! :)
Thank you so much for taking the time to share your experience with us and for these 5*
Hope to see you around very soon
Laurence