Belgiu

Hotel met persoonlijke aanpak door vriendelijke, gedreven uitbater

Beoordeling van Hotel Noga Brussels
4,0 van 5 bollen14 nov 2021 beoordeeld
We verbleven Ć©Ć©n nacht in hotel Noga. De ontvangst was zeer profesioneel en zeer persoonlijk door een zeer vriendelijke en gedreven uitbater (Fredric). De kamer was kraaknet en de matras was van zeer goede kwaliteit (we verbleven in kamer 403). Het hotel is niet super modern maar alles wat nodig is is aanwezig. Het ontbijt is sober (Essentials) maar een lekker ontbijt aan een zeer democratische prijs. Men kan voor een uitgebreid ontbijt kiezen (kleine meerprijs). De bediening aan tafel gebeurt door Fredric zelf die er voor zorgt dat er niks te kort is (zelfs vers geperst fruitsap). De ligging van het hotel is super. Een rustige straat maar toch heel dicht bij het centrum met een leuke sfeer en vele restaurants. Prijs/kwaliteit is dit een prima hotel. We komen zeker terug.
Datum van verblijf: november 2021
    ā‚¬Ā 115
0.5 km van Hotel Noga Brussels
Meer hotels in Brussel bekijken
Beoordeeld op 8 oktober 2021

EƩn nachtje verbleven in Hotel Noga en zeker voor herhaling vatbaar. De gastheer FrƩdƩric is heel vriendelijk, hij zorgt persoonlijk voor de ontvangst, je kan met alle vragen bij hem terecht en ook het ontbijt verzorgt hij.
De kamer was veel ruimer dan we hadden gedacht, we hadden ook vier bedden ipv twee. Een supergoed en groot bed. Men kan koffie en thee maken op de kamer en er is ook een koelkast ter beschikking.
In tegenstelling tot de kamer vonden wij de badkamer wat klein en vooral smal. Er is geen luxe maar wat men nodig heeft is aanwezig.
Er zijn een aantal kleine details die iets beter kunnen afgewerkt of onderhouden worden, maar dat zijn echt details en voor die prijs op die lokatie met het persoonlijk onthaal, moet je echt niet twijfelen.
Het ontbijt is eenvoudig maar was voor ons voldoende want we hadden ook niet veel tijd om te ontbijten. Een tweede kop koffie werd niet aangeboden maar zou misschien wel mogelijk zijn indien we het hadden gevraagd.
Bij een volgend verblijf (wat er zeker komt) moeten we wel vragen aan FrƩdƩric hoe de airco uit moet want we hebben het niet gevonden en het geluid was een beetje storend.

Prijs-kwaliteit voor deze locatie is gewoon top, ik denk niet dat je beter kan vinden. Bij een langer verblijf zouden we misschien wel opteren voor een meer luxe ontbijt waarvoor je kan bijbetalen.
De grootste troef van dit hotel, naast prijs-kwaliteit, is ongetwijfeld FrƩdƩric.

Datum van verblijf: oktober 2021
Beoordeeld op 7 augustus 2021 via mobiele applicatie

Oprecht een van de beste hotels waar ik ooit verbleven heb. Na een ongelukkige stranding in Brussel was dit warme bad een verademing. De gastvrijheid was wat de ervaring compleet maakte, ik kan dit hotel aan iedereen aanraden. Met 5 sterren doe ik deze accomodatie eigenlijk te kort.

Datum van verblijf: juli 2021
Beoordeeld op 6 augustus 2021

Hotel Noga was een aangename verrassing. De gastheer FrƩderic geeft je een zeer welkom gevoel en niets is te veel. Het hotel is ingericht in een bootthema, kleinschalig en gezellig. Zowel de kamer als de gezamenlijke ruimtes waren kraaknet. De coronamaatregelen werden door alle personeel toegepast. Zowel een frigo als een airco op de kamer. Inloopdouche met zeer lekkere doucheproducten.
Het kleine ontbijt is zeker voldoende en lekker: 1koffiekoek naar keuze (chocoladebroodje of croissant), 1 broodje, koffie, thee of warme chocomelk, een hardgekookt eitje en een glas versgeperst fruitsap. Daarnaast keuze uit zoet beleg. Alles geserveerd door de innemende FrƩderic.
Op amper 10 minuten van de Grote Markt en de Nieuwstraat. Ook de buurt is gezellig met een parkje, gezellige cafƩtjes en restaurantjes en een supermarkt. Een aanrader voor wie Brussel graag wil verkennen en houdt van gezelligheid.

Datum van verblijf: juli 2021
Beoordeeld op 11 november 2019

Hotel in hartje Brussel. Kleine kamer gebruikt voor 1 nacht. Locatie gekozen omdat ze dichtbij de AB lag. De kamerisolatie is niet zo ideaal. Vriendelijke mensen aan de receptie die je bij naam aanspreken. Het ontbijt kost 10eur en is zeker de moeite waard.

Kamertip: vermijd de gelijksvloer
Datum van verblijf: november 2019
Beoordeeld op 18 februari 2019

Een last minute gekozen in dit hotel voor verblijf met kinderen. Ligging was ideaal voor hetgeen we wilden doen. Kamer was ook ruim genoeg maar wel wat gedateerd. Wc was wel erg klein en douche was met douchegordijn. Dekbed was een deken en geen donsdeken. Niettemin een beleefde aangenaam ontvangst en zeer betaalbaar, ruim en lekker ontbijt. Lawaai binnen was beperkt maar is natuurlijk afhankelijk van de andere gasten, vermoedelijk zullen de kamers wat gehorig zijn met luide buren. Lawaai van buiten viel heel goed mee gezien we in stad zitten.

Datum van verblijf: februari 2019