Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Neem contact op met de accommodatie voor beschikbaarheid.
Er zijn nog vergelijkbare hotels beschikbaar.
Alles weergeven
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (842)
Beoordelingen filteren
842 resultaten
Waardering van reizigers
80
359
267
89
46
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
80
359
267
89
46
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 842 beoordelingen
Beoordeeld op 4 juni 2017 via mobiele applicatie

Goed gelegen hotel centrum Brussel. Vriendelijk aan de receptie, verzorgde & mooie kamers. Vlakbij Gare du Nord. Ontbijt hebben we niet genomen, daar we om 7 uur al het vliegtuig naar Schotland nemen. Mooie en grote badkamer met ligbad.

Datum van verblijf: juni 2017
Reistype: Reisde met een partner
Bedank stefaan69
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 18 mei 2016

Ik verbleef hier 1 nacht omdat ik 's anderendaags vroeg een afspraak had in centrum Brussel. Ik was last minute op zoek naar een klein en niet te duur hotelletje en botste op Queen Anne. Hotel voldeed perfect aan de verwachtingen. Kleine kamer maar meer had ik echt niet nodig. Ontbijt was prima, alles was er wat je van een ontbijtbuffet verwacht. Ik zou er als toerist geen week verblijven maar het was OK voor wat ik nodig had.

Datum van verblijf: mei 2016
Reistype: Reisde voor zaken
2  Bedank RikD34
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 11 mei 2016

Ik werd er vriendelijk onthaald aan de receptie, die trouwens heel mooi ingericht is met een kast vol atomium beeldjes. Ik kreeg van de onthaalbediende de wificode. Er is dus wel degelijk wifi.

Ik nam de inderdaad oude lift naar de zesde verdieping want ik had kamer 604 (eenpersoonskamer).

De gang zag er oud uit maar netjes onderhouden.

Toen ik mijn kamer binnenkwam was ik aangenaam verrast door het moderne interieur. Er is nog steeds tapijt en dat is jammer maar het was proper. De kamer was wel klein maar omdat het om een eenpersoonskamer ging stoorde mij dit helemaal niet en ik bleef ten slotte ook maar 1 nacht. De badkamer was netjes onderhouden alleen een haardroger ontbreekt er wel. Er stond een oude tv maar daar heb ik zoiezo geen behoefte aan zolang er maar wifi is en dat is er dus wel en de ontvangst was er goed. Er was ook een groot bureel en een goede kleerkast aanwezig.

Ik heb geen nachtlawaai ondervonden omdat deze kamer dan ook gelegen is aan het einde van de gang dus zit er maar 1 kamer naast. Er was nog wel een verdiep boven mij maar ik hoorde helemaal niets van lawaai. Het is natuurlijk ook mogelijk dat er geen gasten aanwezig waren in de aanpalende en boven of onder liggende kamers.

Wat ik hier lees over het ontbijt begrijp ik niet goed voor de prijs dat dit hotel maar vraagt per nacht. Alles is aanwezig wat een goed ontbijt zou moeten hebben. Er zijn verschillende soorten brood en croissants, ei en spek, verschillende fruitsappen, ontbijtgranen, beleg als ham, rauwe ham, 2 soorten sneden kaas, brie, yoghurt, jam, koffie en thee en vers fruit aanwezig. Ik heb dan ook echt niets op te merken. Dit vond ik dik in orde.

Ik betaalde 50 euro voor een nacht. Kamer met ontbijt.

Kamertip: Eentje op het einde van de gang en zo hoog mogelijk.
Datum van verblijf: mei 2016
  • Reistype: Reisde voor zaken
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
1  Bedank Natashadalle
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 20 januari 2016 via mobiele applicatie

Bij aankomst sprak de receptionist slechts Frans. Op zich geen probleem echter staat op de website dat het personeel ook Nederlands spreekt.

De kamers zijn erg klein en erg gehorig. Het tweepersoonsbed is 1.40 breed. Erg klein dus. Het ontbijt was heel erg minimaal.

De locatie van het hotel is wel ideaal. Ons volgende bezoek aan Brussel zal niet in dit hotel zijn.

Datum van verblijf: januari 2016
Reistype: Reisde met een partner
Bedank anouksl
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 24 augustus 2015

Een niet te duur, maar wel mooi aan de rand van het centrum gelegen hotel. Kamers zijn niet super, maar genoeg voor een prima overnachting. Ontbijtzaal is ook niet te groot, maar alles is er en lekker ook nog. Personeel is vriendelijk en behulpzaam.

Datum van verblijf: augustus 2015
  • Reistype: Reisde met vrienden
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank Seut01
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Meer beoordelingen bekijken