Vriendelijk onthaal bij de receptie. Locatie was voor ons super want we wilden vooral de kerstmarkt bezoeken en in de omgeving blijven.
We moesten telkens bellen om de receptionist op te hoogte te brengen dat hij/zij de deur moest openen. We begrijpen dat dit de veiligheid verhoogt maar wij zouden een badge makkelijker vinden.
Netheid in hotel en kamer waren ok, geen specifieke punten, hier en daar kon het poetsen wat beter maar het stoorde ons niet. Er is een minibar op de kamer maar we misten een flesje water dat aangeboden wordt. In veel gelijkaardige 3sterren hotels in de buurt was dit wel het geval.
Je kan koffie of thee maken met een waterkoker maar dat drinken uit kartonnen bekers vinden wij helemaal niet aangenaam.
Ontbijtruimte is ok, niet echt gezellig maar functioneel en voldoende plaats en afstand. De handschoen die je aangeboden krijgt om naar het buffet te gaan vinden wij persoonlijk minder maar we begrijpen dat het uit hygiëne maatregelen is. Vreemd dan wel dat het personeel niet iedereen aanspreekt die geen mondmaster draagt, zelfs niet als die mensen zonder mondmasker naar het buffet gaan, dit stoorde ons enorm.
Ontbijt is buffet maar heel erg basic, voor die prijs vonden wij het te basic. Geen enkel warm gerecht, om 9u werden sommige zaken al niet meer bijgevuld (nochtans ontbijt tot 10u op weekdagen), geen vers fruit, beperkte keuze charcuterie en kaas ... voor die prijs verwachten wij toch een klein beetje meer.