Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
5 personen bekijken dit hotel
Booking.com
US$ 177
Aanbieding bekijken
Reserveer nu, betaal bij aankomst
Expedia.com
US$ 177
Aanbieding bekijken
Trip.com
US$ 159
Aanbieding bekijken
Gratis annuleren tot 28/08/22
Hotels.comUS$ 177
PricelineUS$ 177
travelup.comUS$ 181
alle 17 aanbiedingen bekijken
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (1.313)
Beoordelingen filteren
1.313 resultaten
Waardering van reizigers
884
328
57
28
16
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
884
328
57
28
16
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
7 - 12 van 1.313 beoordelingen
Beoordeeld op 24 januari 2022

Hotel is super!, modern, schoon en zeer ruim opgezet! Het ligt aan het plein in de Sablon, precies tussen de twee grote winkelgebieden van Brussel! Het plein waar het hotel aan ligt is geweldig. Een antiekmarkt, gezelligheid, genoeg kwalitatief hoogstaande restaurants (zowel duur als ook zeer betaalbaar), bars, chocolatiers en de luxe modemerken op loopafstand. Het hotel is ook zeer huisdiervriendelijk en dus heel geschikt voor een stedentrip of om lekker te shoppen en te relaxen. Ontbijt is lekker en erg uitgebreid. Heb geen negatieve ervaringen, dus helemaal ok!

Datum van verblijf: januari 2022
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met NH Hotels
Bedank Mauricev236
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Daniel Mendez, Owner van NH Collection Brussels Grand Sablon, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 31 januari 2022

Beste Mauricev236,
Heel erg bedankt voor het delen van uw ervaring.
Het is een plezier om te weten dat u een heel fijn verblijf bij ons gehad.
We hopen u snel nogmaals bij Nh Collection Grand sablon te verwelkomen!
Met vriendelijke groeten,
Natalino, Guest Relations Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 24 augustus 2021

zeer vriendelijk, proper, locatie centraal, zeer goed ontbijt, jammer dat het restaurant nog gesloten was wegens corona, coronohygiene zeer goed, personeel super vriendelijk, ik kom zeker nog terug naar dit hotel

Datum van verblijf: augustus 2021
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met NH Hotels
Bedank dominiquefeys
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Daniel Mendez, Eigenaar van NH Collection Brussels Grand Sablon, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 24 augustus 2021

Geachte heer dominiquefeys
Dank u voor uw vriendelijke opmerking
We zijn erg blij om te lezen dat u genoten heeft van uw verblijf bij ons. sorry voor ons restaurant, het is momenteel een paar dagen in de week open (woensdag, donderdag,vrijdag en zaterdag)
We hopen u snel weer bij NH Collection Grand Sablon te zien !.
Natalino Coscia - Guest Relations

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 22 augustus 2021

Aangenaam verblijf, vriendelijk personeel, uitstekende ligging, fantastisch ontbijt, parkeergelegenheid is een pluspunt, hadden het er zeker nog een paar dagen volgehouden ;-), komen zeker terug...kortom genoten met volle teugen!!!

Datum van verblijf: augustus 2021
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met NH Hotels
Bedank dirkdekeyzer1
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Daniel Mendez, Eigenaar van NH Collection Brussels Grand Sablon, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 24 augustus 2021

Geachte heer Dirkdekeyzer 1,
Dank u voor uw vriendelijke opmerking
We zijn erg blij om te lezen dat u genoten heeft van uw verblijf bij ons.
We hopen u snel weer bij Nh Collection Grand Sablon te zien !.
Natalino Coscia - Guest Relations

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 16 augustus 2021

We boekten een arrangement met late check out, heerlijk als je nog een hele dag in de stad wilt blijven. Maar weinig gastvrij als de lift het na 1200 uur niet meer doet en je in het laatste uur twee keer de vraag krijgt wanneer je gaat vertrekken.

Datum van verblijf: augustus 2021
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met NH Hotels
Bedank dominee2021
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Daniel Mendez, Eigenaar van NH Collection Brussels Grand Sablon, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 24 augustus 2021

Geachte Dominee2021
Allereerst bedankt voor uw opmerking, het doel is om onszelf te verbeteren in onze service, onze excuses voor het ongemak voor de late check-out, ik hoop dat u een goed verblijf heeft gehad en dat u nog eens terugkomt naar de Nh collection Grand sablon. Met vriendelijke groeten
Natalino Coscia - Guest Relations Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 3 augustus 2021 via mobiele applicatie

Gereserveerd voor 4 personen 1 nacht met ontbijt.

Mooie kamer, enkel het uitzicht op een achterbuurt, het ontbijt zeer lekker, vriendelijk begeleid door de f&b manager denk ik. Omeletjes naar keuze bereid a la minute, verse wafeltjes kan je bakken, echt zeer mooi buffet.

Parkeergarage voor €30 veilig wel speciale inrit met lift.

We komen zeker nog eens terug

Datum van verblijf: augustus 2021
Reistype: Reisde met een partner
1  Bedank FrederikV_13
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Daniel Mendez, Eigenaar van NH Collection Brussels Grand Sablon, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 24 augustus 2021

Geachte heer Frederik V-13,
Wij danken u voor uw schattige opmerking na uw bezoek aan ons etablissement. Het is ons een genoegen om te zien dat u onze medewerkers en locatie waardeert. We hopen u heel snel te zien!
Met vriendelijke groet, Natalino Coscia

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken