Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Booking.com
148 US$
Aanbieding bekijken
Gratis annuleren tot 12/03/21
Reserveer nu, betaal bij aankomst
Expedia.com
147 US$
Aanbieding bekijken
Gratis annuleren tot 13/03/21
Reserveer nu, betaal bij aankomst
Lol.travel
159 US$
141 US$
Aanbieding bekijken
BESPAAR 18 US$
Hotels.com147 US$
eDreams148 US$
getaroom.com159 US$
alle 15 aanbiedingen bekijken
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (1.970)
Beoordelingen filteren
1.970 resultaten
Waardering van reizigers
1.032
750
139
29
20
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
1.032
750
139
29
20
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 1.970 beoordelingen
Beoordeeld op 29 december 2019 via mobiele applicatie

Na wat zoekwerk hebben we via de Thonapp geboekt onder het motto: “book direct, it’s always the best”, vlot, handig en gegarandeerd de beste prijs.

Ons verblijf begon schitterend met de vriendelijke receptionist Victor die ons informeerde over de praktische info over de lichtspektakels en leuke restaurantjes. Een advies voor Thon: houden die Victor!
We hadden een mooie kamer met Nespresso koffie en flesjes water.

Verder was het ontbijt echt top, met een heuse pannenkoekmachine, hopen vers fruit en de mogelijkheid tot onbeperkt vers fruitsap met een Zümex ter beschikking. Onder het motto ‘de dag goed begonnen is half gewonnen’ namen we een stevig ontbijt.

Buiten het hotel waren ook de lichtspektakels op de grote markt en het Katelijneplein beter dan vorig jaar en echt de moeite. Kortom Thon en Victor: We’ll be back & hasta la proxima!

Datum van verblijf: december 2019
Reistype: Reisde met een partner
1  Bedank Simon_Van_Holsbeke22
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Hotel-cmanager, Elise, P.A. to the G.M. van Thon Hotel Eu, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 8 januari 2020

Beste Simon,
Wij danken u hartelijk voor deze prachtige recensie!

Wat geweldig dat u zo enthousiast ben over het verblijven bij ons. Deze kunnen wel op de muur plakken!

We zullen Victor zeker op de hoogte stellen van deze mooie complimenten. Dat zal hij leuk vinden om te horen.

En fijn dat u ook van de lichtspektakels heeft kunnen genieten. Alsmede het lekkere ontbijt en de mooie kamers.

We kijken uit naar de volgende keer!

Hasta la proxima!

Elise, P.A. to the G.M.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 16 december 2019 via mobiele applicatie

Al enkele jaren gaan we in december een weekendje Brussel, kerstmarkt, mooie grand place, sfeer,... en telkens gekozen voor de offerte van Thon Eu. Dan is het hotel betaalbaar evenals het uitgebreide ontbijt. Tijdens de week is het zoals alle hotels in de eu site, overpriced. Het hotel heeft weer onze verwachtingen ingelost, aan een meer dan betaalbare prijs. 104 euro voor een nacht ontbijt inbegrepen, welkomstdrink in bar en een upgrade. En voor 15 euro stond de auto langer dan 24 uur geparkeerd.
Na 5 jaar zien we toch dat er wat sleet op komt en een refreshing wel mag.
In elk geval vriendelijk personeel, al was het nederlands voor sommigen een exotische taal...
Ook de nederlandstalige tv posten waren er niet, maar we kwamen niet om tv te kijken laat staan familie te willen zien.
Goede weekend prijs, ruime kamer, en goed gelegen vlak aan de metro Maalbeek. Een goede keuze.

Datum van verblijf: december 2019
Reistype: Reisde met een partner
1  Bedank dirkel
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Hotel-cmanager, Elise, P.A. to the G.M. van Thon Hotel Eu, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 19 december 2019

Beste Dirkel,
hartelijk bedankt voor uw feedback.

Het doet ons erg veel plezier dat u genoten heeft van uw verblijf bij ons en dat alles naar wens was, van onze comfortabele kamers tot het lekkere ontbijt. Ook fijn dat u de vriendelijkheid van ons personeel als pluspunt aanhaalt!

Ons team dankt u voor het compliment en wenst u alvast prettige feestdagen. Met vriendelijke groeten,

Elise, P.A. to the G.M.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 1 december 2019

Ligging van het hotel is prima op loopafstand van het centrum, de kamer op zich prima, badkamer niet erg schoon, matras zakte door, wel veel tv programma’s!!!
De € 16,00 (in het weekend) of zelfs € 32,00 (van ma/ tm vrij) voor het ontbijt is het niet waard, spek, eieren, bonen etc. alles lauwwarm tot koud, weinig keus aan brood en de bediening is niet oplettend: al heb je drie vuile borden op je tafel staan, ze zien het niet of willen het niet zien om het af te ruimen. Dit hotel verdient geen 4 sterren.
Verder erg genoten van Brussel, een prachtige stad!!!!

Datum van verblijf: november 2019
Reistype: Reisde met een partner
Bedank john19602016
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Hotel-cmanager, Elise, P.A. to the G.M. van Thon Hotel Eu, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 2 december 2019

Beste John,
hartelijk bedankt voor uw feedback.

Het doet ons plezier dat u tevreden was met onze centrale ligging en dat de kamer aan uw verwachtingen voldeed. Onze excuses indien de netheid van de badkamer niet helemaal naar wens was. We zullen dit doorgeven aan de schoonmaakploeg om te voorkomen dat dit in de toekomst nog gebeurt. We vinden het jammer dat u minder tevreden was met de prijs-kwaliteitverhouding van het ontbijt. We noteren uw opmerkingen om onze service nog te verbeteren.

Hopelijk mogen we u in de toekomst opnieuw verwelkomen voor een betere ervaring. Met vriendelijke groeten,

Elise, P.A. to the G.M.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 22 juli 2019 via mobiele applicatie

Super hotel met excellente service .Wij hebben deze hotel in onze Global journey gekozen -hebben en upgrade naar suite gekrijgen (11jaar getrouwd )in de zelfde weekend als TML en ook nog een extra doos of Godiva pralines.Ontbijt is .Wij hebben echt genoten !!!!Dankje ☺️

Datum van verblijf: juli 2019
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Hana79
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Hotel-cmanager, Elise, P.A. to the G.M. van Thon Hotel Eu, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 29 juli 2019

Beste gast,
Wij danken u van harte voor deze perfecte score!

Wat is het fijn om deze waaier aan complimenten in ontvangst te mogen nemen! Het doet ons ontzettend veel plezier dat we u van dienst konden zijn voor uw huwelijksverjaardag en Tomorrowland! Hopelijk heeft u er volop van kunnen genieten! Ons team dankt u voor het compliment en ontvangt u graag opnieuw bij een volgend bezoek aan Brussel.

Met vriendelijke groet,

Elise, P.A. to the G.M.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 9 juni 2019 via mobiele applicatie

Geweldige overnachting, lekker geslapen en aan de kamer was er zelfs een klein terras. Er eerst een aangename sfeer in het hotel. Top personeel, lekker ontbijt en zeer goede ontvangst door de stagiair Giel! We keren zeker terug.

Datum van verblijf: juni 2019
Reistype: Reisde met familie
Bedank Carinenicolai
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Hotel-cmanager, Elise, P.A. to the G.M. van Thon Hotel Eu, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 11 juni 2019

Beste Carine,
Vriendelijk bedankt voor uw recensie van het Thon Hotel EU.

Leuk dat uw eerste ervaring reeds zo positief was!

We zijn blij dat u tevreden was over ons vriendelijk en behulpzaam personeel, de mooie kamer met comfortabel bed en het lekkere ontbijt!

Het doet ons een plezier te horen dat onze stagiair u goed ontvangen heeft!
We zullen de complimenten doorgeven.

Hopelijk mogen we u opnieuw verwelkomen bij een volgend bezoek!
Hartelijke groeten,

Elise, P.A. to the G.M.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken