Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Booking.com
107 US$
View deal
Gratis annuleren tot 02/05/21
Reserveer nu, betaal bij aankomst
Hotels.com
97 US$
View deal
Gratis annuleren tot 30/04/21
Reserveer nu, betaal bij aankomst
FindHotel
107 US$
87 US$
View deal
BESPAAR 20 US$
Expedia.com97 US$
Priceline107 US$
eDreams107 US$
alle 15 aanbiedingen bekijken
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (479)
Beoordelingen filteren
479 resultaten
Waardering van reizigers
55
200
144
45
35
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
55
200
144
45
35
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 479 beoordelingen
Beoordeeld op 8 juli 2019

We zijn er 3 nachten geweest. Hadden een ruime kamer op 1e verdieping aan tuinzijde. Met schuifpui open was er nog bijna geen stads lawaai te horen. Het was het weekend van de tour de france. Ligging hiervoor was ideaal. De kamer had een prima en stille airco.

Wat opviel is dat je het watergebruik bij de (boven?)buren wel erg goed hoorde. Ook de koelkast van de (niet door ons gebruikte) keuken liet zich bij tijd en wijle goed horen. En ook de ondergrondse trein. Het meest opmerkelijke echter was het ontbijt na onze 2e nacht. Men was totaal niet berekend op de hoeveelheid gasten. Bijna alles was een uur voor het einde al op. Geen jus, geen spek, geen yoghurt , geen boter, etc. Een totale blamage. Een uniek stukje mismanagement. Diverse gasten zijn met lege maag en ontevreden uit de ontbijtruimte vertrokken.
PS Gratis geparkeerd voor het hotel (weekend). Hotel heeft zelf ook een kleine parkeergarage, maar die kost 24 euro per etmaal.

Kamertip: Kies voor een kamer aan de achterzijde. Die kamers hebben een balkon, en veel minder lawaai van buiten.
Datum van verblijf: juli 2019
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
2  Bedank eja6042
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 10 april 2018

Een verblijf in het 'First Euroflat Hotel' is oké als u in de Europese Wijk moet zijn. Voor een bezoek aan Brussel centrum zou ik echter op zoek gaan naar een ander hotel. Personeel achter de receptie wel vriendelijk en behulpzaam, maar de kamers en ontbijt is zeker geen 4 sterren waardig. Het hotel is niet voorzien van airco, waardoor het op de kamers onwijs warm is. Volgens een mededeling in de lift zou er in januari 2018 airco zijn aangelegd, maar daar hebben wij helaas niets van kunnen merken. Badkamer daarnaast ook wat gedateerd. Ontbijt is uitgebreid, maar niet bijzonder. Pluspunt is het metrostation op een steenworp afstand en de voldoende parkeerplekken voor de deur.

Datum van verblijf: april 2018
Reistype: Reisde voor zaken
Bedank Maarten B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 20 februari 2018 via mobiele applicatie

Voor een 4* hotel wel wat over gewaardeerd. Wat meteen opvalt is dat het overal in het hotel bloed en bloed heet is. Niet alleen in de gangen maar ook op de kamers en zelfs als je de deur openzet blijft het bloedheet. In de lift hing een mededeling dat men in jan 2018 airco in het hotel ging aanleggen, geen overbodige luxe! Verder viel op dat de bar dicht is en in de buurt niet heel veel restaurantjes zijn. Kortom moet je op een EU locatie zijn prima want het hotel is goed bereikbaar per metro en loopafstand tussen de EU gebouwen. Verder is het behoorlijk gedateerd maar wel schoon.

Datum van verblijf: februari 2018
Reistype: Reisde voor zaken
Bedank DutchCharley
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 26 november 2017

Een heel goed hotel, heel ruime kamers en alles aanwezig
We hadden een kamer met uitzicht op de tuin, heel goed beden alles straalde rust en netheid uit
Hebben ons ontbijt op de kamer genomen, deze was uitgebreid en heel lekker
Vriendelijk personeel
Kortom een echte aanrader !!!

Datum van verblijf: november 2017
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank Chantal V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 24 oktober 2016

Voor 51 euro per nacht een zeer ruime kamer met kichinette, ijskast eettafel veel kastruimte en badkamer met ligbad. Tegenover het gebouw van de EU Comissie. 5 minuten lopen van het trein en -metro station en 15 minuten lopen naar het oude stadscentrum. In het weekend gratis parkeren in de straat voor de deur. Veel barretjes en restaurantjes in de buurt van het het hotel. Enige twee kleine minpuntjes: bedden waren vrij smal, voor ons geen probleem maar zou mij voor kunnen dat dit voor wat forsere mensen misschien niet zo fijn is. Douchen doe je in het bad en de opstap is vrij hoog. Ook voor ons was dit geen enkel probleem maar voor anderen misschien wel. Verder echt een aanrader dus!

Datum van verblijf: oktober 2016
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
Bedank barbara954
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken