Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Een stukje Italië in hartje Brussel..heerlijk genieten...”
Beoordeling van Pasta Divina

Pasta Divina
Geclassificeerd als nr. 10 van 3.891 Restaurants in Brussel
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: 10 US$ - 24 US$
Keukens: Italiaans
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Geschikt voor: Romantisch
Dineropties: Na sluitingstijd, Ontbijt, Bezorgen, Buiten zitten, Reserveringen
1 augustus 2020 beoordeeld

Authentieke lekkere Italiaanse keuken...topbediening. Een echte aanrader! je wordt ontvangen door de dame van het huis die je meeneemt doorheen het menu...super sfeer...je waant je voor heel even in het prachtige en vooral lekkere Italië!

Datum van bezoek: augustus 2020
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
3  Bedank RogerD2286
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (3.305)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

2 - 6 van 3.305 beoordelingen

21 juli 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Top Italiaans restaurant.
Heerlijk verse pasta gegeten, de zwarte pasta gemaakt van inktvis en pasta met sienna worst. Personeel erg vriendelijk alleen wordt de hele tijd verteld dat oma s’morgens in alle vroegte in de keuken al bezig is om alle ingrediënten te maken voor alle recepten. Dan komt wel er ongeloofwaardig over. Maar goed het is echt aan te bevelen om hier te gaan eten.

Datum van bezoek: juli 2020
2  Bedank 622berryn
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
21 juli 2020 beoordeeld

Super lekker gegeten, aangename sfeer, zeer vriendelijke bediening. Een echte aanrader voor wie van pasta houdt. Hier komen we zeker nog terug !

Datum van bezoek: juli 2020
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
2  Bedank Rudi3110
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
19 juli 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Gewoon perfect. Bediening is erg vriendelijk en neemt echt de tijd voor je om je avond zo aangenaam mogelijk te maken. Plus het eten is ontzettend lekker

Datum van bezoek: juli 2020
2  Bedank 954teunv
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
10 juli 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijk gegeten en zeer vriendelijke bediening! Alles was prima in orde. Als we Brussel nog eens bezoeken, komen we zeker terug. Een aanrader!

Datum van bezoek: juli 2020
3  Bedank 850anneliesl
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Pasta Divina bekeken, bekeken ook

 

In Pasta Divina geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
© 2021 TripAdvisor LLC Alle rechten voorbehouden.

Deze versie van onze website is gericht aan mensen die Nederlands spreken in België. Als je een inwoner bent van een ander land of andere regio, selecteer de juiste versie van Tripadvisor voor jouw land of regio in het vervolgkeuzemenu.