Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Lekkere Italiaanse keuken”
Beoordeling van Pizzeria Sole d'Italia

Pizzeria Sole d'Italia
Geclassificeerd als nr. 410 van 4.098 Restaurants in Brussel
Certificaat van uitmuntendheid
Dineropties: Na sluitingstijd, Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Na sluitingstijd, Reserveringen
23 augustus 2016 beoordeeld

In feite neem ik hier iedere keer lasagne. Kom hier al jaren. De bediening is OK. Hebben een gedeelte van het resto vernieuwd. Gezellig bij goed weer, als je op het terras kunt eten.

Datum van bezoek: augustus 2016
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank MIEKE M
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (399)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

10 - 14 van 399 beoordelingen

17 augustus 2016 beoordeeld

Onlangs met vrienden hier gaan eten. Lekker en niet duur, porties meer dan voldoende en ook de wijnkaart valt mee qua prijs.

Datum van bezoek: augustus 2016
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank 27natascha
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
6 maart 2016 beoordeeld

We lopen voor de lol langs de toeristische restaurants in de steegjes en zijn op zoek naar een italiaans restaurant. We laten de restaurants met proppers voor de deur links liggen en we komen aan bij Sole d'Italia. Een klein restaurantje gericht op gezinnen, op het eerste gezicht een ander en prima zaakje.

Voor een groep van 10 man moeten ze even plek maken, maar met een beetje geduld is er boven vrij vlot een plek vrij gemaakt. Het oogt hier oud, vies en het interieur straalt uit dat het al decennia lang mee gaat.

Ik bestel de rigatoni bolognese, om mij heen worden pizza's besteld en we wachtwn rustig af. De bediening doet z'n best om ons van drinken en eten te voorzien en we hebben zo een gezellige avond. De rigatoni daarentegen is erg teleurstellend. Het smaakt alsof het lang geleden bereid is en zo in de vriezer is gekwakt. Het is lauw en het bord zit onder het vocht, oftewel vlot in de magnetron opgewarmd. Jammer. De pizza's die ik zie en even proef zijn eveneens teleurstellend. Er zijn zondermeer veel betere italiaanse restauranta te vinden dan deze.

Tot slot zie ik zowaar tijdens het afrekenen een brutale muis tussen het stof en muizenkeutels richting de stokbroodvoorraad lopen. Waar rook is, is......!

Smaken verschillen en meningen eveneens, maar dit restaurant nooit weer!

Datum van bezoek: maart 2016
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
1  Bedank thomdevries
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
20 januari 2016 beoordeeld

lekker italiaans eten in gezellig kader , grote porties en vrij goedkoop , snelle bediening,
soms heel druk , veel keuze , ook goed voor gezin met kinderen

Datum van bezoek: januari 2016
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank ninovsusan
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
18 december 2015 beoordeeld

het is een gezellig restauranyt met vriendelijke bediening . Ze zijn niet opdringerig om mensen binnen te roepen

Datum van bezoek: december 2015
Bedank freddy_vanhaeren
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Pizzeria Sole d'Italia bekeken, bekeken ook

 

In Pizzeria Sole d'Italia geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding