Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Hotel Metropole(Brussel)(Heel veel waar voor je geld!)
131 US$
127 US$
Expedia.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Restaurant
Vintage Hotel Brussels(Saint-Gilles)(Heel veel waar voor je geld!)
67 US$
60 US$
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Bar/lounge
Besparingsmelding! 25% lager dan de gemiddelde tarieven

De prijs die je hebt gevonden is 25% lager dan het gemiddelde tarief voor dit hotel van 80 US$ per nacht.

We analyseren de tarieven over een periode van 60 dagen en vergelijken jouw selectie met het gemiddelde tarief van vergelijkbare verblijven, zodat je zeker weet dat je de beste deal hebt.

171 US$
158 US$
Hotels.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Restaurant
Novotel Brussels City Centre Hotel(Brussel)(Heel veel waar voor je geld!)
152 US$
Hotels.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Zwembad
NH Brussels Bloom(Saint-Josse-ten-Noode)(Heel veel waar voor je geld!)
107 US$
100 US$
Agoda.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Restaurant
189 US$
166 US$
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Restaurant
118 US$
Expedia.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Restaurant
The Hotel - Brussels(Brussel)
167 US$
141 US$
Expedia.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Restaurant
176 US$
144 US$
Priceline
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Restaurant
Pullman Brussels Centre Midi Hotel(Brussel)(Heel veel waar voor je geld!)
150 US$
137 US$
Agoda.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Restaurant
Beoordelingen (388)
Beoordelingen filteren
390 resultaten
Waardering van reizigers
62
144
111
54
19
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
62
144
111
54
19
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 390 beoordelingen
10 mei 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

1 overnachting gedaan in Brussel. Kamer was netjes, rustig en ruim, bed was heel goed. Zeker OK voor de prijs. Vlakbij het Schumanplein en de Europese Instellingen. (en ik moet hier nog aan mijn 200 tekens geraken maar heb eig niet veel meer te zeggen)

Verbleef: mei 2018, reisde met vrienden
Bedank Katrien1991
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Hans_Rientjes, Directeur général van New Hotel Charlemagne, reageerde op deze beoordelingGereageerd 21 juni 2018
Google-vertaling

We appreciate you taking the time to review your stay at the Newhotel, thank you for your comment. Best regards

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
4 april 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Vieze vloerbedekking, vies behang, niet werkende WiFi en kapotte douche. Locatie is vlak bij EU gebouwen. Het ontbijt is prima. Al met al niet best. Het bed was prima en gelukkig schoon. Bij een goed alternatief zou ik niet twijfelen....

Verbleef: april 2017, reisde alleen
Bedank Bart v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Hans_Rientjes, Directeur van New Hotel Charlemagne, reageerde op deze beoordelingGereageerd 14 april 2017
Google-vertaling

Dear Bart, we are deeply sorry about the problem you mention in your review. We take note of the problems encountered during your stay, in order to improve our services and quality. We hope to see you in best conditions. Kind regards.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
21 oktober 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Vriendelijke ontvangst bij de receptie. De hotelkamer viel wel wat tegen. Deze was erg gedateerd en niet al te groot. Er is geen waterlopen, maar wel een Nespresso apparaat. Voor een cupje moet je echter €2,50 betalen, hetgeen wel erg veel is. Van het ontbijtbuffet heb ik geen gebruik gemaakt.

Verbleef: oktober 2016, reisde voor zaken
Bedank Dennis L
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Hans_Rientjes, Director van New Hotel Charlemagne, reageerde op deze beoordelingGereageerd 24 januari 2017
Google-vertaling

Dear Dennis L, Thank you for your comment. We take note about your remarks. See you soon!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
2 november 2015 beoordeeld

De douche is een groot probleem het heeft 10/15 min geduurd voor dat ik het aan de gang kreeg,je moet namelijk aan de slang treken voor het water te stroomen van de kraan naar de douche kop een hele rare douche.
Op het weekend kun je gratis parkeren voor het hotel

Kamertip: ik stond 10 minuten in het bad voor dat ik de douch aan het werk kreeg,
  • Verbleef: november 2015, reisde met vrienden
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank graaggoed
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Hans_Rientjes, Gérant van New Hotel Charlemagne, reageerde op deze beoordelingGereageerd 15 december 2015
Google-vertaling

Thank you for your comment. We take into account your remarks. We hope to see you soon for your next trip in Brussels.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
10 oktober 2014 beoordeeld via mobiele applicatie

Kamers op de eerste verdieping zijn gedateerd qua badkamer en elektra. Wel goed bed. Gratis WiFi werkt niet naar behoren en ontbijt was matig. Positief is gratis parkeervoorziening. Vriendelijk personeel aanwezig en locatie is top dichtbij Europese instellingen.

Verbleef: oktober 2014, reisde voor zaken
Bedank Jeroen1984
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Hans_Rientjes, Director van New Hotel Charlemagne, reageerde op deze beoordelingGereageerd 2 december 2014
Google-vertaling

Thank you for sharing your experience and it is our hope that you will give us the opportunity to better serve you in the near future. Sincerest regards.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken