Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
5 personen bekijken dit hotel
Booking.com
US$ 108
Aanbieding bekijken
Expedia.com
US$ 111
Aanbieding bekijken
Agoda.com
US$ 80
Aanbieding bekijken
PricelineUS$ 112
Hotels.comUS$ 111
travelup.comUS$ 127
alle 18 aanbiedingen bekijken
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (4.121)
Beoordelingen filteren
4.122 resultaten
Waardering van reizigers
881
1.817
929
279
216
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
881
1.817
929
279
216
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
14 - 19 van 4.122 beoordelingen
Beoordeeld op 15 januari 2022

Wij komen hier al jaren ,maar het renoveren van het hotel duurt wel heel erg lang. Slechte tv kanalen nog via het antenne systeem. Bedlinnen kapot, haren in bad en bed,plafonds opengebroken en afgebladderd,Bedden schuiven uit elkaar.Verders een heel goed hotel.Erg goed ontbijt ,wordt continue bijgevuld.Top locatie! Goed parkeren naast het hotel.

Datum van verblijf: januari 2022
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank egool626506
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 12 januari 2022

Het is een mooi hotel met ruime kamers. Er is een restaurant en bar waar je gebruik van kan maken. Het personeel is erg vriendelijk. Het enige nadeel voor mij was het bed. De matras ging nog wel, maar de kussens waren echt super zacht en lagen absoluut niet lekker. Dus tip: neem je eigen kussen mee. De kamer was schoon, maar het had iets beter gekund. Over het algemeen een erg positieve ervaring.

Datum van verblijf: januari 2022
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank ldoorn650197
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 31 december 2021

De betere locatie om Brussel te bezoeken!
Voor toeristisch bezoek is Bedford aan te bevelen. Lekker dicht bij alles wat je wil zien.
Stel geen hoge eisen aan luxe en je komt een heel eind!!
Het is langzaam aan een gedateerd hotel maar je bent er meestal alleen om te slapen. Het ontbijt is voldoende maar niet meer dan dat. We zullen maar zeggen, daar is de prijs ook naar!

Datum van verblijf: december 2021
  • Reistype: Reisde voor zaken
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank fv376h3p52mbgc9w2021
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 3 oktober 2021

Hotel is van goede kwaliteit. Vriendelijk en zeer behulpzaam personeel. Ontbijt was ook zeer goed.
De ligging van het hotel is ook zeer goed. Alles binnen loopafstand van de mooiste locaties in Brussel.
Ik zal dit hotel daarom aanbevelen bij mijn familie en vrienden.

Datum van verblijf: oktober 2021
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank gmunck870461
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 3 september 2021

Uitstekend hotel, perfecte lokatie, kamers heel schoon. Heerlijk ontbijt. Heel vriendelijk personeel.
Voor een city trip Brussel een aanrader. We hebben er een fijn weekend beleefd door de strip route te doen

Datum van verblijf: augustus 2021
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank rbens653607
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken