4 personen bekijken dit hotel
Volledig restitueerbaar voor do 14 dec.
Official Website
Agoda.com
Geen boekingstoeslagen
Beoordeeld op 25 juni 2023

Lobby en locatie zijn prachtig. Ontbijt heb ik voor 5 sterren veel beter en uitgebreider meegemaakt. 1 soort ei, 2 soorten kaas. Niet bijzonder. Kamer is groot en erg stil maar douchen in bad is ook niet echt 5 sterren.

Datum van verblijf: juni 2023
Eva Forier, Marketing van Hotel Le Plaza, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 25 juli 2023

Beste gast,

Hartelijk bedankt voor uw feedback.

Het doet ons plezier te lezen dat u genoten heeft van onze lobby en de locatie.

Op het buffet bieden we roerei aan, maar het is steeds mogelijk nog andere soorten ei te bestellen indien gewenst.
We zullen uw opmerkingen zeker doorgeven aan de directie.

Bepaalde kamertypes hebben wel een douche. Aarzel zeker niet ons bij het reserveren te contacteren, dan kunnen we u hierbij adviseren.

We hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen.

Met vriendelijke groeten,

Eva
Communication Officer

Beoordeeld op 19 juni 2023

,mooi hotel maar niet meer van deze tijd.Het hotel dient aangepast te worden aan de huidige noden. Een kamer met een mobiele airco? En zo blijkt alles wel aanwezig te zijn maar overal rap rap bijgezet. Veel lap-middelen om toch 5* te kunnen behouden.

Datum van verblijf: juni 2023
Eva Forier, Marketing van Hotel Le Plaza, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 26 juli 2023

Beste Gast,

Heel erg bedankt voor uw feedback, die ons helpt ons steeds te verbeteren.

We hebben uw opmerkingen gedeeld met onze directie.

Ons hotel werd gebouwd in 1930 en werd intussen al verschillende keren gerenoveerd, maar we proberen telkens de mooie stijl van de jaren 30 te behouden.
Nieuwe renovaties staan op de planning en worden stilletjesaan uitgevoerd. Enkele kamers hebben inderdaad een mobiele airco, maar ook in deze kamers worden binnenkort vaste airco's geplaatst.

Met vriendelijke groeten,

Eva
Communication Officer

Beoordeeld op 3 mei 2023

De ligging van het hotel is top, in een zijstraat van de Nieuwstraat en op enkele meters van het Noord station. Ideaal gelegen om Brussel te verkennen. Klassevol hotel, ruime kamers, zeer netjes, vriendelijk onthaal. Ontbijt was in orde, maar voor de prijs had ik meer verwacht.

Datum van verblijf: mei 2023
Beoordeeld op 30 april 2023

Op jullie site staat vermeld dat je gratis upgrade kan verwachten als je jarig bent. Nadat we een mail hadden gestuurd met de gegevens van mijn partner kregen we een mail later dat het allemaal er vanaf hangt of de kamers waren volgeboekt of niet.

We kregen enkele dagen voor de overnachting een mail met upgrade opties. We zagen dat 1 dag van tevoren het nog mogelijk was om tegen een vergoeding te upgraden. Hieruit kwamen we tot de conclusie dat de upgrade kamer gewoon dus beschikbaar moet zijn.

Eenmaal aangekomen in de hotel hadden wij aangegeven gebruik te willen maken van de promotie. Meisje gaf zonder te kijken in het systeem direct aan dat dit niet kon. Merkwaardig gezien de kamer upgrade de dag van tevoren gewoon mogelijk was…

Verblijf was verder prima, echter willen we iedereen waarschuwen dat de verjaardagspromotie feitelijk een lokkertje is waar je niks voor terugkrijgt.

Datum van verblijf: april 2023
Beoordeeld op 24 april 2023

Mooi ruime kamer met prima bedden, schoon en licht, ruime badkamer met gescheiden toilet. Prachtig ontvangst en receptie ruimte met fijne zitjes. Jammer dat restaurant weekends gesloten is, het verschil tussen geboekte classic room en deluxe room upgrade met bijbetaling nauwelijks verschil maakt op complimentary slippers en badjassen na en iets groter, persoonlijk niet moeite waard. Kamer kan mischien hier en daar likje verf gebruiken.

Datum van verblijf: april 2023