Volledig restitueerbaar voor zo 24 dec.
ZenHotels.com
Priceline€ 200
Orbitz.com
Trip.com€ 268
Beoordeeld op 23 oktober 2022

Geen vijfsterren ervaring. Badkamer viezig, slecht bed voor onze zoon. Toen we aankwamen stond de vieze vaat van de eerdere gasten nog voor de deur. Na bezoek stad en uiteten kwamen we om 21.00 terug en toen stond die vaat er nog, inclusief een aangegeten chocolade gebakje.

Datum van verblijf: oktober 2022
Beoordeeld op 7 oktober 2022

Super hotel en schone hotel kamers. Goede service bij receptie en bij FPA, room service.
Eigen ondergrondse parkeergarage. Centraal in Brussel centrum... en wat mooi is, dat het goede prijs/kwaliteit hotel is met goede service en hoop dat het ook zo zal blijven op lang termijn.

Datum van verblijf: oktober 2022
Beoordeeld op 25 september 2022 via mobiele applicatie

Wij hebben een prettig verblijf gehad bij dit Radisson hotel. We hadden een suite. Dit was een ruime kamer met uitzicht op de mooie binnenplaats, met o.a. bad en douche. Omdat we een suite hadden konden we de auto gratis parkeren in de privƩ parkeergarage onder het hotel. Ook hadden we toegang tot de lounge op de bovenste verdieping waar we onbeperkt konden genieten van gratis drankjes en versnaperingen. Top.

Datum van verblijf: september 2022
Beoordeeld op 20 september 2022

Het is een mooi en schoon hotel. Heerlijk ontbijt met ruime assortiment.
Het enige nadeel was dat voor mijn gevoel het online inchecken had geen meerwaarde had. Het is niet zo dat je je moet legitimeren en er een sleutel klaar ligt als je online ingecheckt bent. Volgende keer check ik gewoon in bij de balie.

Datum van verblijf: september 2022
Guest Brussels RC, Guest Services / Front Office van Radisson Collection Hotel, Grand Place Brussels, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 19 oktober 2022

Dear Francesca,
Thank you for your feedback regarding your stay at Radisson Collection Grand Place Brussels. We are pleased to hear that you enjoyed your time with us and hope to welcome you back to our hotel in the near future.
Best regards, Radisson Collection Team

Beoordeeld op 22 augustus 2022

Er was nog haar in de badkamer van de vorige gast. Na het melden is dit met een droog excuses weggehaald met een doekje. Ook bij het inchecken ging het niet soepel ik heb 1 uur moeten bellen omdat de medewerker bleef beweren dat ik twee kamers geboekt zou hebben. Later zag een andere medewerker dat het dus wel echt om 1 kamer ging.

Datum van verblijf: augustus 2022