US$Ā 185
Volledig restitueerbaar voor do 7 dec.
NH Hotels
US$Ā 187
Volledig restitueerbaar voor vr 8 dec.
ZenHotels.com
US$Ā 157
Expedia.comUS$Ā 169
PricelineUS$Ā 169
StayForLong
Beoordeeld op 14 december 2021

Kennen Brussel als onze broekzak. Waren toch weer positief verrast hoe gemakkelijk je nu van het OV gebruik kunt maken (met bankkaart).
Garage onder dit hotel is echt ongemakkelijk.
De kerststalletjes waren niet allemaal bezet wegens vrij dichte sneeuwval. Kan gebeuren....

Datum van verblijf: december 2021
Beoordeling verzameld in samenwerking met NH Hotels
NH Brussels EU Berlaymont, General Manager van NH Brussels EU Berlaymont, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 14 december 2021

Beste XXX,
Hartelijk dank voor uw tijd en het schrijven van uw bevindingen over NH Brussels EU Berlaymont.
Mocht u meerdere details over uw verblijf wensen te delen, neem dan gerust direct met ons contact op.
Wij kijken ernaar uit u terug te mogen verwelkomen.

Beoordeeld op 4 augustus 2020

Prima hotel met goede ligging tov stad en buitengebied.parkeergelegenheid en in de nabijheid van barretjes en restaurants.ontbijt goed verzorgd en kamer voldeed aan alle eisen.heel netjes.volgende keer weer ons adres

Datum van verblijf: augustus 2020
Beoordeling verzameld in samenwerking met NH Hotels
Hannes Breuker, General Manager van NH Brussels EU Berlaymont, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 24 september 2020

Dear hjshoosten,
Thank you very much for your review on Tripadvisor.
We are very pleased to learn that you did enjoy your stay with us. Thanks for mentioning our nice location, it is certainly a very pleasant area especially with easy and comfortable access to the city center.
We are looking forward to welcoming you back soon again.
Kind regards
Laura

Beoordeeld op 19 november 2019 via mobiele applicatie

Werkelijk een prima hotel. We verbleven hier een weekend met 10 personen. Het personeel is erg behulpzaam en het ontbijt krijgt van mij een 10+. Een aanrader als je in het weekend wilt verblijven. Binnen 15 minuten ben je met de metro in het centrum.

Datum van verblijf: november 2019
Hannes B, Manager van NH Brussels EU Berlaymont, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 22 november 2019

Beste Leo

bedankt voor het verblijf en de reactie ik hoop u in de toekomst weer te mogen verwelkomen

Groet
Hannes

Beoordeeld op 8 juli 2019

Gedateerd, wel schoon.voor zakelijk zal het voldoen. De gratis minibas is 1 cola, 1 water, en een sapje. andere dingen kan je bij de balie beneden aanschaffen. In de avond gratis parkeren voor de deur.

Datum van verblijf: maart 2019
Hannes B, Front Office Manager van NH Brussels EU Berlaymont, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 15 augustus 2019

Beste DoritaDoritoExplorer,

Hartelijk dank om uw bevindingen hier op Tripadvisor te delen.
Wij zijn blij te vernemen dat u een fijn verblijf bij ons hebt genoten.
Wij mogen u dan ook graag terug bij ons verwelkomen.

Bart
Front Office Manager

Beoordeeld op 23 juni 2019 via mobiele applicatie

Prima hotel voor een weekendje Brussel. Rustig gelegen. Schone kamers, goed bereikbaar. Aardig en behulpzaam personeel. Koffie en thee en frisdrank op de kamer! Keuze om de auto-industrie de garage of opstaat te parkeren. Op straat is goedkoper.

Datum van verblijf: juni 2019
Hannes B, General Manager van NH Brussels EU Berlaymont, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 28 november 2019

Beste evanstijn.
Bedankt voor uw reactie en voor het kiezen van NH Brussels EU Berlaymont.
We zijn blij te vernemen dat u hebt genoten van uw verblijf en we hopen u wederom te mogen verwelkomen bij NH Brussels EU Berlaymont.
Bart
Front Office Manager