Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Leg de laagste prijs van deze websites vast
Expedia.comUS$ 154
PricelineUS$ 153
Hotels.comUS$ 154
travelup.comUS$ 157
NH HotelsUS$ 154
TravelocityUS$ 154
alle 17 aanbiedingen bekijken
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (1.198)
Beoordelingen filteren
1.198 resultaten
Waardering van reizigers
256
531
264
97
50
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
256
531
264
97
50
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 1.198 beoordelingen
Beoordeeld op 14 december 2021

Kennen Brussel als onze broekzak. Waren toch weer positief verrast hoe gemakkelijk je nu van het OV gebruik kunt maken (met bankkaart).
Garage onder dit hotel is echt ongemakkelijk.
De kerststalletjes waren niet allemaal bezet wegens vrij dichte sneeuwval. Kan gebeuren....

Datum van verblijf: december 2021
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met NH Hotels
Bedank Ton D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
NH Brussels EU Berlaymont, General Manager van NH Brussels EU Berlaymont, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 14 december 2021

Beste XXX,
Hartelijk dank voor uw tijd en het schrijven van uw bevindingen over NH Brussels EU Berlaymont.
Mocht u meerdere details over uw verblijf wensen te delen, neem dan gerust direct met ons contact op.
Wij kijken ernaar uit u terug te mogen verwelkomen.
Met vriendelijke groet,

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 4 augustus 2020

Prima hotel met goede ligging tov stad en buitengebied.parkeergelegenheid en in de nabijheid van barretjes en restaurants.ontbijt goed verzorgd en kamer voldeed aan alle eisen.heel netjes.volgende keer weer ons adres

Datum van verblijf: augustus 2020
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met NH Hotels
1  Bedank hjsjoosten
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Hannes Breuker, General Manager van NH Brussels EU Berlaymont, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 24 september 2020
Google-vertaling

Dear hjshoosten,
Thank you very much for your review on Tripadvisor.
We are very pleased to learn that you did enjoy your stay with us. Thanks for mentioning our nice location, it is certainly a very pleasant area especially with easy and comfortable access to the city center.
We are looking forward to welcoming you back soon again.
Kind regards
Laura

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 19 november 2019 via mobiele applicatie

Werkelijk een prima hotel. We verbleven hier een weekend met 10 personen. Het personeel is erg behulpzaam en het ontbijt krijgt van mij een 10+. Een aanrader als je in het weekend wilt verblijven. Binnen 15 minuten ben je met de metro in het centrum.

Datum van verblijf: november 2019
Reistype: Reisde met vrienden
1  Bedank Leo D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Hannes B, Manager van NH Brussels EU Berlaymont, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 22 november 2019

Beste Leo

bedankt voor het verblijf en de reactie ik hoop u in de toekomst weer te mogen verwelkomen

Groet
Hannes

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 8 juli 2019

Gedateerd, wel schoon.voor zakelijk zal het voldoen. De gratis minibas is 1 cola, 1 water, en een sapje. andere dingen kan je bij de balie beneden aanschaffen. In de avond gratis parkeren voor de deur.

Datum van verblijf: maart 2019
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
1  Bedank DoritaDoritoExplorer
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Hannes B, Front Office Manager van NH Brussels EU Berlaymont, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 15 augustus 2019

Beste DoritaDoritoExplorer,

Hartelijk dank om uw bevindingen hier op Tripadvisor te delen.
Wij zijn blij te vernemen dat u een fijn verblijf bij ons hebt genoten.
Wij mogen u dan ook graag terug bij ons verwelkomen.

Met vriendelijke groet,
Bart
Front Office Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 23 juni 2019 via mobiele applicatie

Prima hotel voor een weekendje Brussel. Rustig gelegen. Schone kamers, goed bereikbaar. Aardig en behulpzaam personeel. Koffie en thee en frisdrank op de kamer! Keuze om de auto-industrie de garage of opstaat te parkeren. Op straat is goedkoper.

Datum van verblijf: juni 2019
Reistype: Reisde met een partner
1  Bedank evanstijn
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Hannes B, General Manager van NH Brussels EU Berlaymont, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 28 november 2019

Beste evanstijn.
Bedankt voor uw reactie en voor het kiezen van NH Brussels EU Berlaymont.
We zijn blij te vernemen dat u hebt genoten van uw verblijf en we hopen u wederom te mogen verwelkomen bij NH Brussels EU Berlaymont.
Met vriendelijke groet,
Bart
Front Office Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken