Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Neem contact op met de accommodatie voor beschikbaarheid.
Er zijn nog vergelijkbare hotels beschikbaar.
Alles weergeven
Dennis
Rotterdam, Nederland

Prima hotel dicht bij de EU instellingen

4,0 van 5 bollen17 feb 2016 beoordeeld
Prima hotel. Ruime kamer die wel wat donker en klassie is ingericht. Koffie en theefaciliteiten op de kamer aanwezig. Ontbijt heb ik niet gebruikt. Aan de overkant zit een Ekki, waar je uitstekend kunt ontbijten. Staurants in de buurt. En naast metrohalte gelegen. Personeel aan de receptie mag soms wel iets vriendelijker.
Datum van verblijf: november 2015
Reistype: Bezocht voor zaken
4,0 van 5 bollenLocatie
4,0 van 5 bollenHygiëne
3,0 van 5 bollenService
Is er een probleem met deze beoordeling?
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Er wordt bij de vermelding van boekingsaanbiedingen voor elke accommodatie rekening gehouden met de compensatie die onze partners aan ons betalen. De weergegeven prijzen zijn mogelijk voor verschillende kamertypes. De weergegeven prijzen zijn de laagst beschikbare opties die overeenkomen met het goedkoopste beschikbare kamertype dat onze partners op het moment van de zoekopdracht van de gebruiker hebben verstrekt.
Hotels in de buurt
€ 146
  • Priceline
    € 125
  • Agoda.com
    € 123
  • Expedia.com
    € 146
2.2 km van NH Brussels EU Berlaymont
Gratis wifi
Restaurant
Lobby
€ 192
  • Expedia.com
    € 191
  • Hotels.com
    € 191
  • Priceline
    € 191
1.9 km van NH Brussels EU Berlaymont
Gratis wifi
Restaurant
€ 144
  • Priceline
    € 140
  • Expedia.com
    € 144
  • ibis
    € 144
1.9 km van NH Brussels EU Berlaymont
Gratis wifi
Bar/lounge
Suite Grand place
€ 161
  • Priceline
    € 170
  • Agoda.com
    € 137
  • Expedia.com
    € 166
2.0 km van NH Brussels EU Berlaymont
Gratis wifi
Restaurant
€ 116
  • Expedia.com
    € 124
  • Agoda.com
    € 97
  • Priceline
    € 124
2.5 km van NH Brussels EU Berlaymont
Gratis wifi
Bar/lounge
€ 87
  • Priceline
    € 87
  • Agoda.com
    € 73
  • Expedia.com
    € 118
2.5 km van NH Brussels EU Berlaymont
Restaurant
Bar/lounge
€ 182
  • Pullman
    € 182
  • ZenHotels.com
    € 171
  • Expedia.com
    € 182
3.4 km van NH Brussels EU Berlaymont
Gratis wifi
Restaurant
€ 113
Geen aanbetaling vereist
  • Expedia.com
    € 113
  • Priceline
    € 102
  • Hotels.com
    € 113
2.3 km van NH Brussels EU Berlaymont
Gratis wifi
Restaurant
  • Hotels.com
  • ZenHotels.com
    € 86
  • Priceline
    € 98
2.3 km van NH Brussels EU Berlaymont
Gratis wifi
Bar/lounge
Exterior view
  • Hotels.com
  • ZenHotels.com
    € 87
  • Priceline
    € 89
3.2 km van NH Brussels EU Berlaymont
Gratis wifi
Restaurant
Meer hotels in Brussel bekijken
Beoordelingen (1.279)
Beoordelingen filteren
1.279 resultaten
Waardering van reizigers
291
555
279
100
54
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
291
555
279
100
54
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
19 - 24 van 1.279 beoordelingen
Beoordeeld op 17 februari 2016

Lelijk ingericht, faciliteiten zijn die van een twee sterren hotel, bed is te hard, badstop defect, geen service, abominabel ontbijt. Het enige positieve: geen geluid van buiten.

Om nooit meer terug te keren.

Datum van verblijf: februari 2016
  • Reistype: Reisde voor zaken
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
1  Bedank Henriette P
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 26 januari 2016

Uitstekend!!! Eigenlijk alles was goed, we hebben een super rustgevend weekend gehad na een zware beursdag,,,
Rustige kamer met alle faciliteiten in, bed, badkamer, welness, fitness, alles heel confortabel,, Top locatie, zeer lekker en uitgebreide ontbijt, en overal een heel mooie decoratie,, Alles zoals op foto's,, zeker een aanrader,,
Ik zal zeker terugkomen,,,
Otimo hotel numa otima localidade perto de tudo, quarto super confortavel e tranquilo com facilidades como cha e cafe no quarto, minibar, banheiro lindo, cafe-da-manha muito bom, completo e variado,, Spa muito bom, enfim uma otima estadia num hotel muito bem decorado e agradavel,,
Certamente voltarei,,,

Datum van verblijf: januari 2016
Reistype: Reisde voor zaken
1  Bedank Flori-Marques
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Silken B, Directeur général van NH Brussels EU Berlaymont, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 1 februari 2016

Geachte Flori-Marques,
Dank u voor het feit dat in het Silken Berlaymont Hotel gebleven en voor het nemen van de tijd om ons te schrijven. We zijn verheugd om uw tevredenheid te ontdekken. Wij hopen u binnenkort te zien in het Hotel Silken Berlaymont.
We zijn blij om u een welkomstdrankje bieden korting op uw volgende verblijf.
Dank u contact met mij op het volgende e-mail : ea.berlaymont@hoteles-silken.com voor uw volgende boeking.
Met vriendelijke groet,
Katiuscia Cataldi
Executive Assistant

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 7 januari 2016

Waarschijnlijk vanwege low-season nu een zeer gunstige prijs voor een kamer in een goed hotel, dat - ingeval voor zakelijke redenen in Brussel (met de EU) - zeer centraal gelegen is.

Kamers prima, en ook goede service.

Datum van verblijf: januari 2016
  • Reistype: Reisde voor zaken
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
3  Bedank 56fransv
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Silken B, Directeur général van NH Brussels EU Berlaymont, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 21 januari 2016

Geachte Frans V,
Dank u voor het feit dat in het Silken Berlaymont Hotel gebleven en voor het nemen van de tijd om ons te schrijven. We zijn verheugd om uw tevredenheid te ontdekken. Wij hopen u binnenkort te zien in het Hotel Silken Berlaymont.
We zijn blij om u een welkomstdrankje bieden korting op uw volgende verblijf.
Dank u contact met mij op het volgende e-mail : ea.berlaymont@hoteles-silken.com voor uw volgende boeking.
Met vriendelijke groet,
Katiuscia Cataldi
Executive Assistant

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 1 januari 2016 via mobiele applicatie

Wij hebben dit hotel geboekt om tijdens de jaarwisseling in Brussel te kunnen verblijven. Het hotel is goed onderhouden en heeft een erg mooie uitstraling. De kamers waren ruim en erg schoon, de badkamer was wat aan de krappe kant.

Het enige minpunt wat we ervaren hebben is het feit dat de kamers ontzettend warm waren en de airco het niet deed. Door het grote raam open te zetten kregen we de kamer koel,maar ideaal was dit natuurlijk niet.

Datum van verblijf: januari 2016
Reistype: Reisde met een partner
Bedank sjoerdw534
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 26 december 2015

Samen met mijn vriend hebben we een nachtje in dit hotel doorgebracht. Het hotel is maar een kleine vijf minuutjes stappen tot aan de metro. Aan de balie sprak het personeel geen Nederlands maar ze hebben ons verder goed geholpen. Het was een mooie en ordelijke kamer. 's Nachts is het heel rustig en je hebt geen last van de kamers naast je. Het ontbijt was subliem! Alles was aanwezig, er waren zelf verse sapjes. Voor de spa moet je bijbetalen.

Datum van verblijf: augustus 2015
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Jana V
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Silken B, Directeur général van NH Brussels EU Berlaymont, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 7 januari 2016

Geachte Jana V,
Dank u voor het feit dat in het Silken Berlaymont Hotel gebleven en voor het nemen van de tijd om ons te schrijven. We zijn verheugd om uw tevredenheid te ontdekken. Wij hopen u binnenkort te zien in het Hotel Silken Berlaymont.
We zijn blij om u een welkomstdrankje bieden korting op uw volgende verblijf.
Dank u contact met mij op het volgende e-mail : ea.berlaymont@hoteles-silken.com voor uw volgende boeking.
Met vriendelijke groet,
Katiuscia Cataldi
Executive Assistant

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken