Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Voor een doorweekste hap of een rustig etentje tussendoor.”
Beoordeling van Al Jannah

Al Jannah
Laat maaltijden bezorgen
OF
Laat maaltijden bezorgen
Geclassificeerd als nr. 122 van 3.887 Restaurants in Brussel
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: 12 US$ - 30 US$
Keukens: Libanees
Dineropties: Na sluitingstijd, Reserveringen, Afhalen
Gegevens restaurant
Dineropties: Na sluitingstijd, Reserveringen, Afhalen
27 februari 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Prijs, kwaliteit zeer goed. Veel verschillende schotels te combineren en allen lekker. Prima voor vegetarisch maaltijd.

Datum van bezoek: februari 2020
Bedank Leddevede
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (306)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 306 beoordelingen

3 september 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

We zijn er binnengestapt voor een snelle snack en namen daarvoor enkele warme voorgerechten. Bediening was zeer vriendelijk en het eten uitmuntend. We komen zeker nog terug!

Datum van bezoek: september 2018
Bedank shelvbel1
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
13 mei 2018 beoordeeld

Heerlijke lunch en hele snelle en prettige bediening. Alles heel vers en goed klaargemaakt. ik heb ook nog desserts gekocht om mee te nemen. Ik was hier eerder met een grote groep, ook dat was heel goed.

Datum van bezoek: april 2018
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank helen i
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
10 september 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Een prachtige eetgelegenheid, vrij druk maar gezellig. Prachtige menukaart met enorm veel keuze. Snelle service en heel vriendelijk. Prijs, kwaliteit heel goed. Zeker doen wanneer je Brussel bezoekt.

Datum van bezoek: september 2017
Bedank EddyVH65
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
29 mei 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Een dagschotel voor 12 euro is een prima prijs in Brussel en helemaal als het zo fantastisch smaakt. Het eten staat snel op tafel, perfect voor een snelle hap. De bediening was voldoende (niets wat opviel, zowel in positieve als negatieve zin). Dus vandaar een 4 ipv een 5 als beoordeling, maar absoluut een aanrader.

Datum van bezoek: mei 2017
Bedank jand987
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Al Jannah bekeken, bekeken ook

 

In Al Jannah geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
US$USD
België
© 2021 TripAdvisor LLC Alle rechten voorbehouden.

Deze versie van onze website is gericht aan mensen die Nederlands spreken in België. Als je een inwoner bent van een ander land of andere regio, selecteer de juiste versie van Tripadvisor voor jouw land of regio in het vervolgkeuzemenu.