Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
4 personen bekijken dit hotel
Booking.com
€ 136
Geen aanbetaling vereist
Expedia.com
€ 136
Word beloond met One Key
Agoda.com
€ 112
Geen boekingstoeslagen
Hotels.com€ 136
travelup.com€ 136
StayForLong€ 140
alle 17 aanbiedingen bekijken
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (268)
Beoordelingen filteren
268 resultaten
Waardering van reizigers
240
21
2
4
1
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
240
21
2
4
1
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
4 - 9 van 268 beoordelingen
Beoordeeld op 11 april 2022

Sinds vorig jaar oktober verblijf ik regelmatig in de Thon Hotels in Belgie. Afgelopen week was mijn eerste keer in Thon Hotel Bristol Stephanie, maar zeker niet de laatste keer!

Ik verbleef in een superior room en voelde me echt een prinses, mede door de grootte van de kamer, maar ook het design van het bed. Ik heb prins(es)heerlijk geslapen.

Ik reis veel voor werk en het is daarom erg fijn dat de kamers beschikken over koffie en thee faciliteiten.

Daarnaast is het personeel erg servicegericht, vriendelijk en gastvrij en is het hotel gelegen op een gunstige locatie in Brussel.

De reden waarom ik altijd voor een verblijf bij de Thon Hotels kies, is naast de fijne kamers en de prettige service van het personeel ook zeker het uitgebreide ontbijt.
Soms weet je gewoon niet wat je moet kiezen om te eten, maar er is echt voor ieder wat wils.

Thon Hotel Bristol Stephanie is zeker een aanrader en ik ga er snel weer terug!

Datum van verblijf: april 2022
  • Reistype: Reisde voor zaken
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank KimberleyHoevers
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Hotel- cmanager, Owner van Thon Hotel Bristol Stephanie, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 20 april 2022

Beste Kimberley,
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling.

Het doet ons veel plezier dat u nogmaals bij ons zou verblijven dankzij het uitgebreide ontbijtbuffet, de uitgeruste kamers en de vriendelijke service van onze medewerkers. We zijn blij dat we al uw verwachtingen hebben kunnen inlossen!

Een volgende keer staan we met plezier weer voor u klaar.

Met vriendelijke groeten,

Jeremy Hillegeer, General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 8 januari 2022

Genoten van 2 overnachtingen in het hotel, kamer prachtig. Personeel zeer attent. Ontbijt nét iets beter dan anderen. Parkeren top en locatie Louiza perfect. Complimenten aan bar-ontbijtpersoneel. Wij komen zeker terug! Dank voor de gastvrijheid!

Datum van verblijf: januari 2022
Bedank ferdyd2014
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Hotel- cmanager, Propriétaire van Thon Hotel Bristol Stephanie, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 12 januari 2022

Beste Ferdy,
Hartelijk dank voor deze fijne beoordeling.

We zijn blij dat u tevreden was over ons hotel, en dan vooral over de goede service van ons vriendelijk personeel en het lekkere ontbijt.

Vriendelijke groet en graag tot ziens,

Jeremy Hillegeer, General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 23 november 2021 via mobiele applicatie

Wij hadden een super weekend in het Hotel! Goede service, vriendelijk personeel. De kamer was echt luxe, ook van de sauna goed genoten ! Professionele barman dat lekker cocktails shake'te! Op het ontbijt ontbrak er noets, keuze ten over! Bij het buiten gaan waren we helemaal zen, wij kijken al uit naar een volgende keer!

Datum van verblijf: november 2021
Reistype: Reisde met een partner
Bedank V4415SPcarinap
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Hotel- cmanager, Owner van Thon Hotel Bristol Stephanie, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 27 november 2021

Beste gast,
Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling.

Het doet ons plezier dat jullie een romantisch weekend bij ons hebben kunnen doorbrengen en dat het ontbijt zo naar wens was. Fijn ook dat jullie zo tevreden waren over ons team!

Hopelijk zien we jullie snel nog eens!

Met vriendelijke groet,

Jeremy Hillegeer, General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 1 oktober 2021

Zeer ruime kamer en zeer vriendelijk onthaal. Eigen parking is groot en zeer praktisch. Uitgebreid ontbijt. Toplocatie in het betere district van brussel. Behulpzaam en vriendelijk personeel. Zeker een aanrader

Datum van verblijf: oktober 2021
Reistype: Reisde met een partner
Bedank henkwackenier
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Hotel- cmanager, Owner van Thon Hotel Bristol Stephanie, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 4 oktober 2021

Beste Henk,
Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling.

Wat fijn dat u zo genoten heeft van uw verblijf bij ons en dat u tevreden was over onze ruime kamers, onze vriendelijke medewerkers, ons uitgebreid ontbijt en onze gunstige locatie. Daar doen we het voor!

Een volgende keer staan we met plezier weer voor u klaar.

Vriendelijke groeten,

Jeremy Hillegeer, General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 4 juli 2021

Zeer goede ligging. Zeer vriendelijk personeel, behulpzaam en ook Nederlandssprekend, wat normaal zou moeten zijn in Brussel, maar wat het niet overal is. Kamer ruim, luxueus, netjes, geluidsdicht, met een goede airco. Zelfs de badkamer was lekker warm. Lekker en uitgebreid ontbijt. Kortom, een echter aanrader!

Kamertip: De vriendelijke en behulpzame mensen zullen u zeker helpen om de voor u beste kamer te zoeken.
Datum van verblijf: juli 2021
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met ThonHotels.no
1  Bedank _anne_ryckaert1
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Hotel- cmanager, Propriétaire van Thon Hotel Bristol Stephanie, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 7 juli 2021

Beste Anne,
Hartelijk bedankt voor deze mooie review.

Het doet ons veel plezier dat we met onze gastvrije medewerkers en het lekkere ontbijt aan een prettig verblijf hebben bijgedragen. Fijn dat u het comfort van uw ruime kamer op prijs stelde. We hopen dat u ook van een goede nachtrust heeft genoten.

In de toekomst zien we u graag weer eens terug.

Met vriendelijke groeten,

Jeremy Hillegeer, General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken