sinnestaes
Antwerpen, Belgiƫ

Mooi centraal gelegen hotel

4,0 van 5 bollen28 jul 2024 beoordeeld
Mooi modern hotel. Centraal gelegen dichtbij openbaar vervoer. Vlotte incheck met vriendelijk personeel. Goede kamer en ruime badkamer.
Datum van verblijf: juli 2024
0.9 km van Pillows City Hotel Brussels Centre
0.6 km van Pillows City Hotel Brussels Centre
Meer hotels in Brussel bekijken
Beoordeeld op 3 juli 2024

Goede ligging, in centrum van Brussel, alles te voet te bereiken.
Goede service, ruime en schone kamer en badkamer.

Datum van verblijf: juni 2024
Pillows Host, Owner van Pillows City Hotel Brussels Centre, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 6 juli 2024

Beste Borg,

Hartelijk dank voor je geweldige feedback over je recente verblijf bij ons! We zijn verheugd te horen dat je onze uitstekende ligging in het centrum van Brussel hebt gewaardeerd, waardoor alles op loopafstand bereikbaar was.

Het doet ons goed dat je tevreden was over onze goede service en de ruime en schone kamer en badkamer. We streven er altijd naar om een comfortabel en gastvrij verblijf te bieden.

Nogmaals bedankt voor je vriendelijke woorden. We kijken ernaar uit om je in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen. Als je specifieke wensen hebt voor je volgende verblijf, laat het ons dan gerust weten.

Beoordeeld op 20 mei 2024

Je zou het eigenlijk niet moeten vertellen, zodat het een insider-tip blijft... maar de vriendelijke mensen die er werken verdienen het wel: dit Hotel is prima! Voor de derde keer verbleven en voor de derde keer ronduit tevreden!

Datum van verblijf: mei 2024
Pillows Host, Owner van Pillows City Hotel Brussels Centre, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 31 mei 2024

Dear Markus,

Thank you for sharing your feedback about your recent stay with us.

We are delighted to hear that your experience was as good as your previous visit. Itā€™s wonderful to know that you enjoyed our body lotion, found the rooms stylish, the cuisine excellent, the beds comfortable, and appreciated our convenient city location. We truly appreciate your positive comments!

We apologize for the confusion caused by the automated messages you received. It seems there was a mismatch between your booking details and the information in our system, leading to incorrect messages such as the breakfast offer, which you had already included in your booking. We understand how frustrating this can be. We are currently working on improving the accuracy and relevance of these automated messages to avoid such issues in the future. Additionally, we are enhancing our staff training to ensure they can assist more effectively, regardless of the language barrier.

We also appreciate your suggestion regarding the language proficiency of our staff. We will continue to encourage and train our team to ensure they can communicate effectively in multiple languages, including Dutch, to provide the best service possible.

We look forward to welcoming you back and providing an even better experience on your next visit.

Sincerely,

Beoordeeld op 7 mei 2024

Fijn hotel, mooie kamer, lekker ontbijt (desgewenst met bubbels), aardige mensen, parkeren en laden tegelijk

Datum van verblijf: mei 2024
Pillows Host, Owner van Pillows City Hotel Brussels Centre, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 20 mei 2024

Beste Hinne,

Bedankt voor je positieve feedback! We zijn blij om te horen dat je ons hotel fijn vond, de kamer mooi vond, en genoten hebt van het lekkere ontbijt - met bubbels als je dat wenste. Ons vriendelijke personeel stelt het op prijs dat je dat opmerkt. En we zijn verheugd dat je tevreden was met onze parkeer- en laadmogelijkheden. We hopen je binnenkort weer te mogen verwelkomen voor een net zo aangenaam verblijf!

Hartelijke groeten,

Beoordeeld op 28 april 2024

Fijn hotel met rustige admosfeer, dat heel centrale ligging heeft nabij kathedraal. Wij hadden een familiekamer en die was echt heel ruim met 2 aparte slaapkamers.

Datum van verblijf: april 2024
Pillows Host, Owner van Pillows City Hotel Brussels Centre, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 13 mei 2024

Beste marijke,

Bedankt voor je positieve feedback!

We zijn blij dat je genoten hebt van je verblijf bij ons en dat je de rustige sfeer en de centrale ligging nabij de kathedraal hebt gewaardeerd. Het doet ons goed om te horen dat de familiekamer ruim en comfortabel was voor jou en je gezelschap, met twee aparte slaapkamers. We streven er altijd naar om onze gasten een aangename ervaring te bieden, en het is geweldig om te horen dat we daarin geslaagd zijn. We hopen je in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen voor een net zo plezierig verblijf!

Met vriendelijke groet

Beoordeeld op 19 april 2024

Prima hotel, behulpzaam personeel, schone en moderne kamers; waar voor je geld. Uitstekende ligging tov metro/CS/binnenstad

Datum van verblijf: april 2024

Best Bas,

Het verheugt ons ten zeerste dat je verblijf in ons hotel naar tevredenheid is geweest!

Het doet ons goed om te horen dat je onze behulpzame personeel, schone en moderne kamers hebt gewaardeerd, en dat je het hotel als waar voor je geld beschouwt. We zijn ook verheugd dat de locatie van ons hotel ten opzichte van de metro, het centraal station en het stadscentrum aan jouw verwachtingen heeft voldaan. Jouw positieve feedback is enorm waardevol voor ons en we willen je hartelijk bedanken voor het delen van jouw ervaring. We kijken ernaar uit om je in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen voor een net zo aangenaam verblijf!

Met vriendelijke groet