Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Very nice restaurant”
Beoordeling van Berlaymont Cafe

Berlaymont Cafe
Reserveer een tafel
2
wo 29/6
20:00
Geclassificeerd als nr. 12 van 4.088 Restaurants in Brussel
Prijsklasse: US$ 18 - US$ 42
Gegevens restaurant
11 april 2022 beoordeeld

Het is een geweldig restaurant in het centrum van Brussel. De service is prima en de mensen zijn erg aardig en behulpzaam. Het restaurant is erg schoon en hun eten is van goede kwaliteit. Wij bevelen Berlaymont cafe van harte aan voor een lekkere lunch of dinner.

Datum van bezoek: april 2022
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Harald P
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (311)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

2 - 6 van 311 beoordelingen

13 juni 2021 beoordeeld

Zeer goed eten, leuke omgeving en zeer vriendelijk personeel. Zeker een aanrader om te komen eten & drinken.

Datum van bezoek: juni 2021
Bedank darlined437
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
3 februari 2020 beoordeeld

Zeer toffe brasserie. Altijd on orde. Vaak positieve verrassingen zoals croissant bij de koffie. De lunch is altijd dik in orde. (Vandaag solletjes in de lunch met heerlijke puree voor slechts 14 euro !!)

Datum van bezoek: februari 2020
Bedank LiesbethH120
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
20 september 2019 beoordeeld

We dachten nog even een cappuccino en dan naar hotel. 5 man personeel en niemand die naar je tafel komt en als je dan eindelijk je cappuccino krijgt smaakt dit naar slootwater. Nooit meer. De frituur lucht blijft ook de hinderdlijk in je neus hangen

Datum van bezoek: september 2019
Bedank Mootje13
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
7 juli 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

We hadden een belgisch hammetje en konijn met kriek. Traditioneel belgisch dus. In 1 woord: verrukkelijk. En dat alles tegen zeer schappelijke prijzen. Een aanrader!

Datum van bezoek: juli 2019
3  Bedank eja6042
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Berlaymont Cafe bekeken, bekeken ook

 

In Berlaymont Cafe geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding