Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
2 personen bekijken dit hotel
Booking.com
US$ 144
Aanbieding bekijken
Expedia.com
US$ 151
Aanbieding bekijken
Gratis annuleren tot 10/07/22
Trip.com
US$ 100
Aanbieding bekijken
Gratis annuleren tot 09/07/22
PricelineUS$ 144
travelup.comUS$ 149
Hotels.comUS$ 152
alle 17 aanbiedingen bekijken
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (1.488)
Beoordelingen filteren
1.488 resultaten
Waardering van reizigers
586
691
143
44
24
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
586
691
143
44
24
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
3 - 8 van 1.488 beoordelingen
Beoordeeld op 6 september 2017 via mobiele applicatie

Zeer mooie locatie in het hartje van Brussel. Goed bereikbaar, metro letterlijk naast de deur. Studio was schoon en erg netjes. Jammer dat de studio pas na 1 week schoongemaakt wordt en je telkens met dezelfde handdoek moet doen........... Badkamer was erg comfortabel en het aparte toilet is ideaal.

Datum van verblijf: september 2017
Reistype: Reisde met een partner
Bedank pieterpVW
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Laurence B, General Manager van Adagio Brussels Grand Place, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 10 september 2017

Beste gast,

Bedankt voor je lovende beoordeling over ons hotel! We zijn blij dat je hebt genoten van je verblijf en we hopen je heel snel weer te zien.

Met vriendelijke groet,

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 20 april 2017

alles ok niets op aan te merkenµ
topligging midden het verkeersvrij centrum van brussel.
dichtbij supermarkten,restaurants,cafes en winkelstraten.
ook welkom met je huisdier.

minpunt(duur parkeren in brussel)

Datum van verblijf: april 2017
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Accorhotels.com
Bedank eurocargits
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 29 december 2016

We hebben geweldig genoten van een weekendje Brussel in dat apparthotel. Ons bed werd vanuit de muur opgemaakt. Geen gebruik gemaakt van hun ontbijt. We hadden alles zelf om de hoek gekocht. Prima te doen. Alles was compleet. Klein keukentje, 24 uurs receptie. Ik zou er zo weer naar toe gaan.

Datum van verblijf: december 2016
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Accorhotels.com
1  Bedank sellow
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 8 maart 2016

Het hotel is ideaal gelegen op loop afstand van de Grote Markt en al zijn uitgaansgelegenheden naast de deur is de ingang van de Metro zodat je overal in de stad snel en gemakkelijk kan komen. En op redelijke loopafstand zijn er grote parkeergarages waar je wel tegen betaling heel goed en veilig je auto kan parkeren.

Datum van verblijf: maart 2016
  • Reistype: Reisde alleen
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Accorhotels.com
Bedank hkamp63
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 26 december 2015

Datum van verblijf: december 2015
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Accorhotels.com
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een individuele reiziger en niet die van TripAdvisor LLC of een van zijn partners.
Meer beoordelingen bekijken