Alain Q
Brugge, Belgiƫ

Perfect naar onze wens, we komen nog terug.

5,0 van 5 bollen7 aug 2023 beoordeeldvia mobiele applicatie
Alles is goed aan hotel Hubert : zeer mooie kamers en lobby, vriendelijk en zorgzaam personeel, perfecte locatie vlakbij centraal station en interessante bezoekplaatsen en horeca, attent aangeboden gratis koffie en water, leuke bar, goeie ontbijtregeling met The Foodmaker, veilig stockeren van bagage de dag van het uitchecken. Zeer propere slaapkamer en badkamer, ook lift en gang heel netjes. Allemaal details die het verschil maken tussen zeer goed en uitstekend. We voelden ons meteen thuis en zullen hier opnieuw logeren bij ons volgend citytripje naar Brussel.
Datum van verblijf: augustus 2023
Kamertip:Ā Het centraal station is vlakbij en alle interessante plaatsen op wandelafstand. Laat uw auto dus...
Gereageerd 21 aug 2023
Beste Alain,
Bedankt voor uw beoordeling en feedback.

Ik ben blij te horen dat u genoten heeft van uw verblijf bij ons en dat u onze mooie kamers, lobby en vriendelijk personeel waardeerde. Het is fijn om te weten dat onze locatie vlakbij het centraal station en interessante bezienswaardigheden aan uw verwachtingen voldeed. Ook ben ik verheugd dat u de gratis koffie en water, de leuke bar en de ontbijtregeling met The Foodmaker op prijs stelde. Ik stel het op prijs dat u onze inspanningen om een schone en nette omgeving te bieden, zowel in de slaapkamer en badkamer als in de lift en gang, heeft opgemerkt. Uw tevredenheid en comfort zijn voor mij van het grootste belang, en ik ben blij dat we aan uw verwachtingen hebben voldaan.

Graag tot een volgende keer!
Met vriendelijke groeten,
    ā‚¬Ā 146
1.4 km van Hotel Hubert - Grand Place
Meer hotels in Brussel bekijken
Beoordeeld op 8 februari 2022 via mobiele applicatie

Veelbelovend maar erg tegen gevallen.
Het hotel ziet er keurig uit, het ziet er stijlvol uit, je kunt gratis koffie pakken.
Het inchecken verliep al moeizaam want je moest hetzelf regelen via een computer, later kwam er pas hulp.
De kamer zelf ziet er normaal uit echter was de temperatuur warm, ik denk een graad of 25. Er is geen mogelijk om een raam open te zetten als je aan de binnenzijde zit. We hebben echt een rot nacht gehad

Kamertip: Probeer een kamer aan de buitenzijde te nemen voor frisse lucht.
Datum van verblijf: februari 2022
Hotel- cmanager, Owner van Hotel Hubert - Grand Place, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 14 februari 2022

Beste gast,
Bedankt voor uw feedback.

Het spijt me dat u last heeft gehad van de warmte. Ik ben ervan op de hoogte dat het in sommige kamers wat warm kan worden en er wordt aan gewerkt om dit probleem op te lossen. Mijn oprechte excuses voor het ongemak.

Graag tot ziens voor een betere ervaring,

Beoordeeld op 3 september 2021 via mobiele applicatie

Ontzettend goed hotel met genoeg faciliteiten. Echte plus is de prachtige fitness ruimte. Gratis koffie selfservice in de lounge. Super ligging in centrum. Erg vriendelijk personeel. Ik kom er zeker terug!

Datum van verblijf: september 2021
Hotel- cmanager, PropriƩtaire van Hotel Hubert - Grand Place, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 6 september 2021

Beste gast,
Bedankt voor deze lovende aanbeveling.

Het verheugt mij dat u genoten heeft van uw verblijf en de faciliteiten. De ligging van mijn hotel nabij het centrum is inderdaad een grote troef. Bedankt voor het compliment aan mijn team, daar doen we het voor!

Ik verwelkom u in de toekomst graag opnieuw.

Hartelijke groeten,

Beoordeeld op 14 februari 2020 via mobiele applicatie

Geweldig hotel!
Kamer 217 met kingsize bed. Hele stille kamers niets gehoord van andere hotelbezoekers.
Super heerlijk bed, fijne badkamer, leuk ingericht. De lounge ziet er helemaal tof uit!
Geweldige locatie in het centrum, en vlakbij centraal station.

Datum van verblijf: februari 2020
Hotel-cmanager, Mr. Hubert van Hotel Hubert - Grand Place, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 17 februari 2020

Hallo Kim,

Super en geweldig hotel! Dat zijn woorden die ik graag hoor! Dank je wel voor deze mooi review. Ik ben blij dat je hebt genoten van de stilte in je kamer en dat het kingsize bed, de badkamer en de inrichting je kon bekoren. De locatie is inderdaad ideaal zo dicht bij het centrum en het centraal station. Ik ben ook blij met je compliment over de lounge en kijk ernaar uit je in de toekomst opnieuw welkom te heten!

Cheers!

Beoordeeld op 8 april 2019 via mobiele applicatie

hotel Hubert is uitstekend gelegen in Brussel. De kamers zijn groot genoeg(voor Brussel). Bij de receptie werd ik vriendelijk ontvangen in het Frans of Engels maar men sprak geen Nederlands(jammer). De auto in de hal is zeer ludiek.
Een tevreden klant

Datum van verblijf: maart 2019
HotelBrusselsManager, Digital Marketing Manager van Hotel Hubert - Grand Place, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 13 mei 2019

Hi Rudi,

Heerlijk, top en geflatteerd ā€“ drie woorden die in mij opspringen als ik je review lees. Bedankt voor de feedback! En het klopt van het Nederlands, er zijn momenteel trainingen voor hosts zodat ze onze klanten in het Nederlands kunnen ontvangen. En volgende keer moet je zeker een hotdog uit onze foodtruck proberen, aanrader! Tot snel hoop ik.

Cheers,

Beoordeeld op 21 februari 2019 via mobiele applicatie

Op een 7 minuten lopen afstand van het centraal station en de Kunstberg, werd ik zowel bij inchecken als bij uitchecken zeer vriendelijk en gezellig te woord gestaan.
De kamer is netjes, het bed prima en de wifi lekker snel voor een hotel.
Het hotel meldt dat er geen ontbijt is. Dat is er wel in het naastgelegen pand waarmee het hotel samenwerkt.
Verder ben ik er alleen geweest om te slapen, dus veel meer kan ik niet over zeggen.

Datum van verblijf: februari 2019
HotelBrusselsManager, Maitre de la maison van Hotel Hubert - Grand Place, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 28 februari 2019

Hi there,

Wat een fantastische review om te lezen, dit is exact waarvoor we het doen ! Heel fijn om te zien dat je genoten hebt van je verblijf bij mij en leuk dat onze aanpak je bevallen is. Geen reden om niet terug te komen dan, toch? Hopelijk tot snel!

Cheers,