Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Lekkere ribbetjes”
Beoordeling van Mozart, More Than Just Ribs

Mozart, More Than Just Ribs
Een tafel reserveren
2
ma 16/12
20:00
Geclassificeerd als nr. 16 van 4.468 Restaurants in Brussel
Prijsklasse: 9 US$ - 30 US$
Gegevens restaurant
19 augustus 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Zaterdagavond gereserveerd om 23u, toen we aankwamen vriendelijk ontvangen, lekker eten, de ribbetjes, de aardappel, lekker. Correcte bediening. Voor herhaling vatbaar

Datum van bezoek: augustus 2019
Bedank FrederikV_13
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (518)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

4 - 8 van 518 beoordelingen

13 augustus 2019 beoordeeld

Echt helemaal niks op aan te merken, behalve dat er misschien meer natte doekjes of een bakje water op tafel gezet kan worden voor de geweldige spareribs.

Datum van bezoek: augustus 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Netking1e
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
11 augustus 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Nette bediening (ook in het Nederlands), heerlijke spareribs voor weinig geld, broodjes van het huis, heerlijke kruidenboter, gezellige plek om te eten, niet opdringerig en meer dan waar voor je geld!!

Datum van bezoek: augustus 2019
1  Bedank loekd2014
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
9 augustus 2019 beoordeeld

Vriendelijk personeel, lekker vlot en doen echt hen best om het je naar het zin te maken. Samen hadden wij de spareribs. Super snel aan tafel en super kwaliteit.

Datum van bezoek: augustus 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank nvr28
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
5 augustus 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Lekker eten in een authentiek Brussels restaurant vlakbij de grote markt. Hou je van Ribs dan moet je hier zijn !

Datum van bezoek: augustus 2019
Bedank anno161
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Mozart, More Than Just Ribs bekeken, bekeken ook

 

In Mozart, More Than Just Ribs geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding