Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Lekker lekker ”
Beoordeling van Le Prince Downtown

Le Prince Downtown
Reserveer een tafel
2
za 6/3
20:00
Geclassificeerd als nr. 151 van 3.883 Restaurants in Brussel
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: 17 US$ - 30 US$
Gegevens restaurant
12 juli 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Goede eten aan een goede prijs. Zeer vriendelijk personeel! Zeker terug komen !
Ik vond het tof dat we kunnen verschillende klein gerechten en zo van alles een beetje proeven.! Prijs was ook goed!

Datum van bezoek: juli 2019
1  Bedank SunamitaV
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (208)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 208 beoordelingen

23 mei 2019 beoordeeld

Le Prince is centraal gelegen, heeft een gezellig terras maar is vooral binnen erg mooi van decor. Hier kan je zeer uitgebreid eten.
Personeel is vriendelijk, en het eten is HEERLIJK!

Datum van bezoek: mei 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Yousra_Karimi
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
14 januari 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Centraal gelegen, gezellig en smaakvol interieur, vlotte en vriendelijke bediening, uitgebreide kaart, lekker en kwaliteitsvol eten, goeie prijs, sterke aanrader!

Datum van bezoek: januari 2019
Bedank Hilde V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
27 december 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Voor 27 € per persoon kan je hier zeer uitgebreid eten (3 koude en 2 warme mezze, een mixed grill-schotel en een dessert). Niet duur voor een Libanees restaurant. Nota: deze zaak serveert geen alcohol.

Datum van bezoek: december 2018
1  Bedank HST78
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
2 december 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

We waren in Brussel voor Winterpret, maar wilden eens Libanees gaan eten. Bij ons in de buurt vind je dat niet direct. Dit gezien via Tripadbisor dus hier naartoe zonder reservatie. Er was nog plaats en we werden vriendelijk ontvangen. Eerst verschillende mezze gekozen (falafel, Libanese worstjes en 2 pasta hapjes (vlees en kaas)) en daarna een rijst met kip en spicy hamburger. Omdat de hamburger wat later kwam dan de rijst kregen we nog een extra hummus. Eigenlijk veel teveel want kregen het amper op (en we zijn grote eters), maar wel lekker. Was onze eerste keer Libanees, dus vergelijken kunnen we niet, maar we hebben wél lekker gegeten. Vriendelijke bediening ook, die wel enkel Libanees en wat Engels spreekt, misschien wat Frans. Zeker een aanrader.

Datum van bezoek: december 2018
Bedank Vanessa77M
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Le Prince Downtown bekeken, bekeken ook

 

In Le Prince Downtown geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
© 2021 TripAdvisor LLC Alle rechten voorbehouden.

Deze versie van onze website is gericht aan mensen die Nederlands spreken in België. Als je een inwoner bent van een ander land of andere regio, selecteer de juiste versie van Tripadvisor voor jouw land of regio in het vervolgkeuzemenu.