Claudia K
Den Bosch, Nederland

Prima!

4,0 van 5 bollen3 aug 2018 beoordeeldvia mobiele applicatie
Schone praktische kamer en een goede centrale locatie. Eenvoudig kamer, maar dat was ook naar verwachting.
Prima voor een weekend in Brussel. Parkeren kan in de buurt bij een van de parkeergarages (+/- 18 euro voor 24 uur)
Datum van verblijf: augustus 2018
Reistype: Bezocht met vrienden
Gereageerd 1 okt 2018
Bedankt voor de feedback. We zijn blij om te lezen dat het hotel voldeed aan uw verwachtingen tijdens uw reis naar Brussel. Al uw opmerkingen zijn van groot belang voor ons en zullen ons helpen bij onze inspanningen om onze normen voortdurend te handhaven en te verbeteren tot het niveau dat u van ons mag verwachten. We kijken ernaar uit om je weer te zien in ons hotel. Met vriendelijke groet, easyHotel Brussels Team
ā‚¬Ā 143
    ā‚¬Ā 68
0.8 km van easyHotel Brussels City Centre
Meer hotels in Brussel bekijken
Beoordeeld op 28 juli 2018 via mobiele applicatie

Simpel en goed. Alles is super schoon, kamers perfect op orde. Automaat beneden in de hal voor drankjes en snacks. Als je gewoon een goede nachtrust zoekt in centrum Brussel is dit echt de beste keuze, zelfs nog dezelfde dag!

Datum van verblijf: juli 2018
easyHotel B, Responsable rƩception van easyHotel Brussels City Centre, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 1 oktober 2018

Beoordeeld op 13 juni 2018 via mobiele applicatie

Dit hotel ligt tegen het centrum aan. Het is een eenvoudig hotel maar voor een nacht of weekend prima te doen, de kamers zijn niet heel groot maar genoeg ruimte voor 2 personen. Bij de receptie zit 1 persoon maar je moet via de computer zelf inchecken.

Wij wilden eerder op de kamer en dat bleek na een betaling geen probleem te zijn. Er zit geen restaurant bij maar er zijn in de omgeving meer dan genoeg cafe's of restaurants om te ontbijten of voor het avondeten.

Datum van verblijf: juni 2018
easyHotel B, Responsable rƩception van easyHotel Brussels City Centre, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 14 juni 2018

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om een beoordeling achter te laten en uw opmerkingen over uw recente verblijf bij ons kenbaar te maken. Wij willen u bedanken voor uw complimenten over de waarde van het hotel en de locatie - wij streven ernaar om het budgetvriendelijke hotel van de beste waarde in Brussel te zijn en zijn zeer tevreden wanneer onze gasten ons als zodanig herkennen. Het was een genoegen om u te verwelkomen en we kijken ernaar uit u opnieuw te verwelkomen voor een toekomstig verblijf. Met vriendelijke groet, EasyHotel Brussels Team

Beoordeeld op 11 februari 2018 via mobiele applicatie

Een eenvoudig hotel, beetje formule 1 style. Maar als je voor een klein bedrag een weekeindje in Brussel wilt blijven, en liefst in het centrum bent zodat je alles kunt lopen, dan is dit je hotel!
Vallen for money...

Datum van verblijf: februari 2018
easyHotel B, Front Desk van easyHotel Brussels City Centre, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 13 februari 2018

Geheert Sandrie,

Bedankt voor uw comment. We zijn blij dat u uw verblijf met ons heeft genoten. We zullen echt blij u terugtezien.

vriendelijke groeten
easyHotel team

Beoordeeld op 6 januari 2018

In de drukke Nieuwjaarsnacht zochten we een hotel om toch niet met eigen vervoer midden de nacht huiswaarts te moeten. Na even zoeken werd EasyHotel gekozen.
De boeking gebeurde volledig online, ook incheck via computer. Eenmaal aangekomen in het hotel was er wel een Engelstalige medewerker aanwezig maar in- en uitboeken gebeurde met QR scanner en de bevestigingsmail. Makkelijk, snel en eenvoudig.

We hadden een exclusif room genomen en deze kamer was gelegen aan een rustige binnenkoer. De kamer was alleen iets (4m2) groter dan de standaard kamers. Wat inrichting betreft zijn alle kamers hetzelfde. Eenvoudig, doch proper. Met een erg basic douche/toilet-hoek. Deze kamers zijn duidelijk enkel geschikt voor 1 tot 3 nachten verblijf. Er is amper bergruimte aanwezig, zelfs de valies kun je moeilijk kwijt. Het kluisje staat op de grond, onder het bed.. amper bereikbaar. Het enige pluspunt, er zijn zowel naast het bed als aan de kamerspiegel een paar usb-aansluitpunten voor gsm of tablet beschikbaar zodat men zelf geen transfo moet meenemen. Ook is het hotel voorzien van wifi.

De betaalde prijs (boeking rechtstreeks bij hotel ā‚¬ 10 goedkoper dan bij andere boekingsites) verantwoorde niet het geboden comfort. We betaalden ā‚¬ 169,00 voor een verblijf van 1 nacht, zonder ontbijt.

Controle nadien bleek dat we voor dezelfde prijs ook een kamer in bv. Marriott Beurs konden boeken, waar de kwaliteit/comfort op een veel hoger niveau staat.

Onze eindscore:
Properheid kamer = *****
Comfort kamer = **
Prijs/kwaliteit = **

Kamertip: Alle kamers zijn rustig vermits dit hotel in een zijstraat ligt maar toch midden de stad
Datum van verblijf: december 2017
easyHotel B, GĆ©rant van easyHotel Brussels City Centre, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 7 januari 2018

Dear Ludo,

I would like to thank you for taking the time to share your experience with us. Your feedback is very important and I will not hesitate to share it with our team.

Regarding the room rate; due to the high demand in the city; all the hotels were offering prices higher than usual.

With kind regards,

Damien, Hotel Manager

Beoordeeld op 28 juni 2017 via mobiele applicatie

Vrij nieuw hotel. Kamers niet groot, maar van alle gemakken voorzien zoals badkamer met wc en douche, airconditioning, smart tv, netwerk aansluitingen voor laptop etc. Bedden liggen erg goed. Vriendelijk personeel. 24/7 iemand aanwezig bij de receptie. Er staat n automaat in de lobby waarin zich naast snacks ook artikelen bevinden als tandenborstel en eurostekker. Erg handig. Ook is er n koffie/thee apparaat, erg fijn aangezien men geen restaurant heeft. Wij waren positief verrast door dit hotel. Goede prijs dicht bij de Grote Markt. De straat parallell aan de straat van t hotel is n grote winkelstraat (Nieuwstraat). Parkeren kan voor ā‚¬9 per dag (24 u) in de parkeergarage van t Muntgebouw, ligt net om de hoek. Wij hadden van tevoren hiervoor n reservering gemaakt via internet.

Datum van verblijf: juni 2017
easyHotel B, Responsable rƩception van easyHotel Brussels City Centre, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 18 februari 2018

We kijken ernaar uit om je weer te zien in ons hotel.
Vriendelijke groeten,
EasyHotel Brussels Team