Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Heel lekker, vriendelijk, jammer geen zitgelegenheid.”
Beoordeling van Noordzee Mer du Nord

Noordzee Mer du Nord
Geclassificeerd als nr. 3 van 33 Snelle hap in Brussel
Certificaat van uitmuntendheid
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Geschikt voor: Lokale keuken
Dineropties: Ontbijt, Lunch, Na sluitingstijd, Afhalen
5 september 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

De garnaalkroketten waren heel lekker en mijn buurvrouw at scheermesjes met lookboter en mosseltjes en zei dat ze super waren. Je krijgt alleen brood erbij en je moet wel zelf andere kant van de straat gaan met wat je besteld hebt en degusteren aan hoge tafels. Het heeft wel iets tenzij het slecht weer is. Is enorm succes. Ik ga er zeker nog terug.

Datum van bezoek: september 2018
Bedank YolandaL620
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (2.236)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 2.236 beoordelingen

1 september 2018 beoordeeld

Super leuke attractie.
Altijd feest.
Geef zeker een tip dan krijg je een luid bedankje van personeel.

Datum van bezoek: augustus 2018
Bedank LukeSpiker
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
31 mei 2018 beoordeeld

Hier met de lunch gaan eten. Je eet je garnalenkroket staande aan een statafel op het plein. Je kunt drinken bijkopen maar je mag ook zelf meebrengen. De kroketjes waren erg lekker. Hadden wel iets warmer gemogen. Ik ga zeker nog eens terug als ik weer in de buurt ben.

Datum van bezoek: april 2018
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank BiancaB_1971
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
10 mei 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Wij vroegen een combinatie van soorten vis en die was overheerlijk. Er hangt altijd een leuke sfeer op het plein. In de zomer is het er ook heerlijk vertoeven. Soms moeilijk als er nadien nog gewerkt moet worden. Als je veel soorten vis neemt, ben je al snel heel wat geld kwijt.

Datum van bezoek: april 2018
Bedank BOBJE70
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
8 april 2018 beoordeeld

Het eten is simpel, maar lekker. De prijs is aan de hoge kant. Wat mij wel enorm verveelt is dat ze cava verkopen per fles die geen cava is. De benaming doet wel lijken op cava. Dit is puur bedrog.

Datum van bezoek: april 2018
2  Bedank walext
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Noordzee Mer du Nord bekeken, bekeken ook

 

In Noordzee Mer du Nord geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding