Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Gezellige sfeer”
Beoordeling van Noordzee Mer du Nord

Noordzee Mer du Nord
Geclassificeerd als nr. 3 van 54 Snelle hap in Brussel
Certificaat van uitmuntendheid
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Geschikt voor: Lokale keuken
Dineropties: Na sluitingstijd, Lunch, Ontbijt, Afhalen
10 mei 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Wij vroegen een combinatie van soorten vis en die was overheerlijk. Er hangt altijd een leuke sfeer op het plein. In de zomer is het er ook heerlijk vertoeven. Soms moeilijk als er nadien nog gewerkt moet worden. Als je veel soorten vis neemt, ben je al snel heel wat geld kwijt.

Datum van bezoek: april 2018
Bedank BOBJE70
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (2.271)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

5 - 9 van 2.272 beoordelingen

8 april 2018 beoordeeld

Het eten is simpel, maar lekker. De prijs is aan de hoge kant. Wat mij wel enorm verveelt is dat ze cava verkopen per fles die geen cava is. De benaming doet wel lijken op cava. Dit is puur bedrog.

Datum van bezoek: april 2018
2  Bedank walext
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
4 maart 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Als we naar Brussel komen is dit één van onze vaste adresjes om te doen!!
Super sfeer en veel gezelligheid!
Heel lekkere hapjes!!!
Super oesters!!!

Datum van bezoek: december 2017
Bedank SofieB947
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
9 januari 2018 beoordeeld

we gaan dikwijls op uitstap naar Brussel en dan komen we steeds langs bij de Noordzee leuke ambiance , altijd gezellig druk , apero , hapje erbij .... niet van hoogstaand nuveau maar meer dan aangenaam de vissoep met rouille en kaas is onze favoriet , onze favoriete buurt in Brussel met meerdere leuke adresjes !

Datum van bezoek: augustus 2017
Bedank Els B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
1 december 2017 beoordeeld

De vis is er vers en uitzonderlijk lekker! Vandaar dat het er best druk kan zijn, maar dat draagt er alleen maar bij tot de gezelligheid!

Datum van bezoek: februari 2017
Bedank Picaro9000
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Noordzee Mer du Nord bekeken, bekeken ook

 

In Noordzee Mer du Nord geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding