Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Verrassend lekker”

Horia - Oriental Natural Eatery
Geclassificeerd als nr. 29 van 3.883 Restaurants in Brussel
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: 5 US$ - 29 US$
Gegevens restaurant
19 januari 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Een eenvoudige zaak maar superlekkere keuken! Heel kruidig, veel look, frisse combinaties, ik ben fan!

Datum van bezoek: januari 2020
Bedank IndigoSJ
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (211)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

2 - 6 van 211 beoordelingen

21 september 2019 beoordeeld

Klasse restaurant - genoten van de Oriëntaalse keuken en de vlotte vriendelijke bediening. Aanrader bij een bezoek aan Brussel

Datum van bezoek: september 2019
Bedank Curiosity150523
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
9 juni 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijke gerechten op de kaart en pure smaken. De bediening is erg vriendelijk en maakte plek voor ons ondanks de drukte. Hierdoor was de wachttijd wel wat lang, maar daar kozen we zelf voor. Van het hoofdgerecht hadden we beiden iets meer verwacht. Zoals het nu kwam, hadden we liever de starters en hoofdgerecht tegelijk op tafel laten komen. Desalniettemin een mooie tent en zeker een aanrader.

Datum van bezoek: juni 2019
Bedank 246lindseyu
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
16 april 2019 beoordeeld

Een aanrader. Knus gezellig klein restaurant met supervriendelijke bediening. Best reserveren denk ik. We komen hier zeker terug. Prijs/kwaliteit is het zeker de moeite waard.

Datum van bezoek: april 2019
Bedank lieve1212
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
21 maart 2019 beoordeeld

Klein restaurant, heerlijke en eerlijke gerechten met liefde gemaakt. Ook nog eens een heel sympathieke bediening. wat wil een mens meer!? Gewoon een heel fijne plek!

Datum van bezoek: maart 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank AnnaL10264
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Horia - Oriental Natural Eatery bekeken, bekeken ook

 

In Horia - Oriental Natural Eatery geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
© 2021 TripAdvisor LLC Alle rechten voorbehouden.

Deze versie van onze website is gericht aan mensen die Nederlands spreken in België. Als je een inwoner bent van een ander land of andere regio, selecteer de juiste versie van Tripadvisor voor jouw land of regio in het vervolgkeuzemenu.