Ik ben het mee eens, het hotel ligt in top locatie overal dichtbij: Grote mark, Manneken pis, Brussel Cs. Wij zaten in een familie kamer op de 1e verdieping met mooie uitzicht op het pleintje (kamer numr.10). De receptie balie is heel klein en na 21 uur dicht. De kamer is schoon, zoals afgebeeld met mooie bedden beneden en boven, had geen airco wel ventilator (3 zelf!) en wij hoorden geen lawaai vanaf buiten. Er laggen bij het aankomst water koker (niet schoon gemaakt, nog restje water van de vorige gast) plus 4 zakjes thee+suiker+ 4 bekertje maar helaas op de volgende dag kregen wij geen zakjes thee, suiker en bekertje meer (niet bijgevuld!), de zeep bij het aankomst was ook maar heel weinig (15% van de fles en werd niet bijgevuld!) daarom vinden wij de prijs te duur is (ā¬ 285 voor 2 nachten zonder ontbijt in een familie kamer met zo'n faciliteiten).
Wat wij erg fijn vinden is de personeel! De dame en de heer bij de receptie balie waren erg vriendelijk! Wij werden ontvangst door een aardige dame bij de balie (Eve) en zij gaf ons heel veel informatie over de plekken en activiteiten die wij kunnen bezoeken. De heer was ook erg vriendelijk. Ze zijn erg behulpzaam en klant gericht .. het was echt 5 sterren service!. Voor hun service willen wij zeker terug maar voor die prijs willen wij helaas niet terug :)