Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Booking.com
US$ 99
Geen aanbetaling vereist
Priceline
US$ 99
Go to your Happy Price
ZenHotels.com
US$ 97
Expedia.comUS$ 99
Hotels.comUS$ 99
Trip.com
alle 13 aanbiedingen bekijken
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (1.249)
Beoordelingen filteren
1.250 resultaten
Waardering van reizigers
426
469
186
86
83
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
426
469
186
86
83
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
4 - 9 van 1.250 beoordelingen
Beoordeeld op 6 augustus 2023

Moderne omgeving. Super kamers met terras . Perfecte bedden. Super proper. Prachtig ontbijtbuffet. 1 nacht verbleven . Kamer aan het einde van de gang, was voor ons perfect. Wij zullen dit hotel zeker aanbevelen .

Datum van verblijf: augustus 2023
  • Reistype: Reisde alleen
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank hildeboeykens1961
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Aurian Fasbender, Service clients/Réception van Van der Valk Hotel Nivelles-Sud, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 29 augustus 2023

Geachte klant,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw feedback te delen. We zijn blij te horen dat de kamers en het beddengoed aan uw verwachtingen voldeden.

We zijn ook blij om te horen dat u genoten heeft van ons ontbijtbuffet.

Wij danken u voor uw aanbeveling en kijken ernaar uit u binnenkort weer te mogen verwelkomen.

Met vriendelijke groeten,

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 3 juli 2023

Goede service van de medewerkers. Heerlijke zwembad en bubbelbad. De kamers mogen wel vernieuwing gebruiken met name de economy kamer en comfort kamer. De douch van de comfort kamer was wel goed te doen.

Datum van verblijf: juli 2023
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank alicesoekhai
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 30 mei 2023

Aangenaam hotel met heel wat voorzieningen zoals openlucht zwembad, welness met extra mogelijkheden zoals extra massage, parkeergelegenheid en prachtig restaurant en bar, alsook vriendelijk en gedienstig personeel

Datum van verblijf: mei 2023
  • Reistype: Reisde alleen
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank TroghGuido
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Aurian Fasbender, Service clients/Réception van Van der Valk Hotel Nivelles-Sud, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 3 juni 2023

Beste gast

Hartelijk dank voor uw vriendelijke beoordeling van ons hotel. We zijn blij te horen dat u een aangenaam verblijf heeft gehad en genoten heeft van de verschillende voorzieningen die wij bieden.

We zijn er trots op dat we onze gasten een heerlijke dinerervaring kunnen bieden.

We waarderen uw vriendelijke woorden over ons vriendelijke en behulpzame personeel. Het bieden van uitzonderlijke service en het verzekeren van het comfort van onze gasten is altijd onze topprioriteit.

Bedankt voor het kiezen van ons hotel en we kijken ernaar uit om u in de toekomst weer te mogen verwelkomen voor een aangenaam verblijf.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 14 mei 2023

Op en top verblijf, service, gastvrijheid en zeer vriendelijke personeel eb professioneel. Fijne ruime kamer met balkon en douche. en de wellness is ook geweldig. Blijf zoals jullie zijn! Zeker voor herhaling vatbaar.

Datum van verblijf: mei 2023
  • Reistype: Reisde met vrienden
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank mkinkela7
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Aurian Fasbender, Service clients/Réception van Van der Valk Hotel Nivelles-Sud, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 2 juni 2023

Beste klant,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om deze geweldige feedback achter te laten.

We zijn verheugd om te lezen dat al onze faciliteiten aan uw verwachtingen voldeden en we zijn trots om te lezen dat de professionaliteit van onze teams u in staat heeft gesteld om een aangenaam verblijf te hebben.


Met vriendelijke groet, Aurian.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 4 maart 2023

Altijd super! Voor werk wil je niet anders dan bij Van der Valk. Alles klopt, de mooie en schone kamer, de service, het eten is luxe en divers. Maar als je wat simpeler wilt kun je ook gewoon naar een pasta of pizza vragen. Het kost misschien een paar tientjes meer maar het maakt het verschil hoe je week is geweest. Hier moet je werkgever niet op bezuinigen, dan gaat hij zelf maar!

Datum van verblijf: februari 2023
  • Reistype: Reisde voor zaken
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank jeromeRijk
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Aurian Fasbender, Service clients/Réception van Van der Valk Hotel Nivelles-Sud, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 10 maart 2023

Beste klant,

Wij willen u hartelijk danken voor uw lovende beoordeling van ons hotel. Het verheugt ons dat u van uw verblijf bij ons heeft genoten.

Het verheugt ons ook dat u ons hotel aanbeveelt voor zakenreizen. Het is voor ons een eer te weten dat wij aan uw verwachtingen hebben voldaan en dat u volledig tevreden was met uw ervaring bij ons.

We kijken ernaar uit u binnenkort weer te mogen verwelkomen.

Met vriendelijke groet,

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken