e-speurtocht Mechelen: Verken de stad in je eigen tempo

Meer info
vanaf US$ 15,96
Meer info
Beoordeeld op 26 juni 2021

Moest open zijn van donderdag tot dinsdag maar was het niet.Spijtit dat dit niet op de site van de stad stond.

Datum van activiteit: juni 2021
Beoordeeld op 26 januari 2020

Met de Erfgoed-app valt hier veel moois te zien. Ik wist niet dat hier een authentieke Rubens hangt, de kwitantie ervan is ook te bekijken via de Erfgoed-app.

Datum van activiteit: januari 2020
Beoordeeld op 23 november 2019

Vooral de kerkmeestersbanken - subliem houtsnijwerk - zijn speciaal. Er is de triptiek van Rubens: aanbidding van de wijzen. En de recent ontdekte muurschilderingen uit de 14de eeuw in de toren.
De kerk is vaak open en gratis toegankelijk.

Datum van activiteit: juni 2019
Beoordeeld op 26 augustus 2019

Niet dat ik een kunst-minnaar ben, maar bij het bezoek aan de St Janskerk was ik onder de indruk van de verschillende schilderijen van P.P. Rubens. Het is alsof je in het schilderij getrokken wordt. Warm aanbevolen!

Datum van activiteit: augustus 2019
Beoordeeld op 24 maart 2019

Deze kerk deden we aan tijdens onze wandeling van 8 historische kerken op wandelafstand (plan kan je verkrijgen in het toeristenbureau voor 3.5 €) heel mooi barok interieur met een rijke kunstcollectie en vooral de schilderijen van Rubens zijn prachtig .

Datum van activiteit: januari 2019