Beoordeeld op 21 juli 2021

Bed & Breakfast worden hier vertaald naar Buitengewoon & Bijzonder.
Buitengewoon vanwege de sublieme combinatie van het statige art deco herenhuis waar men de sfeer van weleer nog voelt tot de, tot in de puntjes afgewerkte kamer waar luxe en stijl jou doen wegdromen.
Bijzonder omdat de gastheer, Kurt, vanaf het eerste telefonisch contact tot en met het dichttrekken van de voordeur richting het thuisfront, warmte en liefde uitstraalt voor zijn gasten.
Tijd kent men hier niet tenzij je zelf op uur staat. Stress en haast staan hier niet in het woordenboek.
Een b&b zoals het moet zijn ... een plaats waar men zich thuis voelt en toch alle discretie bewaard. Een plek waar je wilt terugkomen, dat staat vast, voor mij althans.
Dikke pluim Kurt, jij doet het fantastisch. Maak er samen met Michael een mooi verhaal van.
Collega uit Brugge.

Datum van verblijf: juli 2021
Beoordeeld op 19 juli 2021

Attente gastheer, sublieme, nette kamer met een fenomenale douche, uitgebreid en kwalitatief ontbijt, wij komen terug. De gastheer geeft ook veel nuttige tips, ook rond de restaurants in de stad, en ja, zijn aanraders waren zeer goed

Datum van verblijf: juli 2021
Beoordeeld op 24 juni 2021

In de oase van rust die Kurt en Michael hebben gecreeerd in hartje Mecehelen is in een woord fantastisch te noemen. Buiten dat de kamers van een uitermate luxe zijn en zet smaakvol zijn ingericht, geven de gastheren je het gevoel dat je onder gedompeld wordt in luxe. Van de heerlijk (gratis) bad en doucheproducten, de constante frisse geurbeleving in huis, de zalige tuin en het overheerlijke ontbijt. Het is werkelijk van A tot Z genieten, genieten, genieten. Een absolute aanrader voor een paar dagen heerlijk onthaasten. De stad ligt op loopafstand, met zijn vele terrassen, goede tot zeer exclusieve restaurants is het zeer de moeite waard om vanuit deze super(ia) B&B te genieten van Mechelen.

Kamertip: Alle kamers zijn in een woord geweldig.
Beoordeeld op 20 juni 2021

Toffe tweedaagse doorgebracht met mijn dochter. Heel hartelijke ontvangst van Kurt.
Prachtige kamer met alle comfort. Ontbijt zeker in orde. De gastheren doen al het mogelijke om je verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Een aanrader

Beoordeeld op 15 juni 2021 via mobiele applicatie

Super verblijf met vrienden. Vorig jaar geweest met ons 2tjes. En waar het super fijn is kom je terug. Extra verwend met bbq 's avonds met alles erop en eraan Heerlijk ontbijt, een echte aanrader! Heerlijke gastheren die zich constant uitsloven voor hun gasten