Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Leg de laagste prijs van deze websites vast
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Navigator17571471918
Slechte ervaring
2,0 van 5 bollen18 feb 2024 beoordeeld
geboekt via social deal. receptiepersoneel niet echt vriendelijk en steeds met neus snuivend (ziek???) stinkende gangen in hotel. in kamer was de geur wel weg. superkleine kamer. deur van badkamer gaat niet volledig open doordat bed in de weg staat. tabletje boven wastafel = karton. Werkten niet : verluchting badkamer, ijskast, nachtlampje. sproeikop in douche heel vuil, rest van douche wel proper. bij inchecken hoorden we dat er een probleem was met de kaartjes om deur te openen. daardoor gewone sleutel meegekregen (kamer met een probleem verhuren?) ontbijt niet wauw maar oke. lift: heel vuil en lichtjes van verdiepingen branden niet!! is lift nog in orde?? perfecte ligging van hotel. enkel hotel ondermaats. we boeken eerste keer dikwijls met social deal en gaan als "gewone" klant terug als hotel oke is. hier nooit meer! verouderd hotel waar iets mooi van te maken is als met dit onderhoudt! (personeel bij ontbijt was wel supervriendelijk!)
Datum van verblijf: februari 2024
Er wordt bij de vermelding van boekingsaanbiedingen voor elke accommodatie rekening gehouden met de compensatie die onze partners aan ons betalen. De weergegeven prijzen zijn mogelijk voor verschillende kamertypes. De weergegeven prijzen zijn de laagst beschikbare opties die overeenkomen met het goedkoopste beschikbare kamertype dat onze partners op het moment van de zoekopdracht van de gebruiker hebben verstrekt.
Hotels in de buurt
Booking.com
€ 99
  • Expedia.com
    € 99
  • Agoda.com
    € 83
  • Hotels.com
    € 99
0.3 km van Hotel Den Grooten Wolsack
Zwembad
Bar/lounge
Booking.com
€ 114
€ 103
Volledig restitueerbaar
  • Hotels.com
  • Expedia.com
    € 114
  • Priceline
0.6 km van Hotel Den Grooten Wolsack
Gratis wifi
Bar/lounge
Booking.com
€ 108
  • HIExpress.com
    € 108
  • StayForLong
    € 97
  • Hotels.com
    € 108
0.3 km van Hotel Den Grooten Wolsack
Gratis wifi
Bar/lounge
Exterior view
Booking.com
€ 93
  • Expedia.com
    € 93
  • Novotel
    € 93
  • Hotels.com
    € 93
0.5 km van Hotel Den Grooten Wolsack
Gratis wifi
Restaurant
Booking.com
€ 149
€ 94
Geen aanbetaling vereist
  • Hotels.com
    € 94
  • Expedia.com
    € 94
  • Tripadvisor
    € 94
0.7 km van Hotel Den Grooten Wolsack
Gratis wifi
Restaurant
Superior room
Booking.com
€ 77
  • Hotels.com
    € 93
  • Vio.com
    € 72
  • Expedia.com
    € 93
0.6 km van Hotel Den Grooten Wolsack
Gratis wifi
Bar/lounge
Booking.com
€ 90
  • Hotels.com
    € 90
  • Agoda.com
    € 75
  • Priceline
1.1 km van Hotel Den Grooten Wolsack
Gratis wifi
Expedia.com
Word beloond met One Key
  • Booking.com
  • Official Site
    € 70
  • Hotels.com
0.2 km van Hotel Den Grooten Wolsack
Gratis wifi
Zwembad
Expedia.com
Word beloond met One Key
  • Booking.com
  • ZenHotels.com
    € 89
  • Hotels.com
0.2 km van Hotel Den Grooten Wolsack
Gratis wifi
Restaurant
Booking.com
  • Hotels.com
  • ZenHotels.com
    € 78
  • Priceline
0.5 km van Hotel Den Grooten Wolsack
Gratis wifi
Meer hotels in Mechelen bekijken
Beoordelingen (77)
Beoordelingen filteren
77 resultaten
Waardering van reizigers
7
16
23
12
19
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
7
16
23
12
19
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 77 beoordelingen
Beoordeeld op 28 januari 2024 via mobiele applicatie

Het hotel werd geboekt voor een overnachting omdat we in de buurt diner hadden.
Bij aankomst bleek de kamer ijskoud (minder dan 16 graden).
Gemeld aan receptie en men beloofde op te lossen.
Bij terugkomst was de kamer nog steeds ijskoud. Helaas was er niemand meer aanwezig om dit te melden.
‘‘s ochtends was het amper 12 graden in de badkamer.
Bij vertrek was de receptie nog gesloten.
Het probleem werd achteraf gemeld per mail. Men doet echter de moeite niet om een antwoord te geven.
Een echte afrader !

Datum van verblijf: januari 2024
Reistype: Reisde met familie
Bedank christophed344
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 23 december 2023

De foto's op de site laten andere dingen vermoeden dan wat je in werkelijkheid aantreft. Dit is een "hotel" of dat pretendeert het toch te zijn in het centrum van Mechelen. Toch moet je om te beginnen 7 keer bellen om binnen te geraken want de eerste 6 keer wordt je doorgeschakeld naar een gsm maar zelfs daar kom je op een voicemail terecht. Eens aangekomen moet je zien of je iemand vind want de "receptioniste" is mee tafels aan het klaarzetten. Vervolgens blijkt het onmogelijk om op om het even welke elektronische manier te betalen. Alles moet cash!?!? Wanneer je dan eindelijk de kamerdeur opent komt de geur van de afwatering ("het putteke") je tegemoet. De kast kan maar gedeeltelijk open want de tv hangt in de weg. Het "zitgedeelte" waarvan sprake op de site is één stoeltje in de hoek van de kamer. En in de badkamer is de stang voor de sproeier vol roestige vlekken. Voor de rest alles "top" 😂. Wij maakten voor 1 keer een uitzondering op onze gewoonte om bij Van Der Valk te logeren en dat zal bij 1 keer blijven.

Datum van verblijf: december 2023
  • Reistype: Reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank Eddy S
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 16 december 2023 via mobiele applicatie

Nooit meer. Ik heb het hotel om 4 uur in de nacht verlaten. Na een korte nacht in het meest onhygiënische bed ooit geslapen te hebben. Totale afrader ongeveer alles in het hotel is volledig afgeleefd. Het gaf me sovjet rusthuis vibes, nochtans nooit zoiets bezocht 😳

Kamertip: Dit hotel is te mijden.
Datum van verblijf: december 2023
Reistype: Reisde voor zaken
1  Bedank olivierv448
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 30 september 2023 via mobiele applicatie

De dame aan de receptie heeft ons vriendelijk ontvangen. We mochten de valiezen achterlaten tot we in de kamer konden. De kamer is net en groot genoeg. Ook een propere badkamer. Het ontbijt was niet zeer uitgebreid, maar er was zeker voor iedereen wat wils. De mevrouw die het ontbijt verzorgt doet het met veel plezier en een brede glimlach. Dit is niet het meest luxueuze hotel, maar dat hangt af wat je verwachtingen zijn.

Datum van verblijf: september 2023
Reistype: Reisde met vrienden
Bedank Departure30851585426
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 11 augustus 2023 via mobiele applicatie

De hotelkamers verkeren in slechte staat van onderhoud. Matrassen zijn nodig aan vervanging toe en de vitrage hangt los. Het sanitair is schoon maar duidelijk verouderd. Alles ademt de sfeer van een hotel dat toe is aan een nieuwe impuls. Het bijbehorende restaurant was niet bepaald een bruisende plek vol gezelligheid. Kortom: prijs en kwaliteit zijn niet meer met elkaar in verhouding.

Datum van verblijf: augustus 2023
Reistype: Reisde met een partner
Bedank KlinkHuib
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Meer beoordelingen bekijken