US$Ā 85
Agoda.comUS$Ā 85
Orbitz.com
Travelocity
Beoordeeld op 30 mei 2022

bij aankomst was er geen warm water, na anderhalf uur nog niet, voor 19u op zaterdag geen warm water! de directie vond dit niet abnormaal. volgens hen is er elke dag enkele uren geen warm water wegens een noodzakelijk reset van de verwarming. vreemd.
badkamer ook gedateerd, douchekop los,

personeel was wel vriendelijk, maar directie weinig begripvol.

Datum van verblijf: mei 2022
Beoordeeld op 15 mei 2022 via mobiele applicatie

Het hotel heeft een rijke geschiedenis maar is dringend toe aan een facelift. De kamers waren netjes met comfortabele bedden. De ligging is zeer goed maar het sanitair heeft zijn beste tijd gehad. Gebarsten lavabo en een douche die krakkemikkig is. Personeel is hartelijk. Ook is er een leuke bar met terras. Ontbijt viel echter een beetje tegen. Voor €16 had ik meer verwacht. De dame die ons eitje bakte was heel lief.

Datum van verblijf: mei 2022
Beoordeeld op 6 februari 2022

Bij aankomst was de kamer koud. Na bellen duurde het 20 min voor er iemand kwam kijken, zogezegd waren de chauffages afgesloten door de vorige. Na enkele uren was het nog steeds niet warm. Nogmaals gebeld en er werd een technieker gestuurd, deze hebben wij nooit gezien.
Ook was er nog afval van de vorige op de kamer.

Datum van verblijf: februari 2022
Beoordeeld op 23 januari 2022

Als je niet teveel eisen stelt dan is dit een prima hotel. Zoals in meerdere reviews te lezen is, is de badkamer sterk verouderd, niet super schoon en is het erg gehorig. Locatie daarentegen is fantastisch, parkeergarage voor de deur.

Datum van verblijf: januari 2022
Beoordeeld op 10 december 2021

Goed in centrum gelegen prachtig sfeervol hotel
Aardige mevrouw goede service

Leuke muziek
Lekker eten
Goede wat eenvoudige kamers
Badkamer goed doch erg eenvoudig
Alles in orde
Alles kun je vragen