Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Ongelooflijke ervaring voor die prijs”
Beoordeling van Bento

Bento
Geclassificeerd als nr. 16 van 199 Restaurants in Mechelen
Prijsklasse: 42 US$ - 73 US$
Keukens: Sushi
Gegevens restaurant
27 september 2020 beoordeeld

Wat een ervaring! De excellente kwaliteit van het eten, het vakmanschap van de restauranthouder en de uitermate gezellige sfeer zorgden voor een avond die ik niet snel zal vergeten. Zeer vriendelijke uitbater die er op toeziet dat iedereen een leuke avond en een aangename maaltijd heeft.

Ik was zo aangenaam verrast van dit bezoek dat ik, voor de eerste keer, besloten heb om een Tripadvisor beoordeling te posten :-).

Datum van bezoek: september 2020
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank mopdebee
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (74)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal

1 - 5 van 74 beoordelingen

21 augustus 2020 beoordeeld

Kwaliteit bij all you can eat restaurant is niet altijd om over naar huis te schrijven.
Hier ging alles vlot binnen en was er genoeg variatie.
Eerdere opmerkingen ivm vaste klanten die een beter plaats krijgen heb ik niet ondervonden.
Eten werd langs beide kanten op de band gezet en er werden zo veel schoteltjes gezet van alles dan dat er klanten waren. Vind ik zeer correct!

Datum van bezoek: augustus 2020
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank annelies V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
28 juli 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Als je hier wil komen eten kan je best op voorhand reserveren. De sushi is lekker en vers en de lopende band is een leuke meerwaarde aan je eet ervaring. Het personeel ziet erop toe dat iedereen zeker voldoende te eten heeft. Een echte aanrader voor de sushi liefhebber in mechelen.

Datum van bezoek: juli 2020
Bedank Paradise58546365094
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
31 mei 2020 beoordeeld

Super kwaliteit en heel vriendelijke mensen. Afhaal sushi en sashimi.Top idee tijdens de Coronacrisis!!!

Datum van bezoek: mei 2020
Bedank SofieKrulle
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
20 april 2020 beoordeeld

Ik ben al enkele keren gaan eten in dit restaurant en telkens was het dik in orde: de eigenaars zijn supervriendelijk en het eten is van topkwaliteit.

Gisteren wilden mijn vriend en ik bestellen om 17.55u. We kregen een melding op de website dat het heel druk was en ze even gestopt waren met bestellingen opnemen. Er stond dat de website terug open ging om 19u. We hebben gewacht en af en toe de pagina vernieuwd. Om 18.55u konden we terug bestellen. Om 19.35u was onze bestelling er al! Ongelofelijke service. Het eten was ook weeral van topkwaliteit.

Dit is een zeer goed restaurant.

Datum van bezoek: april 2020
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank tesvalo
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Bento bekeken, bekeken ook

Mechelen, Antwerpen
Mechelen, Antwerpen
 
Mechelen, Antwerpen
 

In Bento geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
US$USD
België
© 2020 TripAdvisor LLC Alle rechten voorbehouden.

Deze versie van onze website is gericht aan mensen die Nederlands spreken in België. Als je een inwoner bent van een ander land of andere regio, selecteer de juiste versie van Tripadvisor voor jouw land of regio in het vervolgkeuzemenu.