Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Vandaag geopend: Gesloten
Opslaan
Hoogtepunten uit beoordelingen
Zeer goed

Leuke middag gehad, veel bijgeleerd en nog een paar dagen lekkere pralines gegeten. Er wordt naast ... meer lezen

Beoordeling verzameld in samenwerking met deze attractie

1 week geleden beoordeeld
Sherpa49656817494
Leuke en lekkere workshop!

Wij volgden met de familie een workshop pralines maken. Alles werd zeer goed uitgelegd door Johan ... meer lezen

Beoordeling verzameld in samenwerking met deze attractie

1 week geleden beoordeeld
RuthV885
Lees alle 337 beoordelingen
  
Beoordelingen (337)
Beoordelingen filteren
337 resultaten
Waardering van reizigers
248
85
2
0
2
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
248
85
2
0
2
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
36 - 41 van 337 beoordelingen
Beoordeeld op 12 augustus 2018

Het was een geweldige ervaring. Een aanrader zowel voor volwassenen als voor kinderen. Wij komen zeker terug om een andere workshop te doen.

Datum van activiteit: augustus 2018
Beoordeling verzameld in samenwerking met deze attractie
Bedank petervanheetvelde
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 6 augustus 2018 via mobiele applicatie

Via mond-aan-mondreclame hier terechtgekomen
Mooie duo’s laten maken voor 80ste verjaardag van mijn pa

Datum van activiteit: december 2017
Bedank Metallo1759
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 9 juli 2018

Samen met mijn kleindochter van 13,een nammidag om te genieten en heel leerzaam,
een workshop om duimen en vingers af te likken !!!
En proeven van de lekkere witte pralines, mmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Datum van activiteit: juni 2018
Beoordeling verzameld in samenwerking met deze attractie
Bedank hugopeeters53
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 8 juli 2018

Samen met mn zoon van 10 de workshop gedaan.De 3 uur vlogen voorbij. We hebben ervan genoten.Thee,koffie en fris stond gratis ter beschikking.We leerden bij hoe chocolade tot stand komt.We hebben 3 verschillende creaties gemaakt,telkens kregen we een goede voorbereidende uitleg.Ook mochten we telkens om hulp vragen en werden we met de glimlach geholpen.Onze werkjes kregen we mee naar huis ! Echt een aanrader...thuis nog nagenieten van de lekkere chocolade

Datum van activiteit: juli 2018
Beoordeling verzameld in samenwerking met deze attractie
Bedank Patsy2905
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 8 juli 2018

Als kadootje voor mijn petekind, samen workshop samen chocolade figuren maken. Kei tof ! Een aanrader!

Datum van activiteit: juli 2018
Beoordeling verzameld in samenwerking met deze attractie
Bedank jobeirinckx
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken