Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“zelf chocolatier worden...”
Beoordeling van Sjolaa

Sjolaa
Geclassificeerd als nr.1 van 1 Cursussen & workshops in Mechelen
Certificaat van uitmuntendheid
Meer gegevens van de attractie
Attractiegegevens
Beschrijving eigenaar: Een workshop omvat: - koffie, thee, frisdrank en pralines/chocolade gedurende de workshop - een 3 uur durende workshop begeleid door professionals (met uitleg en filmpje van Cacaoboon tot chocolade) - wij voorzien schorten, haarnetjes, het nodige kleine materiaal en natuurlijk voldoende chocolade - je neemt een winkelwaarde van 20€ à 25€ aan chocolade terug mee naar huis - je krijgt een chocoladevorm en gebruiksaanwijzing mee naar huis (niet bij de pralineworkshop en de Sex and the city workshop) En de afwas en de was ... die doen wij.
Nuttige informatie: Voedsel te koop, Activiteiten voor oudere kinderen
Mechelen, België
1 beoordeling
“zelf chocolatier worden...”
Beoordeeld op 13 maart 2017

Leuke workshop waar je ook achteraf thuis mee aan de slag kan.
Tof dat je ook de recepten meekrijgt!

Bezocht Maart, 2017
Beoordeling verzameld in samenwerking met deze attractie

Nuttig?
Bedank heide_raes
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Katrien V, Eigenaar van Sjolaa, reageerde op deze beoordeling, 8 mei 2017
Beste,

Bedankt om de tijd te nemen om een review te schrijven. Wij appreciëren dit ten zeerste.

Zo te lezen heb je genoten van de pralineworkshop.
Het is fijn om te lezen dat je ook zin hebt om er thuis verder mee aan de slag te gaan. Succes!

Tot een volgende,
Katrien
Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordeling

232 Reizigersbeoordelingen

Bezoekersbeoordelingen
    161
    68
    1
    0
    2
Datum | Waardering
  • Eerst Engels
  • Eerst Frans
  • Eerst Nederlands
  • Alles
Eerst Nederlands
Leuven, België
1 beoordeling
“prettig en leerijk en op het gemak”
Beoordeeld op 5 maart 2017

unieke ervaring hoewel het de tweede keer was. erg fijn om met ouder en kind te doen. het maken en het kunstig resultaat geeft voldoening.

Bezocht Maart, 2017
Beoordeling verzameld in samenwerking met deze attractie

Nuttig?
Bedank sofie_verschueren
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Katrien V, Eigenaar van Sjolaa, reageerde op deze beoordeling, 8 mei 2017
Beste,

Bedankt om de tijd te nemen om een review te schrijven. Wij appreciëren dit ten zeerste.

Zo te lezen heb je er voor een 2de maal van genoten. Dit doet ons een groot plezier! Wij trachten onze passie en liefde voor chocolade over te brengen op onze klanten "groot en klein" en dat is duidelijk gelukt ;-)

Tot een volgende,
Katrien
Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Zandhoven, België
Niveau bijdrager
7 beoordelingen
common_n_attraction_reviews_1bd8 2 nuttige stemmen
“Superleuk!!”
Beoordeeld op 1 maart 2017

Was heel leerrijk, zeer enthousiaste mensen, ook extra uitleg rond chocolade en vooral heel lekker !!

Bezocht Februari, 2017
Beoordeling verzameld in samenwerking met deze attractie

Nuttig?
Bedank nvwdine
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Katrien V, Eigenaar van Sjolaa, reageerde op deze beoordeling, 8 mei 2017
Beste,

Bedankt om de tijd te nemen om een review te schrijven. Wij appreciëren dit ten zeerste.

Zo te lezen heb je ervan genoten. Dit doet ons een groot plezier! Wij trachten onze passie en liefde voor chocolade over te brengen op onze klanten en dat is duidelijk gelukt ;-)

Tot een volgende,
Katrien
Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwerpen, België
Niveau bijdrager
10 beoordelingen
common_n_attraction_reviews_1bd8 8 nuttige stemmen
“Fantastische workshop voor alle leeftijden”
Beoordeeld op 27 februari 2017

Warm en hartelijk ontvangst; we worden bijna onmiddellijk aan het werk gezet. Chocoladefiguurtjes maken, tussenin zelf wat lekkers oppeuzelen en vooral een flinke dosis creativiteit aan de dag leggen. De sfeer was opperbest en een chocolade-atelier heeft toch wel altijd iets magisch... We vonden het allemaal super! Een aanrader voor jong en oud.

Bezocht Februari, 2017
Nuttig?
Bedank Jean V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Katrien V, Eigenaar van Sjolaa, reageerde op deze beoordeling, 8 mei 2017
Beste,

Bedankt om de tijd te nemen om een review te schrijven. Wij appreciëren dit ten zeerste.

Zo te lezen heb jullie er allen van genoten. Dit doet ons een groot plezier! Wij trachten onze passie en liefde voor chocolade over te brengen op onze klanten "groot en klein" en dat is duidelijk gelukt ;-)

Tot een volgende,
Katrien
Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Niveau bijdrager
22 beoordelingen
common_n_attraction_reviews_1bd8 5 nuttige stemmen
“Toffe workshop en heerlijke pralines”
Beoordeeld op 13 februari 2017 via mobiele applicatie

Ik had een top namiddag bij jullie. De workshop was boeiend. Jullie geven uitleg met kennis van zake maar vooral ook met liefde voor jullie vak en jullie product.
Hoewel je na een workshop sowieso niet met lege handen naar huis gaat, kocht ik toch wat pralines extra. Die hadden we immers mogen proeven en waren overheerlijk.
De witte praline met yuzu en groene thee en de melkchocolade met passievrucht zijn me een tripje naar Mechelen waard.

Bezocht Februari, 2017
Nuttig?
Bedank Els V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Katrien V, Eigenaar van Sjolaa, reageerde op deze beoordeling, 15 februari 2017
Beste Els,

Bedankt om de tijd te nemen om een review te schrijven, we appreciëren dit.

Zo te lezen hebben we jou een fijne namiddag bezorgd. Dat doet ons veel plezier. Jouw resultaat mag er wezen (zie jouw foto).
Jullie waren ook een erg fijne groep om te mogen ontvangen en begeleiden.
We zien je graag terug bij een volgende workshop of in de winkel voor de aankoop van pralines.

Groetjes,
Johan en Katrien
Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Sjolaa bekeken, bekeken ook

 

In Sjolaa geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding