Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Leg de laagste prijs van deze websites vast
Booking.com
US$ 117
Expedia.comUS$ 117
HIExpress.comUS$ 117
Hotels.comUS$ 117
PricelineUS$ 117
Trip.comUS$ 116
StayForLongUS$ 122
alle 16 aanbiedingen bekijken
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (376)
Beoordelingen filteren
376 resultaten
Waardering van reizigers
82
191
70
16
17
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
82
191
70
16
17
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
3 - 8 van 376 beoordelingen
Beoordeeld op 22 juli 2023

Goede locatie. Dichtbij een fietsstand van Velo Antwerpen. Heel handig om van daaruit Antwerpen verder in te trekken. We verbeleven één nacht voor een concert in het Sportpaleis.

Propere kamers, comfortabele bedden.

Verse wafels als ontbijt was voor mij een groot pluspunt :)

Kamertip: Locatie is prima als je bereid bv. gebruik maakt van deelfietsen. Soms wel wat last gehad van lawaai van straat.
Datum van verblijf: mei 2023
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank WanderlustigMe
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Maya Adriaensens, Owner van Holiday Inn Express Mechelen City Centre, an IHG Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 21 september 2023

Beste Gast,

Fijn om te lezen dat u genoten heeft van het gratis ontbijtbuffet. Ik kijk er naar uit u bij uw volgende bezoek aan het Sportpaleis opnieuw te mogen verwelkomen!

Met vriendelijke groeten, Maya Adriaensens - General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 19 juli 2023 via mobiele applicatie

Een herl fijn hotel op in het centrum van Mechelen. Logeren in verzorgde kamer met uitgebreid ontbijt. We kregen tips voor bezoeken en 4 gratis drankjes aan de bar omdat we kozen voor geen poets. Toch kregen we nieuwe handdoeken. Echt fijn ...

Datum van verblijf: juli 2023
Reistype: Reisde met familie
Bedank dirkvandenbroeck2
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Maya Adriaensens, Owner van Holiday Inn Express Mechelen City Centre, an IHG Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 21 september 2023

Dag Dirk Vandenbroeck,

Dankjewel voor deze prachtige score en review! Ik ben blij dat u een fantastische citytrip heeft gehad. Ik hoop dat we u snel terug mogen verwelkomen.

Met gastvrije groeten, Maya Adriaensens - General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 14 april 2023

Wij zitten hier met een heel ijshockeyteam en ipv 0100 werd de bar om 2300 dichtgegooid omdat we het gezellig hadden en ze vonden dat je teveel overlast veroorzaakt als je samen zit te praten maar wel.jezelf aanbieden als hotel.met korting voor het ijshockey toernooi

personeel schandalig vraag je naar de manager maken ze je eerst belachelijk en lachen je vies uit in je gezicht en zeggen dan dat de manager er iet is en dat zei de manager zijn

Het is dat me kids toernooi hebbeb morgen maar ga hier nooooooit meer terug laat me niet kleineren door deze mensen hier

Morgen ga ik gelijk naar de manager vragen en hier duidelijk een melding maken dat het niet normaal is om te tegen je klanten te praten

Kamertip: Niet gaan wat een verschikkelijke mensen hier
Datum van verblijf: april 2023
  • Reistype: Reisde met vrienden
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank melissa a
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Maya Adriaensens, General Manager van Holiday Inn Express Mechelen City Centre, an IHG Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 19 april 2023

Geachte Mevrouw Melissa,

Hartelijk dank voor uw feedback.

Ik neem rechtstreeks contact op met uw organisatie.

Ik hoop dat u verder een fijn verblijf heeft gehad met een goede nachtrust en een goed ontbijt.

Met vriendelijke groet,

Maya Adriaensens
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 27 maart 2023

Tophotel. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel wat spontaan een uitleg over en toelichting geeft op hotspots in de stad. Schone kamers en goed ontbijt. Gunstige ligging in het centrum. Aanrader voor iedereen die komt voor een citytrip.

Kamertip: Aanrader!
Datum van verblijf: maart 2023
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank Eric B
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Maya Adriaensens, General Manager van Holiday Inn Express Mechelen City Centre, an IHG Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 8 mei 2023

Hoi Eric,

Wat fijn om te lezen dat je ons hotel zou aanbevelen aan anderen! Ons team zet zich elke dag in voor onze gasten, zodat ze een optimale ervaring hebben. Ik kijk er naar uit om je vanaf nu bij onze vaste gasten te tellen.

Met gastvrije groeten, Maya Adriaensens, General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 3 juli 2022

onthaal super, vriendelijk personeel, alles voorradig op de grote kamer(met douche en aparte toilet), zeer proper, goed ontbijt(buffetvorm), niet te ver gelegen van het centrum, voor herhaling vatbaar !

Kamertip: toegankelijk voor andersvaliden
Datum van verblijf: juni 2022
    • Prijs/kwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank marie christine v
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Meer beoordelingen bekijken