Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers: Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Wij zitten hier met een heel ijshockeyteam en ipv 0100 werd de bar om 2300 dichtgegooid omdat we het gezellig hadden en ze vonden dat je teveel overlast veroorzaakt als je samen zit te praten maar wel.jezelf aanbieden als hotel.met korting voor het ijshockey toernooi
personeel schandalig vraag je naar de manager maken ze je eerst belachelijk en lachen je vies uit in je gezicht en zeggen dan dat de manager er iet is en dat zei de manager zijn
Het is dat me kids toernooi hebbeb morgen maar ga hier nooooooit meer terug laat me niet kleineren door deze mensen hier
Morgen ga ik gelijk naar de manager vragen en hier duidelijk een melding maken dat het niet normaal is om te tegen je klanten te praten
Datum van verblijf: april 2023
Kamertip:Niet gaan wat een verschikkelijke mensen hier
Reistype: Bezocht met vrienden
Gereageerd 19 apr 2023
Geachte Mevrouw Melissa,
Hartelijk dank voor uw feedback.
Ik neem rechtstreeks contact op met uw organisatie.
Ik hoop dat u verder een fijn verblijf heeft gehad met een goede nachtrust en een goed ontbijt.
Maya Adriaensens General Manager
Tophotel. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel wat spontaan een uitleg over en toelichting geeft op hotspots in de stad. Schone kamers en goed ontbijt. Gunstige ligging in het centrum. Aanrader voor iedereen die komt voor een citytrip.
Kamertip: Aanrader!
Datum van verblijf: maart 2023
Service
Stel Eric B een vraag over Holiday Inn Express Mechelen City Centre, an IHG hotel
Maya Adriaensens, General Manager van Holiday Inn Express Mechelen City Centre, an IHG hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 8 mei 2023
Hoi Eric,
Wat fijn om te lezen dat je ons hotel zou aanbevelen aan anderen! Ons team zet zich elke dag in voor onze gasten, zodat ze een optimale ervaring hebben. Ik kijk er naar uit om je vanaf nu bij onze vaste gasten te tellen.
Met gastvrije groeten, Maya Adriaensens, General Manager
Rapporteer reactie als ongepastBedankt. We stellen je bijdrage op prijs.
onthaal super, vriendelijk personeel, alles voorradig op de grote kamer(met douche en aparte toilet), zeer proper, goed ontbijt(buffetvorm), niet te ver gelegen van het centrum, voor herhaling vatbaar !
Kamertip: toegankelijk voor andersvaliden
Datum van verblijf: juni 2022
Kamers
Service
Stel marie christine v een vraag over Holiday Inn Express Mechelen City Centre, an IHG hotel
Weekendje uit met enkele koppels in Mechelen en was enorm ontgoochelende verhouding prijs-kwaliteit. Geen plaats aan ontbijt, geen borden voldoende, brood was nog bevroren zelfs :) . De mensen die er werkten konden er waarschijnlijk niet veel aan doen natuurlijk want ze werden overstelpt met vragen van klanten. Echt pijnlijk voor de mensen die er werkten en nog pijnlijker voor de mensen die er te gast waren natuurlijk. Echt ontgoochelend en zeker een te mijden hotel in Mechelen !
Datum van verblijf: oktober 2021
Hygiëne
Service
Stel Malojumabr een vraag over Holiday Inn Express Mechelen City Centre, an IHG hotel
Hotel- cmanager, Agency / Consultant van Holiday Inn Express Mechelen City Centre, an IHG hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 23 oktober 2021
Beste gast, Hartelijk dank voor uw feedback.
Wij staan altijd open om feedback te ontvangen want enkel op deze manier kunnen wij onze service en product verbeteren. Uw feedback komt zeer hard aan en is echt pijnlijk voor het harde werk dat mijn team elke dag opnieuw met de glimlacht doet.
Tijdens het ontbijt in het weekend kan het inderdaad druk zijn en tijdens dat moment dat u kwam ontbijten was het zeer druk en kon de afwasser niet volgen. Ik heb dan ook meteen extra borden aangekocht na de feedback van mijn team. Dat het brood nog bevroren was moet ik navragen want dit zou echt niet mogen gebeuren.
Ik betreur het echt zeer sterk dat u ons een " te vermijden" hotel noemt in Mechelen. Als u andere reviews leest zijn onze gasten tevreden en krijgen we mooie feedback.
U mag mij altijd rechtstreeks contacteren om uw feedback verder te bespreken.
Graag verwelkomen we jullie nogmaals voor een gegarandeerd betere ervaring.
Hartelijke groeten,
Maya, General Manager
Rapporteer reactie als ongepastBedankt. We stellen je bijdrage op prijs.
Bedankt aan het team van Holiday Inn Express Mechelen! Aangekomen op eerste dag van ons verblijf, gebruik gemaakt van de kamer en s'avonds, na slecht nieuws te krijgen over de toestand van mijn mama, toch nog de 2 nachten mogen annuleren zonder ook maar iets te moeten betalen! Roomservice! Zeer mooi gezellig hotel trouwens en supervriendelijk personeel! We halen onS weekendje zeker in en komen dan terug!
Datum van verblijf: april 2021
Stel WendyV1954 een vraag over Holiday Inn Express Mechelen City Centre, an IHG hotel
Parking aanwezig, 16€ per nacht; Kamer niet te klein en niet te groot, goed bed, (erg) kleine badkamer, goede douche. Ontbijt niet rijkelijk maar voldoende. We bestelden voor diner (op de kamer) een groente lasagne maar kregen tot onze grote verwondering een gewone (met vlees en zonder groenten) lasagne, gelukkig zijn we geen vegetariërs. Vriendelijke medewerker aan de receptie.
Datum van verblijf: april 2021
Service
Stel Walter S een vraag over Holiday Inn Express Mechelen City Centre, an IHG hotel