Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Neem contact op met de accommodatie voor beschikbaarheid.
Er zijn nog vergelijkbare hotels beschikbaar.
Alles weergeven
hayve2024

Mooi hotel, kamers schoon

4,0 van 5 bollen4 weken geleden beoordeeld
Helaas was de vooraf bestelde cava (bubbels) op de kamer niet klaargezet.

Espresso Martini was aan de prijzige kant voor een kant en klaar chemische mixdrank uit fles. €12,- we hebben ze niet opgedronken zo niet lekker… 😞
Datum van verblijf: juni 2024
Reistype: Bezocht met familie
2,0 van 5 bollenPrijs/kwaliteit
5,0 van 5 bollenKamers
3,0 van 5 bollenLocatie
5,0 van 5 bollenHygiëne
2,0 van 5 bollenService
4,0 van 5 bollenSlaapkwaliteit
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Is er een probleem met deze beoordeling?
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Er wordt bij de vermelding van boekingsaanbiedingen voor elke accommodatie rekening gehouden met de compensatie die onze partners aan ons betalen. De weergegeven prijzen zijn mogelijk voor verschillende kamertypes. De weergegeven prijzen zijn de laagst beschikbare opties die overeenkomen met het goedkoopste beschikbare kamertype dat onze partners op het moment van de zoekopdracht van de gebruiker hebben verstrekt.
Hotels in de buurt
Word beloond met One Key
  • Booking.com
  • ZenHotels.com
    € 119
  • Hotels.com
0.9 km van Van der Valk Hotel Mechelen
Gratis wifi
Bar/lounge
Word beloond met One Key
  • Hotels.com
  • Booking.com
  • Priceline
0.9 km van Van der Valk Hotel Mechelen
Zwembad
Bar/lounge
Exterior view
Word beloond met One Key
  • Novotel
    € 102
  • Booking.com
  • Hotels.com
0.9 km van Van der Valk Hotel Mechelen
Gratis wifi
Restaurant
Word beloond met One Key
  • Booking.com
  • ZenHotels.com
    € 94
  • Hotels.com
0.7 km van Van der Valk Hotel Mechelen
Gratis wifi
Zwembad
Word beloond met One Key
  • Booking.com
  • HIExpress.com
    € 113
  • Hotels.com
1.0 km van Van der Valk Hotel Mechelen
Gratis wifi
Bar/lounge
Word beloond met One Key
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Priceline
1.2 km van Van der Valk Hotel Mechelen
Gratis wifi
Fitnesscentrum
Superior room
Word beloond met One Key
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Priceline
1.0 km van Van der Valk Hotel Mechelen
Gratis wifi
Bar/lounge
Word beloond met One Key
  • Booking.com
  • Lol.travel
    € 82
  • Hotels.com
1.5 km van Van der Valk Hotel Mechelen
Gratis wifi
Word beloond met One Key
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Priceline
1.6 km van Van der Valk Hotel Mechelen
Gratis wifi
  • Hotels.com
  • ZenHotels.com
    € 77
  • Priceline
1.1 km van Van der Valk Hotel Mechelen
Gratis wifi
Meer hotels in Mechelen bekijken
Beoordelingen (572)
Beoordelingen filteren
572 resultaten
Waardering van reizigers
298
157
54
37
26
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
298
157
54
37
26
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
13 - 18 van 572 beoordelingen
Beoordeeld op 16 juni 2024

Vriendelijkheid compenseert onvoldoende de tekorten. Het pad aangelegd doorheen de werkzaamheden is tijdens de duister gevaarlijk. Het is zeer vuil met slip- en struikelgevaar.

Datum van verblijf: juni 2024
  • Reistype: Reisde voor zaken
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank ocardo691014
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 3 juni 2024

Top hotel, goede locatie, enkel licht storende werken in de omgeving maar daar komt wel eens een einde aan.

Datum van verblijf: juni 2024
  • Reistype: Reisde met vrienden
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank micheldecuyper2023
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Laura Vandoren, Marketing van Van der Valk Hotel Mechelen, reageerde op deze beoordelingGereageerd 4 weken geleden

Bedankt voor je feedback, Michel! We zijn verheugd dat je ons hotel en de locatie waardeert. We begrijpen dat de werken in de omgeving storend kunnen zijn en kijken uit naar hun afronding. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen!

Met vriendelijke groet,
Laura
Afdeling Marketing

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 3 juni 2024

Totale aanrader op alle vlak, schitterende uitvalsbasis voor een stadsbezoek aan Mechelen, heel vlot bereikbaar met de wagen.

Datum van verblijf: juni 2024
  • Reistype: Reisde met vrienden
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank renecarly
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 31 mei 2024

Mooi hotel op goede locatie. Parkeren vlakbij, uitstekend en uitgebreid ontbijt. Alleen jammer dat men buiten druk bezig was met 'herontwikkeling oid' waardoor je niet lekker buiten aan het water kon zitten.

Datum van verblijf: mei 2024
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank henritruus
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Laura Vandoren, Marketing van Van der Valk Hotel Mechelen, reageerde op deze beoordelingGereageerd 4 weken geleden

Bedankt voor je feedback! We waarderen het dat je ons hotel en de locatie hebt gewaardeerd, en dat je hebt genoten van het uitgebreide ontbijt. Onze excuses voor het ongemak veroorzaakt door de werkzaamheden, waardoor je niet buiten kon zitten. Het goede nieuws is dat ons terras en zomerbar inmiddels klaar zijn. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen voor een verblijf waarin je volop kunt genieten van onze faciliteiten!

Met vriendelijke groet,
Laura
Afdeling Marketing

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 25 mei 2024

Tophotel...mooie kamer, goed ontbijt, mooie bar om s'avonds nog iets te drinken, vriendelijk personeel. Enige minpuntje, dat er nog werken zijn in de buurt, maar dit terzijde blijft dit een topper!

Datum van verblijf: mei 2024
  • Reistype: Reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank pascalbuyle10
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Laura Vandoren, Marketing van Van der Valk Hotel Mechelen, reageerde op deze beoordelingGereageerd 4 weken geleden

Bedankt voor je fantastische feedback! We zijn verheugd dat je hebt genoten van onze prachtige kamer, het heerlijke ontbijt, de gezellige bar en ons vriendelijke personeel. We begrijpen je opmerking over de werken volledig en hopen dat eind deze maand het ergste achter de rug zal zijn. We kijken ernaar uit je snel weer te verwelkomen!

Met hartelijke groet,
Laura
Afdeling Marketing

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken