Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Booking.com
Expedia.com
Agoda.com
US$ 108
Aanbieding bekijken
Hotels.com
Orbitz.com
eDreams
alle 13 aanbiedingen bekijken
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (305)
Beoordelingen filteren
305 resultaten
Waardering van reizigers
155
84
31
23
12
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
155
84
31
23
12
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
24 - 29 van 305 beoordelingen
Beoordeeld op 21 juni 2022

het Van Der Valk hotel bevindt zich in het historisch kader van het voormalig zwembad van Mechelen, net buiten het oude centrum. Het centrum is makkelijk te voet bereikbaar. Het hotel beschikt over heel mooie faciliteiten, de keuken is voortreffelijk, net zoals de service. Ter hoogte van het hotel bevindt zich een grote (betalende) parking, soms is het moeilijk om er een plekje te vinden. Het hotel is heel recent, heeft mooie, moderne kamers met airco. Het toilet op de kamers kent een eigen ruimte, los van de badkamer. De badkamer is geen afgesloten ruimte, ietwat vervelend is dat de douches geen deur hebben, waardoor het badkamergedeelte soms ook nat kan worden.
De omgeving van het hotel dient wel nog verfraaid te worden (toekomstbeeld ?)

Datum van verblijf: juni 2022
  • Reistype: Reisde met vrienden
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank happyfourGent
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 19 juni 2022

Fijn hotel en op redelijke loopafstand van het centrum. Het was druk met parkeren voor het hotel maar achter het hotel konden we ook parkeren tegen kosten. Het is een druk bezocht hotel tijdens ons verblijf.

Datum van verblijf: juni 2022
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank sandrasU1575AV
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 18 juni 2022

mooi hotel op voetstap van centrum van Mechelen
kamers zijn praktisch ingericht.
heel verzorgd en uitgebreid ontbijt ( was wel redelijk druk )
lekker eten in restaurant met vriendelijke en vlotte bediening

Datum van verblijf: juni 2022
  • Reistype: Reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank apotheeklamoot
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Nina Wohrmann, Gastenservice/Front Office van Van Der Valk Hotel Mechelen, reageerde op deze beoordelingGereageerd 3 weken geleden

Beste,

Bedankt voor deze leuke feedback en de mooie score!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 16 juni 2022

We verbleven voor een 1e keer in het Van der Valk hotel in Mechelen. Echt een aanrader.
Super hotel.
De ontvangst van de mensen aan de balie was warm en hartelijk. Je was duidelijk welkom. Maar ook het ander personeel gaf je het gevoel dat je thuis was. Bedankt Amber voor de plaatsjes aan de brunch. Wanneer is een mens tevreden? Als je meer krijgt dan je verwacht. En wij hebben meer gekregen dan verwacht. Wij zijn tevreden. Het hotel is zeker een aanrader. We komen graag terug. Dirk en Carine

Datum van verblijf: juni 2022
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank Carine V
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Nina Wohrmann, Gastenservice/Front Office van Van Der Valk Hotel Mechelen, reageerde op deze beoordelingGereageerd 3 weken geleden

Beste Carine,

Wat fijn om deze feedback te lezen.
We geven dit zeker door aan al onze collega's, wat fijn om eens een complimentje te krijgen!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 7 juni 2022 via mobiele applicatie

Financiële desorganisatie.
Met een ons onbekend gezelschap , wel binnen een vereniging, moeten wij , bij een overigens prepaid ( en niet fantastisch diner, waarvan ik aanneem dat het een kip betrof) de drankrekening met onze tafel zelf maar vereffenen. Met mensen die we niet kennen!
Commentaar daarop, dat wij onze eigen drankjes willen betalen (overigens waren wij de grootgebruikers aan tafel) wordt zuur benaderd door personeel, en kan eigenlijk niet. Verder wordt de drukke bar bemand door één barkeeper, die het ook allemaal niet meer lijkt te weten.
Wtf!

Blijven nog een nacht hierna. Benieuwd!

Datum van verblijf: juni 2022
Reistype: Reisde met een partner
Bedank 430ron
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Nina Wohrmann, Gastenservice/Front Office van Van Der Valk Hotel Mechelen, reageerde op deze beoordelingGereageerd 3 weken geleden

Beste,

Bedankt dat je de tijd nam om wat feedback neer te schrijven.
Hopelijk heb je van de overnachting genoten bij ons.
We werken inderdaad met het systeem van 1 tafel = 1 rekening, dit om de fouten en lange wachttijden te voorkomen.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken