Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Booking.com
Expedia.com
US$ 115
Aanbieding bekijken
eDreams
US$ 110
Aanbieding bekijken
Reserveer nu, betaal bij aankomst
Hotels.com
Priceline
Travelocity
alle 12 aanbiedingen bekijken
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (278)
Beoordelingen filteren
278 resultaten
Waardering van reizigers
138
77
30
23
10
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
138
77
30
23
10
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
14 - 19 van 278 beoordelingen
Beoordeeld op 10 mei 2022

Dit is een prachtig hotel met een gunstige ligging ten opzichte van het centrum. Kamers waren prima. Verder weinig (sport)faciliteiten. Keuken was wat teleurstellend, oppervlakkige smaak, weinig aankleding.

Datum van verblijf: mei 2022
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank Lapwing52
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Nina Wohrmann, Gastenservice/Front Office van Van Der Valk Hotel Mechelen, reageerde op deze beoordelingGereageerd 4 weken geleden

Beste,

Bedankt voor deze leuke feedback.
We geven het werkpuntje van de keuken/restaurant zeker door!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 10 mei 2022

Twas af,alles net goed restaurant .geen nachtlawaai ,prima service,vriendelijk personeel.mooi vijver,terras aan de kaai was ongelegen en last but not least een ontbijt om u tegen te zeggen.van ei tot cava !

Datum van verblijf: mei 2022
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank stefaansorgeloose
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Nina Wohrmann, Gastenservice/Front Office van Van Der Valk Hotel Mechelen, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 10 mei 2022

Beste Stefaan,

Het doet ons enorm plezier om deze leuke review te lezen. Bedankt!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 9 mei 2022

Wat aan de prijzige kant maar een heerlijk nachtje weg gehad. Fijn hotel met een luxueus gevoel. Vriendelijk personeel, mooie kamer, fijn bed en douche en goede ligging. Kregen een gratis upgrade naar een kamer met balkon en uitzicht op de vijver, heel mooi!

Datum van verblijf: mei 2022
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank lhamer847044
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Nina Wohrmann, Gastenservice/Front Office van Van Der Valk Hotel Mechelen, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 10 mei 2022

Beste,

Fijn te lezen dat je genoten hebt van je verblijf!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 8 mei 2022

Prachtig, historisch hotel, gelegen op loopafstand van het centrum, uitgebreid ontbijtbuffet, mooi en sfeervol restaurant, vriendelijk en behulpzaam personeel. Laatste nacht alleen last gehad van harde muziek uit de bar, waar wij pal boven een kamer hadden.

Datum van verblijf: mei 2022
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank margitgroen
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Nina Wohrmann, Gastenservice/Front Office van Van Der Valk Hotel Mechelen, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 10 mei 2022

Beste,

Bedankt voor de leuke feedback!
We pakken het probleem van het geluid van de bar ook meteen aan.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 8 mei 2022

Tenzij je per boot aankomt, zijn de foto’s van het hotel zeer misleidend. De voorkant ligt aan de ring en een drukke parking. De kamer was niet proper, de inloopdouche spatte heel de badkamer onder. We betaalden voor ‘poolview’ maar zagen nauwelijks iets omdat we aan het begin van de gang zaten. Op ons ‘terras’ stonden niet een twee stoeltjes.
Deze kamer was kil ingericht. De ‘koffiefaciliteit’ bleek een Domo-waterkoker te zijn. De cleaning heeft precies ook niet als taak om de koppen elke dag te vervangen. Verder speelt er eens soort ‘muziek’ dag en nacht in de gang. we werden er gek van, want al wie niet doof is hoort dit in de kamer. De geluidsisolatie is trouwens onbestaand of zeer onvoldoende.
Als je de prijs betaalt voor een kamer in een **** verwacht je meer dan dit. Prijs-kwaliteit zit hier niet goed.

Datum van verblijf: mei 2022
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank NicolasV2704
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Nina Wohrmann, Gastenservice/Front Office van Van Der Valk Hotel Mechelen, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 10 mei 2022

Beste Nicolas,

Spijtig te lezen dat het verblijf niet verlopen is zoals jullie verwacht hadden.
We bekijken alle werkpuntjes zeker en bekijken hoe we deze zo goed als mogelijk kunnen verhelpen.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken