Mechelse hardlooptocht met kleine groepen
0 beoordelingen

Beschikbaarheid controlerenVolledige productbeschrijving bekijken

Google
Manieren om Vismarkt te ontdekken
Beoordeeld op 1 oktober 2020

leuke restaurantjes en gezellig aangekleed met de vlaggetjes en vissen. Leuk om een terrasje te doen

Datum van activiteit: september 2020
Beoordeeld op 22 september 2020

Voor een biertje na de stadswandeling in Mechelen is er geen betere plek. Er is sfeer, keuze en gezelligheid.

Datum van activiteit: september 2020
Beoordeeld op 24 juli 2020

Wat een gezellig straatje! Vol terrasjes , echt levendig. Helaas tijdens deze Coronatijd te druk! Maar we komen hier vast nog een keer terug.

Datum van activiteit: juli 2020
Beoordeeld op 19 juli 2020

Wat een mooi pleintje op wandelafstand van de grote markt.
Je waant je in het zuiden van Italie, zo gezellig is het hier.

Datum van activiteit: juli 2020
Beoordeeld op 10 december 2019

We waren er toen er kerstmarkt was (4 weekends (telkens vrijdag, zaterdag én zondag) in december) dus veel kerstchaletjes (soms originele spullen te koop) en een ijspiste.
We dronken er iets in Ankertje aan De Dijle: moet je zeker eens doen.
nauwelijks een paar honderd meer van het stadscentrum en vlakbij het winkelcentrum.

Datum van activiteit: december 2019