Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
e-speurtocht Mechelen: Verken de stad in je eigen tempo
22

Boek van tevoren
vanaf
€ 31,00
per volwassene
Beschikbaarheid controlerenVolledige productbeschrijving bekijken
  
Omzet beïnvloedt de ervaringen die worden uitgelicht op deze pagina. Lees hier meer informatie.
Google
Manieren om Dyle Path te ontdekken
vanaf € 31,00
Meer info
Beoordelingen (399)
Beoordelingen filteren
399 resultaten
Waardering van reizigers
148
205
46
0
0
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
148
205
46
0
0
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
12 - 17 van 399 beoordelingen
Beoordeeld op 12 oktober 2020 via mobiele applicatie

Tijden ons driedaags bezoek hebben we regelmatig gebruik gemaakt van het Dijlepad. Je kan er ongedwongen flaneren, huizen met terrassen aan de overkant bekijken en je hoeft er geen rekening te houden met het verkeer.
Het is gewoon ongewoon: een wandelpad op het water. Uniek.

Datum van activiteit: oktober 2020
35  Bedank 209marcp
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 1 oktober 2020

Wanneer je de winkelstraten wil vermijden, moet je zeker deze wandeling maken. Het is er rustig en je kan sommige mooie panden bekijken.

Datum van activiteit: september 2020
1  Bedank stefaanblank
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 9 september 2020 via mobiele applicatie

Voor 7 euro p.p. een boottochtje op de dijle ,waar je pareltjes van moderne en oude woningen ziet . De gids verteld ook over bruggen,kerken ,hotels, straten en de woningen . Je kan een drankje kopen aan boord en als het regent zijn er paraplu's. Echt de moeite om Mechelen eens van een andere kant te zien . Wij hebben dit gedaan op zondag omdat echt shoppen op de eerste zondag van de maand toch maar triest was . Deze vaart maakte het goed en daarna nog lekker gasn eten .

Datum van activiteit: september 2020
1  Bedank hptouchsmart
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 19 juli 2020

Mooie wandeling langs de Dijle. Je kan heerlijk wandelen vanuit de Vismarkt (aanrader) tot aan de winkelstraat Bruul.

Datum van activiteit: juli 2020
Bedank RenaatMeyers
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 28 juni 2020 via mobiele applicatie

een wandel route over het water..kujken naar de bebouwing langs het water.
Interessante gevels...oud gerenoveerd als nieuw modern met veel glas

Datum van activiteit: juni 2020
1  Bedank sbj_wk
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Meer beoordelingen bekijken