Dirk V

Top hotel!!!

Beoordeling van Martin's Patershof
5,0 van 5 bollen1 aug 2024 beoordeeld
Alles was tip top in orde.

Reeds bij ontvangst was en zag er alles piek fijn uit.
Leuk toekomen in zo een prachtige setting.

Mooie inrichting van de kamers.
Kamertemperatuur was super tijdens deze warme dag.
Alles netjes.šŸ‘
5,0 van 5 bollenHygiƫne
5,0 van 5 bollenSlaapkwaliteit
Gereageerd 2 aug 2024
Beste dirkvK3237IN,

Bedankt voor uw uitgebreide en lovende feedback! We zijn ontzettend blij om te horen dat uw verblijf bij ons zo naar wens was.

Het is fijn om te weten dat u al bij aankomst een positieve indruk kreeg van ons hotel en de prachtige setting waardeerde. De inrichting van de kamers is iets waar we veel zorg aan besteden en het is geweldig om te horen dat dit bij u in de smaak viel. We zijn ook verheugd dat de kamertemperatuur tijdens de warme dag precies goed was voor uw comfort.

Daarnaast vinden we het fantastisch dat u het ontbijt als ā€˜superā€™ heeft ervaren en dat ons personeel zo vriendelijk en behulpzaam was. We streven er altijd naar om onze gasten een uitstekende ervaring te bieden.

Uw opmerking over het terugkomen is het grootste compliment dat we kunnen krijgen en we kijken er dan ook erg naar uit om u in de toekomst weer te mogen verwelkomen. Mocht u bij een volgend verblijf speciale wensen of verzoeken hebben, dan staan we uiteraard graag voor u klaar.

Nogmaals hartelijk dank voor uw verblijf en uw prachtige beoordeling!

General Manager
    ā‚¬Ā 115
0.8 km van Martin's Patershof
    ā‚¬Ā 89
0.9 km van Martin's Patershof
Onze streek heeft heel wat te bieden, ook op het vlak van voeding. We werken dan ook zo veel mogelijk samen met lokale leveranciers om je de lekkerste producten uit de buurt te serveren.

Onze koffiebonen worden gebrand door de Mechelse Kaffefabriek. En de confituur op je toast? Die wordt met liefde gemaakt door onze oma.
5.8 km van Martin's Patershof
    ā‚¬Ā 80
    ā‚¬Ā 71
    ā‚¬Ā 84
1.0 km van Martin's Patershof
Meer hotels in Mechelen bekijken
Beoordeeld op 16 juli 2024 via mobiele applicatie

Ik zou zeggen voldoende, maar gezien de prijs kwaliteit toch een goede score gegeven. In onze eerste kamer, een charming room, was de airco kapot en kon er 1 heel klein raampje open. Het was onaangenaam warm maar de behulpzame receptioniste heeft ons een upgrade naar een andere, wel koele, kamer gegeven. De kamers zien er mooi uit, wel wat donker allemaal, doordat er weinig ramen zijn (oude kerk). Maar alles is ook nog eens bruin geverfd, dan oogt het nog donkerder. De ventilatie in het hotel is ook niet erg goed, weinig frisse lucht.
Het is wel heel rustig, goede parkeergelegenheid en toch alles op loopafstand.
Ontbijt eenvoudig maar verder goed.
Al met al een mooi weekend gehad.

Datum van verblijf: juli 2024
Bregt Pillen, General Manager van Martin's Patershof, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 29 juli 2024

Beste Jeanet 17,

Hartelijk dank voor uw gedetailleerde feedback en voor uw verblijf bij ons.

Het spijt ons te horen dat de airconditioning in uw eerste kamer niet naar behoren functioneerde en dat het warm was. We zijn echter blij dat onze receptioniste u snel heeft kunnen helpen met een upgrade naar een koelere kamer. We begrijpen dat de beperkte ramen en de donkere kleurstelling van de kamers invloed kunnen hebben op de verlichting en ventilatie.

We zijn blij te horen dat u het rustige karakter van ons hotel en de goede parkeergelegenheid waardeerde, evenals de ligging op loopafstand van alle voorzieningen. Het doet ons ook plezier dat u het ontbijt goed vond en dat u ondanks de genoemde punten een mooi weekend heeft gehad.

We hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen en u een nog aangenamer verblijf te bieden.

Beoordeeld op 23 juni 2024 via mobiele applicatie

Mooie ruime kamers echter vrij donker
Goed van kort verblijf.
Ontbijtruimte donker en niet aangenaam in de zomer.
Buiten terras slordig en jammer niet open bij mooi weer !
Vriendelijk onthaal
Leuke ervaring echter niet voor herhaling vatbaar

Datum van verblijf: juni 2024
Bregt Pillen, General Manager van Martin's Patershof, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 24 juni 2024

Beste ronnyn562,

Dank u wel voor uw feedback over uw verblijf bij ons in het stadscentrum. We zijn blij om te horen dat u onze unieke locatie waardeert en dat u de ruime kamers mooi vond, hoewel ze wat donker waren.

Onze excuses voor eventueel ongemak in de ontbijtruimte, vooral tijdens de zomermaanden. We nemen uw opmerkingen over de verlichting en de sfeer ter harte en zullen bekijken hoe we dit kunnen verbeteren voor een aangenamere ervaring voor onze gasten.

Wat betreft het buitenterras, het spijt ons dat dit niet open was bij mooi weer en dat het er slordig uitzag. We begrijpen hoe belangrijk een aangename buitenruimte is en zullen ervoor zorgen dat deze beter wordt onderhouden en beschikbaar is voor gasten wanneer het weer het toelaat.

We stellen het op prijs dat u ons vriendelijke onthaal opmerkte en dat u ondanks enkele teleurstellingen toch een leuke ervaring had. Uw opmerkingen zijn zeer waardevol voor ons, en we zullen er alles aan doen om verbeteringen door te voeren waar mogelijk.

Nogmaals bedankt voor uw feedback. Mocht u in de toekomst overwegen om terug te keren, dan hopen we u een verbeterde ervaring te kunnen bieden die wel voor herhaling vatbaar is.

Beoordeeld op 20 juni 2024

mooi,hotel in oudere kerk,doch heel donkere kamers,we hadden een suite,heel mooi,daar niet van,doch ik vond het echt te donker op de kamer,na een bezoek aan een restaurant in de buurt had ik iets verkeerd geeten en was zo ziek daarvan dat ik naar huis ben gereden,dus we hadden betaald op voorhand voor de kamer met ontbijt,en niets ter compensatie ontvangen,jammer,tja,begrijp het ergens wel,een mislukte uitstap dus,groetjes.

Beste 391fransb,

Bedankt voor het delen van uw ervaring met ons hotel in Mechelen, Patershof. We vinden het fijn om te horen dat u de suite mooi vond, ondanks de donkere atmosfeer. We begrijpen echter dat de verlichting op de kamer niet aan uw verwachtingen voldeed, wat uw ervaring minder aangenaam maakte.

Het spijt ons ook te horen dat uw bezoek aan een restaurant in de buurt niet goed afliep en dat u ziek werd. We begrijpen dat dit uw verblijf heeft beĆÆnvloed en dat u eerder naar huis moest gaan.

Wat betreft de betaling voor de kamer met ontbijt die op voorhand was gedaan, begrijpen we dat u teleurgesteld bent dat er geen compensatie werd aangeboden. We willen ons verontschuldigen voor eventuele ongemakken die u heeft ervaren.

We waarderen uw feedback zeer en zullen uw opmerkingen gebruiken om onze service te verbeteren en toekomstige gasten een betere ervaring te bieden.

Nogmaals bedankt voor uw tijd om uw ervaring met ons te delen. Mocht u in de toekomst nogmaals overwegen om bij ons te verblijven, dan hopen we u een verbeterde ervaring te kunnen bieden.

Beoordeeld op 18 juni 2024

Heel mooi hotel. Heel speciaal. Heel net, nette en ruime kamer. Heel vriendelijk en behulpzaam personeel. Heel uitgebreid en verfijnd ontbijtbuffet. Alleen waren we wat ontgoocheld dat wij het ontbijt geserveerd kregen in een kille vergaderruimte in plaats van in de daarvoor voorziene authentieke ruimte. Die was blijkbaar bezet voor een congres... Ontbijten aan Ć©Ć©n lange tafel gaf ons een refter- gevoel. Wij vonden dit niet gezellig... sommige mensen zaten zelfs te eten met hun gezicht naar de muur... die authentieke ervaring hebben we dus wel moeten missen.. hadden we dat vooraf geweten waren we misschien wel op een andere datum gekomen... jammer...

Beste roos 586,

Bedankt voor uw feedback over uw recente verblijf bij ons. We zijn verheugd te horen dat u ons hotel over het algemeen heel mooi en speciaal vond en dat u genoten heeft van de nette en ruime kamer, het vriendelijke personeel en het uitgebreide en verfijnde ontbijtbuffet.

We begrijpen echter dat uw ervaring tijdens het ontbijt minder gezellig was dan gehoopt vanwege de setting in een vergaderruimte, in plaats van de gebruikelijke authentieke ruimte. We willen graag verduidelijken dat deze ruimte uitzonderlijk was geprivatiseerd door een grote groep die een congres bijwoonde waardoor we genoodzaakt waren om deze alternatieve opstelling te voorzien.

Het spijt ons dat dit heeft bijgedragen aan een minder aangename ervaring tijdens uw ontbijt. We waarderen uw opmerkingen en nemen uw feedback ter harte, aangezien het ons helpt om onze service en communicatie met gasten te verbeteren.

We hopen dat ondanks deze teleurstelling u desondanks van uw verblijf hebt genoten en dat we de kans krijgen om u in de toekomst weer te verwelkomen waarbij we u de gewenste authentieke ervaring kunnen bieden die ons hotel kenmerkt.

Beoordeeld op 10 juni 2024

Geboekt van vrijdag op zaterdag.
Vrijdag lekker rustig in de stad en heel de dag gewandeld, gewinkeld, bootje gevaren, skywalk beklommen, lekker gegeten en gedronken.
Super mooie locatie in het centrum en toch rustig gelegen.
Betaalbare overdekte parking op 5min stappen.
Lekker ruime kamer en kerkelijk mooi!
Ontbijt ook dik in orde.
Wij komen zeker eens terug.

Kamertip: Test eerst het bubbelbad, dat van ons werkte niet. We hebben dit pas gemeld bij uitchecken dus kunnen hier niets van zeggen... kan gebeuren.
Datum van verblijf: juni 2024
Bregt Pillen, General Manager van Martin's Patershof, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 11 juni 2024

Beste DavebU4859CS,

Hartelijk dank voor uw enthousiaste feedback!

We zijn blij te horen dat u heeft genoten van uw verblijf en dat u zo positief spreekt over de locatie, rust en nabijheid van het centrum. Het is fijn om te weten dat u een fijne dag heeft gehad met wandelen, winkelen, een boottocht, ... Mechelen heeft heel veel te bieden!

Het doet ons plezier dat u de ruime kamer en de kerkelijke schoonheid ervan waardeerde. Ook uw complimenten over het ontbijt worden zeer gewaardeerd. Ik deel deze vanzelfsprekend met de collega's!

We kijken ernaar uit om u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen. Mocht u nog suggesties of verdere opmerkingen hebben, dan horen wij dat graag.