US$Ā 112
Volledig restitueerbaar voor do 14 dec.
StayForLong
US$Ā 111
Agoda.com
US$Ā 96
Volledig restitueerbaar voor do 14 dec.
Geen toeslagen, alleen geweldige aanbiedingen
Expedia.comUS$Ā 124
Hotels.comUS$Ā 124
ZenHotels.com
Beoordeeld op 21 augustus 2023 via mobiele applicatie

"Martin's Patershof in Mechelen is werkelijk een betoverende ervaring. Vanaf het moment dat je de prachtige gevel van de voormalige kerk ziet, word je meegenomen in een wereld van wonder en luxe. Het interieur is adembenemend, met zijn unieke architectuur en indrukwekkende glas-in-loodramen. De kamers zijn stijlvol ingericht en bieden alle comfort die je je maar kunt wensen. Het personeel is vriendelijk en attent, altijd bereid om te helpen en ervoor te zorgen dat je verblijf onvergetelijk is. De locatie is ideaal, op loopafstand van vele bezienswaardigheden en restaurants. Kortom, Martin's Patershof is een magische bestemming die zowel rust als luxe biedt, en een ervaring die je voor altijd bij zal blijven."

Datum van verblijf: augustus 2023
Emilie De Preter, General Manager van Martin's Patershof, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 22 september 2023

Hartelijk dank voor uw prachtige woorden en de tijd die u heeft genomen om uw ervaring in Martin's Patershof te delen. We zijn vereerd dat u ons hotel als een betoverende en onvergetelijke bestemming heeft beschreven.

Het doet ons deugd om te horen dat u de unieke architectuur en de indrukwekkende glas-in-loodramen heeft gewaardeerd. We besteden veel zorg aan het inrichten van onze kamers en streven ernaar om het hoogste niveau van comfort te bieden, en we zijn blij dat u dit hebt opgemerkt.

Ons vriendelijk en attent team is er om ervoor te zorgen dat u extra in de watten wordt gelegd, en het is fijn om te horen dat ze aan uw verwachtingen hebben voldaan.

Nogmaals bedankt voor uw prachtige recensie. We kijken ernaar uit om u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen voor meer magische momenten in Martin's Patershof.

Beoordeeld op 21 augustus 2023

Overnachting in een uniek kader met heerlijk luxueus uitgebreid ontbijt.
Tevens overal zeer vriendelijk personeel.
Hotel is tevens rustig gelegen en op wandelafstand van het centrum en de gezellige vismarkt voor hapje en een drankje.

Kamertip: Heerlijk hotel om er even tussenuit te zijn.
Datum van verblijf: augustus 2023

Dank u wel voor uw prachtige review! We zijn verheugd om te horen dat u hebt genoten van uw overnachting in ons unieke hotel, evenals van ons luxueuze uitgebreide ontbijt. Het is geweldig om te weten dat ons vriendelijke personeel heeft bijgedragen aan uw positieve ervaring.
We hopen dat u nog veel meer mooie herinneringen bij ons zult creƫren in de toekomst.

Beoordeeld op 15 augustus 2023

+ Heel mooi en gezellig hotel. Heel vriendelijk ontvangen en ontbijt was super...niks tekort. Personeel zeer behulpzaam want door de vele werken in en rond Mechelen heel goeie uitleg gekregen om zo weinig mogelijk problemen te hebben door de werken.
- Vind 30€/nacht wel veel voor de ondergrondse parking, mijn wagen geplaatst op wandelafstand in Q-parking voor 2 nachten en nog de helft niet betaald.

Kamertip: Parking duur per nacht
Datum van verblijf: augustus 2023

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling en uw feedback over uw recente verblijf bij ons. We zijn verheugd om te horen dat u ons hotel mooi en gezellig vond, en dat u vriendelijk bent ontvangen. Het doet ons genoegen dat u van het ontbijt hebt genoten en dat ons personeel behulpzaam was bij het geven van advies over de wegwerkzaamheden in Mechelen om uw verblijf zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Wat betreft de opmerking over de parkeerkosten waarderen we uw feedback en begrijpen we dat parkeren een belangrijk aspect is bij het kiezen van een accommodatie. Er is zowel onze eigen parkeergarage waar u veilig en naast het hotel kan parkeren als voldoende opties in de buurt, zodat gasten zelf kunnen kiezen op basis van hun voorkeur en behoeften.

We waarderen uw bezoek aan ons hotel en hopen dat u in de toekomst opnieuw voor ons zult kiezen wanneer u Mechelen bezoekt. Als u nog andere suggesties of vragen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Beoordeeld op 13 augustus 2023

Aangezien we eerder in Martin's hotel Leuven waren geweest, wilden we per se opnieuw in een Martin's hotel logeren. Het hotel is in het centrum gelegen en omwille van het historische & toch beetje excentrieke kader wel een echte aanrader. De badkamer vonden we, voor een suite, eerder klein, maar het bubbelbad maakte wel wat goed. De glasramen zijn heel mooi, maar zorgen er wel voor dat je geen enkel zicht hebt op buiten (welk weer is het?). Al bij al zeker een aanrader: prijs/kwaliteit top en heel vriendelijke bediening. Ontbijt: niets tekort! Voor een komende uitstap gaan we zeker eerst op zoek naar een Martin's hotel!

Datum van verblijf: juli 2023

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling en voor uw trouw aan Martin's Hotels! We zijn verheugd om te horen dat u opnieuw voor een verblijf in een Martin's hotel hebt gekozen en meer specifiek Martin’s Patershof.

In bepaalde kamers bevinden zich uitsluitend glasramen die bijdragen aan het unieke karakter, terwijl in een aanzienlijk aantal kamers extra ramen zijn aangebracht om natuurlijk daglicht binnen te laten.

We kijken ernaar uit u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen in een van onze Martin's Hotels voor een nieuwe en geweldige ervaring. Als u nog specifieke wensen heeft voor uw volgende verblijf, laat het ons dan gerust weten. Nogmaals bedankt voor uw bezoek en uw positieve feedback!

Met vriendelijke groeten, Emilie – General Manager

Beoordeeld op 10 augustus 2023

De verbazing was groot toen we de kamer binnen gingen. De gevraagde extra's waren super gedaan. Dit bracht echt een glimlach op ons gezicht en heeft ons verblijf nog beter gemaakt. Het is er echt stil 's nachts en de bedden zijn zalig om te slapen. Een super ontbijt met veel keuze. Men zegge het voort dat dit zeker een plaats is om te overnachten als je iets speciaals te vieren hebt. En vooral de kamer op de 5de verdiep is buitengewoon door het originele glasraam.

Datum van verblijf: augustus 2023

Dank u wel voor uw prachtige beoordeling! We zijn verheugd dat we uw verblijf extra speciaal hebben kunnen maken. We begrijpen hoe belangrijk een goede nachtrust is voor een geslaagd verblijf, en zijn blij dat u dit gewaardeerd heeft.

We zijn er trots op dat we een uitzonderlijke plek kunnen bieden om speciale gelegenheden te vieren, en de kamers op de 5e verdieping met de grote authentieke glasramen zijn inderdaad indrukwekkend.

Nogmaals bedankt voor uw vriendelijke woorden, en we hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen voor meer onvergetelijke momenten.

Met vriendelijke groeten, Emilie – General Manager