“Goed eten, eerlijke prijs.”
Beoordeling van Greenfield II

Keukens: Chinees
Geschikt voor: Gezinnen met kinderen
Geschikt voor: Gezinnen met kinderen
6 november 2019 beoordeeld

Op een gewone maandagavond binnengestapt voor een hoofdschotel te nuttigen.

We hadden pekingeend, kip met lychee en rundsvlees pikante saus.

Alle drie lekker en voldoende porties geserveerd met gebakken rijst die je bij kon krijgen wat we ook hebben gedaan want die portie was dan weer aan de kleine kant, maar meteen een vers kommetje rijst gekregen.

Prijs kwaliteit zeker ok, aperitief, 3 hoofdgerechten, glas wijn, frisdrank en biertjes. 52 euro.

Eerder klein restaurant dat toch goed vol liep. Ook de mogelijkheid om af te halen.

Tot slot vriendelijke bediening.

Datum van bezoek: november 2019

16 januari 2019 beoordeeld

We wonen in de buurt en In het verleden hebben we ondervonden dat er een goede kok in huis is. Spijtig dat waarschijnlijk tengevolge van de lage prijszetting de kwaliteit wisselvallig is. Ook wordt te weinig aandacht besteed aan bediening vooral de jonge man met het lange haar straalt weinig passie uit. En dan de huiswijn en de wijnkaart. Vroeger zijn we hierdoor al eens weggebleven. Onlangs ontdekten we een lekkere pinot blanc op de kaart, een reden om snel nog eens terug te gaan. Wat bleek, de wijn was niet meer in voorraad... Mijn advies: vraag een beetje meer, en verbeter de kwaliteit...

Datum van bezoek: januari 2019
12 december 2018 beoordeeld

Toevallig ontdekte ik enkele jaren geleden dit restaurant omdat een vriendin in deze buurt woont. Het is het traditionele en klassieke Chinees restaurant, tot tegenstelling van sommige andere Chinese restaurants is dit heel netjes en helemaal in orde.Telkens als we gaan eten of afhalen is het zeer lekker en heel vers eten, precies zoals Chinees eten moet zijn. Beleefde en vriendelijke bediening. Prijs/kwaliteit helemaal oké. Het is een echte aanrader, wij gaan sinds deze aangename ontdekking nooit meer ergens anders Chinees eten …..

Datum van bezoek: november 2018
24 november 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Reeds verschillende keren geweest en tal van gerechten geproefd.
Telkens weer even goed.
Een en al vriendelijkheid en niks is te veel.
Dus nu een regelmatige bezoeker.
Vandaag een pikante soep gevolgd door babi pangang een pintje erbij en een koffie achteraf.
Meer moest dat voor mij niet zijn vandaag... LEKKER!

Datum van bezoek: november 2018
15 oktober 2018 beoordeeld

Lekker.
Gezellige sfeer & interieur.
Vriendelijke en hoffelijke bediening.
Verrassend betaalbaar.
Wij keren zeker terug!

Datum van bezoek: oktober 2018

Reizigers die Greenfield II bekeken, bekeken ook

Sint-Katelijne-Waver, Antwerpen

In Greenfield II geweest? Deel je ervaringen!