Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Ontbijt in luxe ”
Beoordeling van Mampoko

Mampoko
Bestel online
Geclassificeerd als nr. 80 van 1.873 Restaurants in Antwerpen
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: 22 US$ - 29 US$
Keukens: Belgisch
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Geschikt voor: Romantisch
Dineropties: Na sluitingstijd, Ontbijt, Buiten zitten, Reserveringen
14 september 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Erg ruim uitgebreide keuze.
Mooi gepresenteerd.
Vriendelijk personeel.
Aanrader met bingo-bon.
Gewone prijs is me onbekend.

Datum van bezoek: september 2019
Bedank Stuiverke
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (322)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

2 - 6 van 322 beoordelingen

8 september 2019 beoordeeld

Een vriend en ik hadden zin in een lekker potje mosselen. Eerst zouden we naar sint-anneke gaan maar omdat het geen terrasweer meer was, boekte hij bij Mampoko. Er zaten nogal wat mensen mosselen te eten dus dat leek een goed teken. Helaas! Zowat alles wat je als kok kunt verprutsen was verprutst. De mosselen waren tot rubberen blokjes gegaard terwijl de ui dan weer nog bijna rauw was en ongeveer een kwart van de mosselen niet open. Vreemd want de andere waren dus overgaar. De kwaliteit was ook tweede keus: kleine mosselen ipv lekkere jumbo’s. Een gebrek aan respect voor het product en de klant. Wegblijven is de boodschap!

Datum van bezoek: september 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank FrankTine
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
26 augustus 2019 beoordeeld

Na een zalige dag in zalig Antwerpen met zalig weer, na park spoor noord, bar paniek, wat fietsen hier en daar...kregen we honger. We reserveerden bij giro's maar daar zat het terras vol, dus naar de buren en we hebben er geen spijt van. Uitermate vriendelijke en snelle bediening, redelijke prijzen, lekker eten en smakelijke wijn.

Datum van bezoek: augustus 2019
Bedank koen d
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
18 augustus 2019 beoordeeld

Met het gezin genoten van een lekker ontbijtje. We namen met twee personen de Royal Mampoko en dat was ruim voldoende. Je krijgt ook meer dan enkel kaas en brood. Er zijn verschillende soorten kazen, hammen en salami's om uit te kiezen. Als je iets extra wil bestellen duurt het wel even om de aandacht van het personeel te trekken.

Datum van bezoek: augustus 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank B5395EInickc
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
11 augustus 2019 beoordeeld

Het eten is goed. Als de prijzen iets lager zouden liggen zou je zelf kunnen spreken van zeer goed. De bediening is vriendelijk, maar om hun aandacht te krijgen moet je soms wel wat moeite doen.

Datum van bezoek: juli 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Dennis R
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Mampoko bekeken, bekeken ook

Antwerpen, Antwerpen
Antwerpen, Antwerpen
 
Antwerpen, Antwerpen
Antwerpen, Antwerpen
 
Antwerpen, Antwerpen
 

In Mampoko geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding